Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Интернет от Глобул
Автор: Vinsent   
Дата:   25-06-09 09:48

В момента съм в мрежата през модема на Глобул. Току що го активирах. Много е бърз в 3G. Това е предплатената услуга. За 3 месеца 512 МБ - 30 лв. Взел съм го за резервна връзка.

До сега ползвах за тази цел модем на Вивател. Ако това е основна връзка Вивателския е за предпочитане, защото има трафик 5 ГБ за 36 лв/месец, но за резервна с цел работа Глобулския е достатъчен.

Споделям първите си впечатления тук, защото неотдавна имаше подобна тема. Тази информация тогава ми я даде PeterPAN.

[beer] [beer] [shtrak] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Интернет от Глобул
Автор: Vinsent   
Дата:   25-06-09 09:56

Още малко първи впечатления.
Софтуера е кадърно направен. По всяко време има информация за трафика. Това модема на Вивател го нямаше и се наложи да инсталирам допълнителна програма, а от оператора можеше да се вземе информация за оставащия трафик само чрез GSM връзка.

За 1/2 час ровене по Форума и пощата, ето какъв трафик направи

https://photo-forum.net/static/forum/2009-06/fjqz6536.JPG

[beer] [beer] [shtrak] [beer] [beer]

Автор: riddick   
Дата:   25-06-09 09:59

Другото не е лошо, само трябва да се внимава кои теми от Форума се отварят[smilie5]

Автор: slivenski   
Дата:   25-06-09 10:19

Изключи си автоматичния ъпдейт на програмите в компютъра, че да не ти свършат набързо 512 МБ [smilie18] [smilie21]

Автор: asahi   
Дата:   25-06-09 10:35

Ако не ползваш Скайп и изключиш показване на картинките ще имаш още по-добри резултати.

Автор: slivenski   
Дата:   25-06-09 10:37

Аз като се знам, че само с един ден браузване мога да навъртя 1 ГБ, че и отгоре... [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.