Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Правителствените коли карат като ненормални !
Автор: boni   
Дата:   27-06-09 00:01

Днес, пътувайки по магистрала Тракия посока към Пловдив, карах с около 130 в лявото платно. За броени секунди от нищото зад мене изникнаха две правителствени БМВ-та с мигащи сини светлини на бронята. Едва успях да отбия. Разминахме се на една боя. Караха минимум с 200км/час. Три киломентра по-надолу имаше полицейска кола с радар. Не видях да е спряла престъпниците....
Тези за истински престъпници. Струва си да си монтирам камера отзад и следващия път при подобен случай да ги заснема и предам материала на някоя ТВ.
Убийци [smilie23]

Отговори на това съобщение
 Re: Правителствените коли карат като ненормални !
Автор: CanoniO   
Дата:   27-06-09 00:04

На българските медии, и материал показващ как войник от ромски произход изнасилва баба си, която преди малко е убил и почти изял, пак няма да те дарят със справедливост....
Радвай се, че имаш кола дето вдига 130, пък що не, и че си се прибрал жив и здрав....

Автор: Lalinda   
Дата:   27-06-09 00:05

Преди няколко седмици, точно в началото на първата предизборна кампания, пътувахме към Тетевен, по магистралата, и някъде малко преди отбивката за Джурово, точно по същия начин, ни задмина някакъв черен кортеж, движещ се с такава скорост.

Същата вечер слушах, че СС откривал малко след това кампанията на БСП в Търново... Явно са били те.

[smilie10]

Автор: Славов   
Дата:   27-06-09 00:06

И аз съм виждал няколко пъти такива коли, каращи с доста над 120.
Сигурно "важни държавни дела"...
[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: Insight   
Дата:   27-06-09 00:08

Едно време имаше един циганин - министър на спорта (или нещо подобно не му помня името), едър, тлъст, мургав ...та знам от приближения нему персонал за едно пътуване София-Дюни - 3 часа.... говорим за пътуване с лампи и сирени. Тия без лампи ли караха?

Автор: boni   
Дата:   27-06-09 00:11

Без лампи на покрива, само мигащите сини габарити на броните.

Автор: djogata   
Дата:   27-06-09 00:16

Ех, естествено, че е много важно да се стигне навреме до Дюни, да заплакне министърът морни нозе [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Странно, но в Скандинавия живея вече 5 години, но кортеж-убиец с ламби още не съм виждал.
Явно милата ни родина е уникална с това, както и с други подобни красоти.

Министър-председателя тука в Дания примерно се движи с едно единствено ауди. Един път гледах живо предаване от един новинарски хеликоптер, и даваха как колата му се движи из града - отиваше на аудиенция при кралицата - еми една кола, движеше с 50-60 през града, и спираше на светофарите.

А пък кралицата и кралското семейство се размотават с едни класически ролс-ройсове и бентлита на по 50 години, които повече от 90 едва ли ще вдигнат...

Автор: Insight   
Дата:   27-06-09 00:17

Уфф... ако вършеха някаква работа - халал да са им високите скорости... абе тъжна история.

Автор: GenaDP   
Дата:   27-06-09 00:19

Остава ни единствено да се надяваме, че поне някоя от тея коли някога няма да успее да вземе някой завой, и сетне по новините ще показват как остъргват политически лидери от крайпътните камънаци... [smilie18]

Автор: djogata   
Дата:   27-06-09 00:21

Нали веднъж така се удари една кола с две депутатки - ако не се лъжа, те двете умряха, но завлякоха и няколко невинни с тях в другата кола

Автор: Стефан   
Дата:   27-06-09 01:01

Не 2 а 4 бяха.
На горе долу същото направление където в една гъста декемврийска мъгла край Микре един зам. мин. остана в кома (не знам какво стана с него по-нататък, тогава пътувах за Г.Оряховица и се разминахме в мъглата с кортежа с линейката която го караше за правителствена болница, но на отбивката за Ловеч, щото заради катастрофата бяха отклонили цялото движение).

Автор: bobihot   
Дата:   27-06-09 01:15

Знам още няколко случая, но кво да се прави- спешните народни дела не търпят чакане и отлагане... [smilie11]
И не се съобразяват с никого- избутват го.

Автор: equinox   
Дата:   27-06-09 01:19

Taка е като хората не са свикнали да си отстояват правата. Сега например една аларма се е включила от 45 мин и трови съня на поне 1000 човека. Никой дори не си е направил труда да звънне на полицията.

Аз звъннах и ми казаха, че ако не можели да се свържат със собственика съм щял да я слушам цяла нощ! Егати полицията, с една аларма не могат да се справят.

Но, ако всички тези 1000 човека бяха звъннали щеше да бъде друго.

Така и с колите на правителството - всички знаят - реакция никаква!

Автор: georgi.kalichin   
Дата:   27-06-09 01:37

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: emovla   
Дата:   27-06-09 01:40

E то нали оня ден СерГей "бил станал свидетел на катастрофа", като според очевидци именно кортежът му я е предизвикал...

