Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Една криза... едно чудо!
Автор: navy   
Дата:   01-07-09 12:46

[smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: Една криза... едно чудо!
Автор: navy   
Дата:   01-07-09 12:47

Абе снощи към 21:00 часа решавам да сляза до плажната алея долу във Варнаааа...
По принцип съм свикнал да си почивам извън града, както и да ходя в определени барчета и ресторантчета така на 15-20... и нагоре километри от града.
Но тва не е интересно ся... по интересното беше, че от уличките край Фестивалния комплекс... нагоре чааак до Червения площад и на север до Спортна зала НЯМАШЕ свободно място за паркиране, а опашки от коли се точеха и въртяха с мерака да се ръгнат някъде. Народа на тълпи буквално се изливаше надолу...
В морската атракциите бяха пълни с народ, между дърветата имаше няколко клуба по бойни изкуства... едните в странно кендзаща поза медитираха, други въртяха едни бутафорни мечове...
Заведенията! Пълни !
И хората плюскат, пържоли, салати, ракии... абе места няма ! Алеите народ, заведенията фраш...
Всички се усмихват, кикотят се, настроението на макс [smilie7]

Иначе по медиите всеки ден повтарят криза, криза, затъваме, зле, по зле, най зле... всеки се оплаква през деня на работа, тук таме, все зле сме били...

Бе тва българина голям артист ще Ви кажа [smilie8]

И тази сутрин слагахме едно табло на тази алея... хората яко плажуват и се забавляват...

Та аз да попитам... криза ся има ли, няма ли ?

Автор: CanoniO   
Дата:   01-07-09 12:49

Иди в Тутракан, да ти светне...[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   01-07-09 12:51

Няколко мои колеги, използваха кризата, да си купят нови коли. Други отиват на кризисен курорт с пътнически кораб. Аз гледам да си довърша къщата, докато материалите са по-евтини...
Общо взето, ако това е кризата, искам да си остане така по-дълго...

Автор: boink   
Дата:   01-07-09 12:54

има криза за тези които са си вдигнали стандарта изкуствено чрез кредити.

в тутракан пак ядат паржоли и салата и пият ракия.

аз лично съм потресен, че обяд - първо второ и трето (и трите вкусни и обилни) на слънчев бряг струват ...... 5 лева в доста прилично заведение (прилично = чисто, голямо, нечалга етно)

ненормална работа

Re:
Автор: tonyf   
Дата:   01-07-09 13:00

Така трябва да бъде! Стига финансови и строителни балони! Криза forever!

[smilie5] [smilie7]

Автор: chill   
Дата:   01-07-09 13:08

Па в моловете в София какви са тълпи, какво е диво пазаруване на маркови парцали ...

И като се върнат в къщи сядат на компутурите да се оплакват. [smilie18]

Публикацията е редактирана (01-07-09 13:08)

Автор: uli   
Дата:   01-07-09 13:17

Да живее кризата!!!
[beer] [beer] [beer]

Автор: Marillion   
Дата:   01-07-09 13:51

Снощи бях в Несебър. Само чужденци из стария град. По едно време решихме да хапнем и като видях менюто направо онемах. Наливна бира 0,7 лв. Картофи със сирене 1,50...

бе комунизма се завръща.

Кризата определено повиши качеството, заради конкуренцията и намали цените.

пия една бира по повод кризата [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: cicomanco   
Дата:   01-07-09 13:57

Те за тва ли политиковете се бопът с кризата ....да не би да са им намалили и комисионните и рушветите?
Че ни бъхтат и нас да се борим!!! Не разбраха че по-голям от хлябя няма!

Автор: jekopj   
Дата:   01-07-09 14:06

След изборите ще се разбере дали има криза или няма.
Да не ни излязат през носа евтините кИфтета и бирата,щото всяко ново правителство /поне до сега/ обвинява старото,че умишлено оставило ниски данъците и те се принуждавали да ги завишат...[smilie5] [smilie25]

Автор: PeterPAN   
Дата:   01-07-09 14:18

Трябва ни криза да ни дойде акъла в главата!

Търся някакви мебели и ми обясняват ма трябва ги предплатите ма ний едва ли ще може да ги направим преди месец, ма мъка. Нека позачезнат измислените фирми и магазини да останат само тези дето им се работи и предлагат кач. продукт.

