Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 SOS! 5 малки котенца чакат спасител!
Автор: Ламята   
Дата:   26-06-09 11:15

5 малки котенца чакат спасител! Някой е оставил 5 малки котенца в кашон на Солунска. Знаете ли организация,която би помогнала за отглеждането им...?

Отговори на това съобщение
 Re: SOS! 5 малки котенца чакат спасител!
Автор: slivenski   
Дата:   26-06-09 12:14

Мисля, че в тези форуми ще могат да ти помогнат:

http://forum.dog.bg/

http://kotkite.com/

http://clubs.dir.bg/postlist.php?Board=cats

[smilie24]

Автор: stzz   
Дата:   26-06-09 12:27

С този ник и пет принцеси да бяха, нямаше да се навия да ги спасявам.

[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: Coincidentia   
Дата:   26-06-09 12:29

Може би и в тази тема би могло да има някои полезни линкове -

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=48&i=1170394&t=1170394

Аз все си мисля, че ако се пускат обяви, ще е по-добре да има и снимки към тях, та може би ще е гот да ги щракнеш.

Дано да се развият нещата успешно! [smilie24]

Дата:   26-06-09 12:54

Оф, какви снимки, ще се побъркам с тези котета ... много са малки, още са слепи и ако не ги прибере някой ... излишно е да обяснявам.
Аз не мога да ги прибера и трябва да измисля нещо до довечера. В момента са в един кашон в безистена до "Бонжура" на пл. Славейков, нахранени с котешко мляко, след малко отивам за следващото хранене ...
Няма приют за котки, нали?

Дата:   26-06-09 13:08

Търси котка, която има малки... Дано ги приеме... Пусни обяви в онези форуми, които ти дадох...

Ако са слепи, шансовете им да оцелеят не са големи... Освен ако няма човек, който постоянно да ги храни и топли... [smilie2]

Дата:   26-06-09 13:18

Пуснах обяви, засега нищо ...
Пред блока има една котка с котенца, но те вече пораснаха, дали да се пробвам да й ги оставя, а?

Дата:   26-06-09 13:36

Пробвай да ги оставиш на тази котка, но наблюдавай отстрани да не ги докопа някой пес... Пък може междувременно някой да даде други съвети...

Автор: kkkolelo   
Дата:   26-06-09 14:17

Пробвай с тази котка-майка, защото тя ги и ближе и си отварят очите навреме, иначе ще ослепеят. Ако не и разбира се ти се занимава известно време, заведи ги на ветеринар най-вече заради очите - с какво да се търкат ден два. Иначе котешкото мляко от сухо не им е вкусно, краве си ядат. И поне до 3 месеца да ги гледаш [smile], (ако не ги раздадеш до тогава) ... както казвам аз да им се даде равен шанс в живота [smilie24] И кой оставя котета така, ами майката която ги е родила, ако не кърми може да хване мастит, късогледи и безотговорни хора (ами кастрирай си котката, също е вариант)

Автор: mrtn   
Дата:   26-06-09 14:48

Пусни тема в dailapa.dog.bg и се свържи със сдружение "Приятели на котката" http://www.catfriendsbg.hit.bg/.

Най-добре е да се намери котка-майка, която в момента кърми, за да ги отгледа месец - два и след това да им се търси дом.
В момента бебетата на всички домашни не кастрирани котки се изхвърлят на вън. Докато хората не разберат, че да кастрираш домашния си любимец не означава да му нявредиш или осакатиш, а напротив да го предпазиш от купища болести и да му осигуриш по-дълъг и добър живот, така ще е!

Успех!

Публикацията е редактирана (26-06-09 14:50)

Дата:   26-06-09 14:54

Прясното мляко не е препоръчително да се дава на котета, защото получаван страхотно разстройство от него. Има си специално сухо мляко за котета, които не се кърмят, продава се във ветеринарните магазини и клиники. В краен случай може да се ползва краве кисело мляко.

Дата:   26-06-09 16:46

Котетата вече си имат стопанин :)))
Един от продавачите на "Славейков" ги прибра и ще ги гледа докато пораснат, а после вече има хора, които ги искат. Нахранени са с такова сухо мляко за малки котенца, каквото казва mrtn, разтрити са им коремчетата, на топло са ...
Мисля, че са в добри ръце. Много ви благодаря за съветите, бях се ошашавила много [thankyou] [thankyou] [thankyou]

Re:
Автор: Safira   
Дата:   26-06-09 17:32

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: BIRLIBAN   
Дата:   26-06-09 18:57

Оххх...ще го черпя аз, този благородник, докато съм жив...[smilie5] [smilie5] [smilie5] иначе малките извънземни щяха да пътуват вече за Бургас, за да ги баФкам аз... [beer]

Дата:   26-06-09 21:09

Браво, много се радвам!!! [smilie24]

Автор: Prakticar   
Дата:   26-06-09 21:38

Публикацията е редактирана (26-06-09 21:38)

Дата:   26-06-09 22:02

Да пуснеш инфо след седмица, да кажеш как са котетата... [smilie5] [smilie24] [smilie21] [smilie21]

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   27-06-09 01:42

Дано животинките оцелеят и добри стопани си намерят... [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.