Абе продължавам да се чудя, толкова ли добре се пазят или няма достатъчно луди хора да пръснат мозъците на двама-трима, че после следващите да имат едно на ум...

Автор: chill   
Дата:   27-06-09 01:41

boni написа:

> Днес, пътувайки по магистрала Тракия посока към Пловдив, карах
> с около 130 в лявото платно. За броени секунди от нищото зад
> мене изникнаха две правителствени БМВ-та с мигащи сини светлини
> на бронята.

Как ги позна, че са правителствени ?

Автор: bobihot   
Дата:   27-06-09 01:47

Е може и аз да съм бил...?

Автор: Pulsar   
Дата:   27-06-09 03:04

equinox/

Точно това му е майката !! Постоянно мрънкане и натякване, че никой не си е свършил работата!!! Друг начин на работа в тая държава няма !

Автор: ogimag   
Дата:   27-06-09 07:43

Аматьори! Знаеш ли какво ми е като ме возят с 220- 230 [smilie5]

Автор: Vinsent   
Дата:   27-06-09 08:08

Мъ вий сте били 'бати
неосъзнат електорат от инати!
Кусури им дай да намират,
А хората нямат дори време за бира! [smilie2]

Живот динамичен
на депутата себичен
В съзнанието мисли извират
Лъжите отвътре яко напират! [smilie2]

Материал да изклати
вода ще му плати.
Няма време, няма време за бира
Докат е горещ се кове келепира! [smilie18]

Автор: jekopj   
Дата:   27-06-09 08:18

Все се мъча да направя разлика между законно избраното сегашно /и не само/ правителство и мутрите...
Този случай много напомня за типичното мутренско държане към околните т.е. безпардонно.
Ако приемем,че мутрите се държат по този начин понеже им е толкова сивото вещество,то как да оправдаем тази безпардонност у тези,които Ние сме избрали?
Като видиш законите,които си гласуват сами и които като правило обслужват именно тях.
Като прочетеш за спрените пари от еврофондовете,заради кражби от държавни чиновници.
Като се сетиш,че няма и една осъдена знакова фигура с извършени тежки /при това/ престъпления.
...Някак нормално е да се зачудиш,ние в нормална държава ли живеем или в държава на мутрите?За себе си отговора го знам и не ми харесва,затова ще отида и ще гласувам.Писаното до тук и въпросите са за тези,които се чудят дали да гласуват и може би е на място една крилата фраза:"В мутренска или в нормална държава-изберете сами."[smilie25]

Автор: pmartinov   
Дата:   27-06-09 09:59

chill

Начина ти на реакции в темите ни подсказва че с голяма охота симпатизираш на управляващите и не пропускаш да им станеш защитник във всяка тема [smilie23]

Кой друг лети безнаказано по пътищата на България денонощно освем правителствените кортежи [smilie23]

Колко трябва да станат жертвите на тези малоумници за да почнат законите да важат и за тях както за останалите ?

[smilie23]

Публикацията е редактирана (27-06-09 09:59)

Автор: slivenski   
Дата:   27-06-09 10:12

Е, то гъделът да си на власт е точно това, да си над закона и да евеш простия народ, както свариш... Това в България. В Скандинавия явно не е точно същото.

Апропо, сега някой да не каже, че някой управник през последните 30 години /аз горе долу от толкова помня управниците/, като почнеш от обикновен зам. министър и свършиш до президента на републиката, се е возил в друга кола, освен Мерцедес или БМВ, спазвал е скоростта, знаците, светофарите и за него не са отцепвали движението в половината град поне…

[smilie21]

Автор: _koko_   
Дата:   27-06-09 10:43

equinox, при подобна случка в Германия, на един приятел полицаите му счупиха страничното стъкло за да отворят колата и да махнат клемите на акумулатора за да спре алармата.

Автор: chill   
Дата:   27-06-09 11:00

pmartinov написа:

> chill
>
> Начина ти на реакции в темите ни подсказва че с голяма охота
> симпатизираш на управляващите и не пропускаш да им станеш
> защитник във всяка тема [smilie23]
>
> Кой друг лети безнаказано по пътищата на България денонощно
> освем правителствените кортежи [smilie23]
>
> Колко трябва да станат жертвите на тези малоумници за да почнат
> законите да важат и за тях както за останалите ?
>
> [smilie23]
>
Въпросът ми е съвсем адекватен. Как различаваш правителствени коли от тези на президент, депутат, МВР, ДАНС, чуждестранни делегации?

И нещо си се объркал. Не симпатизирам на управляващите, ами ви показвам какви сте идиоти вие във всяка тема.[smilie19]

Поредния идиотизъм е твърдението, че в България поголовно се спазва ЗДП и правилника за прилагането му, oт всички с изключение на "управляващите". [smilie19]

Промити малки мозъчета.

Публикацията е редактирана (27-06-09 11:01)

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.