Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Предизборната реклама - споделете
Автор: ARGO   
Дата:   30-06-09 19:37

Покажете неща, коментирайте [smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: Предизборната реклама - споделете
Дата:   30-06-09 19:38

Преди малко се втрещих от това
https://photo-forum.net/static/forum/2009-06/epni7797.JPG [smilie8]

До къде трябва да си стигнал, за да си направиш сам такъв плакат? [smilie10] [smilie11]

Публикацията е редактирана (30-06-09 19:39)

Автор: Славов   
Дата:   30-06-09 19:44

Ми на БСП, че Костов щял да отреже пенсиите ....[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: Prakticar   
Дата:   30-06-09 19:44

Хе-хе, и на мен ми направи впечатление.
Аз бих попитал също - докъде трябва да си стигнал, за да му целуваш ръка?

Дата:   30-06-09 19:47

А за "българите" в редиците на ДПС нещо да кажете ......

Дата:   30-06-09 19:52

БСП също паднаха на неговото ниво

Автор: MapTuH   
Дата:   30-06-09 19:54

А за "българите", особено МЛАДИТЕ, в редиците на БСП ......................................................

Автор: Vinsent   
Дата:   30-06-09 20:00

Автор: Славов
Дата: 30-06-09 19:44

Ми на БСП, че Костов щял да отреже пенсиите .... [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Тази реклама на БСП е отвратителна, [smilie23]
но Костов наистина вече прееба с пенсиите, мисля, няколко стотин хиляди пенсионери, заслужава си съдбата на аутсайдер! [smilie2]

Дата:   30-06-09 20:19

Аз помня друго, когато Костов дойде на власт, знаем колко $ бяха и пенсиите и заплатите, и знаем колко ги сдаде, ти къде виждаш преебаване незнам .....[smile]

Дата:   30-06-09 20:23

Славов, едно е да си сляп костовист, друго е да погледнеш закона за пенсиите, който той създаде и да го анализираш. Мисля, че няма да си направиш този труд! Затова е бизмислен този разговор! [smilie2]

Автор: Prakticar   
Дата:   30-06-09 20:25

Хм, точно по времето на Костов пенсиите бяха редовно индексирани, ама това не го пише във в-к Труп.

Автор: fonnayden   
Дата:   30-06-09 20:28

Костов не е прецакал с пенсиите. Той я увеличи и през неговия мандат. Той направи пенсионната реформа. Ниските пенсии се дължат на ограбените фондове след 1944 и след това през 80 те години когато започва да буксува икономиката. В края на 80 те 2 милиарда са изтеглени за да се покрият дупките в бюджета. При Костов започна и да се отваря ножицата на пенсиите което бе необходимо...

Дата:   30-06-09 20:33

Прав си, че няма смисъл да се спори, всеки си има своя истина, не че съм сляп Костовист, ама и при всичките кусури на Костов /кой няма такива/ и при очевадните безобразия на комунягите, винаги се дразня, когато за кусурите на Костов се тръби, а за безобразията на комунягите се мънка......

В сравнение с комунистическите кражби, Иван Костов е като циганче откраднало кокошка....., но явно за някои хора ТОВА е престъпника.....

Айде със здраве, и може и на лични да ми пратиш закона за пенсиите на Костов да го прочета .... [smile]

Re:
Автор: truly   
Дата:   30-06-09 20:40

Брадвата и Костов - смях!
2011 - управлява "Синята коалция" - смях!

Дата:   30-06-09 20:42

2011 - управлява "Синята коалция" - смях! [smilie18] [smilie18]

Верно, чак имаше серийки [smilie18]

Дата:   30-06-09 21:03

Хайде, понеже стана дума и се закачиха и други на тази тема, ще поясня, ама не с общи думи, а с факти и формули, ако някой въобще го интересува.

До 97-ма (костовото време) коефициента за пенсиите се изчисляваше по следния начин:

- избираш три години, най-успешните от трудовия ти стаж и те определят средния ти коефициент. Умножен по годините стаж се определя твоята пенсия.

- закона Костов - до 97-ма целия ти трудов стаж има тежест за 3 години, а след това всяка година сама за себе си. Така, в условията на тежка финансова криза, при която тези в предпенсионна възраст са най-безпомощни, ако не работеха в много проспериращи фирми с високи заплати и осигуровки (което за тези хора беше почти невъзможно), дори 2-3 години след 97-ма пенсиите им рязко спаднаха. Ето формулата

[К1(до 97-ма) х 3 + К2 (след 97-ма) х Г2]/(3 + Г2)

Г2 - годините осигурявани след Лостов

Ако до 97-ма си работил добре и имаш, например коеф. = 2, а след това не са те осигурявали на номинална заплата (както обикновено правеха фирмите след кризата по Жан Виденово време, а на минимална) и средния коеф. ти е примерно 0.6, дори 3 години да си работил ето какво става

(3 х 2 + 3 х 0.6)/6 = 1,3 !!!!!

Т.е. коефициента ти пада от 2 на 1,3 - това е с 35%

Ако си имал нещастието да се пенсионираш например 5 години след Лостов, тогава

(3 х 2 + 5 х 0.6)/8 = 1,125, т.е. коефициента пада с 44 %

Хората, които съвестно се бяха трудили 30-40 години и трябваше да се пенсионират след 2-3-5 години се оказа изведнъж, че техния стаж преди Лостов има тежест за 3 години, а след това..., едва ли не като преди и след Христа...

Не съм нито комунист, нито костовист, нито анархист, нито всичко друго, това обаче е обективния принос на Костов за пенсиите.[smilie23]

Автор: NO_CARRIER   
Дата:   30-06-09 21:28

Днес получих поредния спам. Но този път не се опитваха да ми пробутат лекарства за куродървица или лепенки за увеличаване на хуя, ами някой си Иво Атанасов любезно ми предлага да съм гласувал за него. Прилежно го докладвах в спамкоп и набутах в кошчето. Явно след телефонния спам, на мода е спамът по електронната поща.

Не, Иво! Кофти ти е прическата. Аз не обичам спамерите, вече не обичам и теб. Съжалявам, но ще гласувам за друг. Не ти пожелавам успех.

Дата:   30-06-09 21:39

NO_CARRIER, питай Иво дали няма да даде по 200 кинта в аванс да гласуваме за него! [smile] [smilie25] [smilie18]

Автор: NO_CARRIER   
Дата:   30-06-09 21:43

Не ща го. Мразим спамерите повече отколкото обичам парите. [ezik]

Дата:   30-06-09 21:45

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Acnapyxcku   
Дата:   01-07-09 00:22

После

Автор: snoopoff   
Дата:   01-07-09 00:25

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2262671

< ima interesni komentari pod statiqta [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.