Същото и за фаянс и шкафчета, 50-60% от фирмите са абсолютно неориентирани и продавачите, продавачките изобщо не им е там мястото [smilie23]

ПОзнайте как ще им предплатя нещо и ще го чакам 1 месец [smilie5]

Автор: explorer   
Дата:   01-07-09 14:24

Нейви, някакво чудо ще да е станало, щото преди 3 седмици Варна ми се стори опустяла - по центъра жив човек нямаше, вечер онова новото тимаджийско кафе (много е гот) на алеята беше празно.

Уикенда ходих до Търново - в събота заведенията бяха пълни, ама в неделя сякаш бомба е паднала. То ясно, че студентите ги няма, ама чак пък толкова... Явно в София и Варна кризата се усеща по-малко (ако изобщо).

Автор: IvoZafirov   
Дата:   01-07-09 14:25

Аз такава криза харесвам [smilie21]

Миналата седмица из Атина и Кавала и околностите и на мен това ми направи впечатление - и в Гърция яко криза - ядене, пиене и тия три неща.

Е! Сега преди малко някакъв тип в ПИБ вдигаше врява дето банката не иска да го разбере, че не си плаща не щото не иска , а защото не може - клиентите го били завлекли и сега ще му спрат тока на фабриката. Ми като се е захванал с непечеливш бизнес кво да го прая? Да ходи в Тутракан да иде кибабчита и кифтета. Може у и Варната и там празно нема.

[smilie21]

Автор: Todd   
Дата:   01-07-09 15:18

Ами държавата е Абсурдистан - ко се чудите !!!!

[smilie19]

Все забравяте де се намирате деба....

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: ivodam   
Дата:   01-07-09 17:09

Аз откакто е почнала кризата и поевтиня бензинът се скъсвам да пътувам и през последната половин година успях да снимам доста интересни пипилюндери. Преди две седмици бяхме с приятелката ми за уикенда в новия хотел в Поморие - балнеото, той си се казва Поморие - скъп е, май 5 звезди, пълен беше, ви казвам, на паркинга бой за места. Обаче вечерта като излязохме из самото Поморие - пълно мъртвило, никакъв даже намек на сезон. В самата София движението оредя значително, придвижвам се до работата по
ти за половината от обичайното време.
Изглежда кризата удря по-масовия потребител, което пак в песпектива ич не е добре... ма кво да го мислиме, сега ше живееме я, както рече Стефан Цанев, носете си новите дрехи и ни гу мислете много много. [cool]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   01-07-09 17:13

Туй правя адаш.

[smilie21]

Дата:   01-07-09 17:25

И аз адаши[smilie21]

Автор: vladimir666   
Дата:   01-07-09 17:34

Криза има, ама за раята, не за чорбаджиите. Поне в София доста хора съкратиха и то не строителни работници. Народа за ядене и пиене пари винаги намира.[smilie5]

Дата:   01-07-09 20:48

Адашите! [smilie24] [smilie24] [smile] [cool]

Автор: athom   
Дата:   01-07-09 21:01

За кризата в България не знам, но тази в Европа вече ме засегна пряко.

От днес съм безработен, и преди някой да се изцепи че съм некадърен ще поясня, че съкратиха целия български клон на фирмата, като лично аз работих 9 години в нея.

Иначе правилно болшинството писали в темата са забелязали, че кръчмите са си фраш до капата, кафенетата и те фраш.

Днес си викам "Я като пресен безработен да се разджиткам из центъра на София, да позяпам малко кво ново"...

Ами на обяд трамвая беше фулмакс, Витошка фулмакс, Пиротска фулмакс, на Попа фулмакс...кво правят тия хора, бачкат ли нещо...ква криза, кви 5 лева.

[beer]

Автор: uli   
Дата:   01-07-09 21:07

Абе - това ми напомня на един виц - дето царя непрекъснато вдигал данъците и народа все по яко и по-яко бачкал. И накрая спрял да бачка и започнал да яде и да пие.
Чак тогава царя казал, че положението е станало наистина сериозно...
[beer]

Автор: Lalinda   
Дата:   01-07-09 21:25

uli [smilie24]

Всъщност, единствено музеите ни не са фрашкани, нито са на фулмакс.

Но пък и никога не са били, не и у нас... Значи, винаги сме били в криза.
Но пък кой ли го е еня точно за тази криза?

Ало, Варна, казват, че вече 5 души се били удавили на плажа ви...
[smilie2]

Дата:   01-07-09 21:36

Lalinda,
докато спасители от Кърджали работят за 400 лева, всички ще се издавите на Варненските плажове...

Дата:   01-07-09 21:47

Ние затва пливаме само в басейните [smile]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.