Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 windows vista въпрос
Автор: slav4cho   
Дата:   28-06-09 20:44

имам горепосочения ундолс и всички които го ползват знаят че преди да започне да се инсталира нещо излиза един блок в който пише ALLOW - CANCEL та искам да попитам как се премахва това?Лаптопа ми имаше 2гб рам и уиндилса дърпаше с процесите си около 55% от общата рам но сега едната платка игоря и ползвам 1гб рам но уиндолса ми ползва около 700мб рам та въпросът ми е как да направя когато си сложа 2гб рам отново да дърпа по малко рам без да сменям с по лек уиндолс ?

Отговори на това съобщение
 Re: windows vista въпрос
Дата:   28-06-09 20:44

сори ако има правописни грешки

Автор: ecobo   
Дата:   28-06-09 20:47

И аз имах проблем с Виста на лаптоп, и го реших много успешно и перманентно - купих си Мак [smilie3]
Мак-а с 2.5Гхц процесор и 4Гб РАМ работи кажи-речи 2 пъти по-бързо от настолния компютър с 3Гхц процесор и 4Гб РАМ.

Автор: Luxor   
Дата:   28-06-09 20:50

e, ne mozhe mak-userithe da ne se pohwalitte waw wsyacka themma...
sya tschakame i jumbo etc... [smilie24]

Дата:   28-06-09 20:56

да но цената на мака е сигурно колкото за 2 или 3 като моя просто не мога да си го позволя

Автор: asahi   
Дата:   28-06-09 20:57

На Уиндоус 7 на същото прозорче имаше линк към нещо от Контрол панела, откъдето се маха. Цъкнах го и забравих. Разгледай прозорчето.

Автор: e.stanev   
Дата:   28-06-09 21:11

Оправя се когато иключиш безмислената функция User Account Control [smilie24]

ECOBO стига с тия макове ставате смешни вече [smilie5]

Публикацията е редактирана (28-06-09 21:11)

Дата:   28-06-09 21:14

e.stanew, да дадеш толкоз пари за мак и да не се похвалиш след т'ва си е ... [smilie19]

Автор: asahi   
Дата:   28-06-09 21:15

Кажи ся мака ква мусака прай!

Автор: bobihot   
Дата:   29-06-09 00:53

слагай 7

Дата:   29-06-09 02:17

Luxor, дал съм пари колкото за сносен лаптоп с Виндоус, не е толкова скъпо, колкото си мислиш. Освен това, взел съм го за да бачкам с него, не да се хваля. Белия МакБук, дето ставаше за хвалене, го продадох...
Има и Мак-ове по 200 кинта: ЦЪК
Изобщо, не е лошо да спреш с тъпите си забележки кой с какво се хвали. Вместо това бачкай, изкарвай кинти и си купувай и ти.

Дата:   29-06-09 02:21

Автор: ecobo
Дата: 28-06-09 20:47

И аз имах проблем с Виста на лаптоп, и го реших много успешно и перманентно - купих си Мак

Ecobo, никой не го интересува какв си си купил и за колко, и какво вършиш с него.
Човекът пита за нещо съвсем различно - ти спамиш.

твоята забележка със сигурност е тъпа, ако започваш да усещаш... [smilie23]

лека вечер!

Дата:   29-06-09 02:30

Не, моята забележка не е тъпа. И аз имах същите проблеми с лаптопи с Виндоус, смених 3 за една година, и казвам как съм ги решил, с идеята човека да обмисли и този вариант.
Не съм Мак-маниак, настолния ми комп е с Виндоус...

Дата:   29-06-09 02:50

bla-bla

ama aide, nqma se razprawqme posred noshtite, 4e oshte malko i she po4nesh da mi dawash akul kakwo da rabotq i kakwo da si kupuwam etc [smilie3]

ne me interesuwa

priatna we4er ;)

Дата:   29-06-09 03:20

Каквото искаш работИ, каквото искаш купувай, изобщо не ме интересува [smilie25]

Автор: martellus   
Дата:   29-06-09 10:03

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: gbdesign   
Дата:   29-06-09 10:42

UAC, пази Уиндоуса от зловреден софтуер! Изключването му е много лоша идея!!!

Автор: vuzhy   
Дата:   29-06-09 11:39

Цъ! Не предпазва. 90% от потребителите не четат какво ги питат а автоматично натискат един от бутоните. Така че, колкото и да пази, като му даваш ОК по подразбиране, по-добре го изключи. Домашния компютър е за всичко, което предполага често преинсталиране и доста вируси [beer] . А за рамта дето ти я гълта Вистата не се коси. Не ти трябва да стои свободна ;).

Автор: vinse   
Дата:   29-06-09 12:13

За олекотяване на Глистата си има vLite, който е направо задължителен за тази куца ОС. Минаваш уиндоуса с vLite (в нета има достатъчно наръчници какво и как се прави) и гледаш как тоз боклук заема почти наполовина по-малко рам и работи що-годе добре.
Иначе усер акаунт контола се изключва задължително, заедно с уиндовс дефендера и още поне дузина процеси, ей тука има един наръчник за оптимизация

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=70812

иначе съвета ми е да не се занимавате с Глиста ами направо да се скача на Win 7, по-доброто решение според мен. Все още не е финална версия, но към средата на юли трябва да има RTM релиз и мисля трайно да мина на него [smilie24]
Win 7 също може да се олекоти с vLite, но трябва да се внимава защото има компоненти, който ако ги изтриеш уиндоуса не иска да се инсталира.

Автор: fotoloop   
Дата:   29-06-09 12:49

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   29-06-09 14:24

ecobo, ами дай твойта машина за 200 лева, то след тая реклама и 300 ше ти дам, кво ни пробутваш некви щайги, деа [smilie10]

а иначе, виж там Асахи те пита нещо интересно, мое кажете по 2-3 приказки като сте почнали да хвалите [smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.