Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Батето
Автор: explorer   
Дата:   24-06-09 13:50

Честно казано, този соц плейбой никога не ми е бил особено симпатичен, напоследък - още по-малко, след като в Биг Брадър пуснаха синчето му "Тошето". Обаче трябва да призная, че в това интервю говори само верни неща. Е, на едно място говори за "казус", очевидно имайки предвид "кауза", но това сигурно е от напредналата възраст и от алкохола.

Иван Славков: В политиката ни - хомосексуализъм и хамелеонщина

Как трябва да бъде подготвен един министър-председател?
Системата трябва да го подготви. Откъде дойде белята на прехода? Ето, аз първо съм бил комсомолец, след това станах комунист и си знаех, че се тръгва от най-ниското ниво.
Първо съм бил стажант-журналист, после литературен сътрудник, после редактор, главен редактор в телевизията и след това директор на телевизията. Прибързано при това.
И в онази система се знаеше на кой ученик какво му се удава и какво ще учи. Всички бяха наясно, че едва след 15-20 години примерно ще стигнат до назначението и до титлата, към които са се стремили.
Рухна обаче социализмът, ометоха комунистическата върхушка и комсомолци, които никога не са очаквали, че утре ще се качат нависоко, станаха политици.
Жан Виденов например, който може би се е надявал след 15 години да стане някакъв министър, го направиха министър-председател.
Падна първото правителство на БСП и от един път една славна дружина демократи, които никога не са мечтали, а не са и мислели, че може да станат министри, станаха и оттам като се започна една...
Кой е*а майката, без извинение, на СДС? Временният министър-председател Стефан Софиянски. Той изпразни хазната и раздаде заплатите, за да стане любимата усмивка на народа, и СДС дойде на власт, без да има пукнат лев в хазната.
Наложи се Костов да прави различни машинации - хем да краде за себе си, хем да се опитва да оправя държавата.

А кабинетът „Сакскобургготски"?
Гола вода. Правен е в едно кафене в Лондон от разни корифеи. Гигантът на мисълта, защото в ръста хич го няма - Никито Василев, е сред тях. Милен Велчев и той, талантливо момче - оправи външния дълг, изчезнаха милиард и триста милиона лева. Той няма нито акъл, нито възможности, за да бъде обвиняван персонално, но се яви прима балерината в този танц.
Знаеш ли как стана всичко? Шест месеца се говореше как България загива, както и сега подкарват тази теза, и нашите брейди облигации станаха от 1 лв. на 18 стотинки и ги купи външният фонд, сформиран от тези, които дирижираха играта.
След 7-8 месеца се оказа, че в България в скоро време ще завалят жълтици от дърветата, всичко ще цъфне и ще върже, и цената на облигациите ни стана 92 стотинки.
Не ги изкупи обаче правителството на САЩ, а българското правителство, което ги беше продало по 18 стотинки и си ги купи обратно на 90 стотинки. По тази схема бе оправен външният дълг на страната ни.

Как ще коментирате лидерите на политическите партии у нас?
Какви партии са тези? Коя от тях има вестник, ми кажи?

„Атака"...
Само „Атака", защото имат казус, колкото и да ги критикуват, това е единствената партия с казус. Какъв е казусът на пожарникаря Бойко например? И Станишев, както и СДС, и земеделците, и царят, който всъщност се върна в България без тезиси, говорят едно и също - ще оправим образованието, здравето, детските градини... и ако махнеш заглавието, т.е. от кой е прокламацията, надолу е абсолютно едно и също.
Какъв например е казусът на този оперетен актьор Яне Янев? Това неговото си е една оперета.

Той извади доста неща на светло все пак...
Е, ти кое не знаеше, като всичко е ясно? Той не казва нищо ново. Ето, преди време срещам случайно Бойко (бел.ред. - Бойко Борисов), този детиняк, на софийското летище и го питам: "Откъде бе, Бойче?" „От Щатите", вика.
„Пак ли беше на инструктаж?", бъзнах го аз. И той, понеже няма никакво чувство за хумор, ми отговори: „Ми да, а навремето ти как ходеше в Москва!"
Викам му: „Ама мен никой не ме е викал там, а ходех, щото имах сто гаджета."
Представяш ли си? Такива са сценариите с разузнаването ни и с политиците ни изобщо - казват им къде има гнило или като отиват на разни посещения в чужбина, или в посолствата тук са инструкторите, во главе с американските посланици.

Да се върнем на политическите лидери у нас...
Какви лидери бе, какъв лидер е ревльото Бойко и онзи недоносчик Мартинчо Димитров на СДС - плачкото, та него трябва да го върнат в родилния дом.
И двамата само това говорят - как ще се оплачат на ръководителите си в Брюксел. Чакам сега да стане министър-председател Бойко, да видим на кого ще се оплаква.

Той ли ще стане?
Е, всички така говорят. Няма да стане, разбира се. Най-вероятно Станишев ще остане и правителството пак ще е коалиционно. Имай предвид, че в политиката хамелеонството е невероятно.
Ще ти дам пример: влиза ми Кошлуков като върл демократ в политиката, след Х дни стана монархист, после се отцепи с „Новото време" - това си е чист хомосексуализъм в политически план.
От демократите какво остана? Нищо, хамелеонщина от горе до долу. От единия полюс преминават в другия, а като се съберат плюс и минус, какво се получава? Нула. Ето, това е политическият ни живот.

Отговори на това съобщение
 Re: Батето
Автор: pmartinov   
Дата:   24-06-09 14:00

Мои партии любими аз ще съм с таз която е на власт [smilie24]

Автор: Luxor   
Дата:   24-06-09 14:04

„Ама мен никой не ме е викал там, а ходех, щото имах сто гаджета."

батето е легенда [thankyou]

Автор: pmartinov   
Дата:   24-06-09 14:07

Легендарен !

(алкохолик...)

Автор: jekopj   
Дата:   24-06-09 14:26

Батето може да е пич,бохем,женкар и пиач,но да дава определения за други-не му подхожда...щото никой нямаше и да чуе за него,ако не се беше оженил за дъщерята на Т.Живков...каква му е същноста се видя,когато БиБиСи го уличи в приемане на подкуп...жалка история за жалко човече...[smilie25]

Автор: NeDDRaG   
Дата:   24-06-09 15:32

Нищо ново. Ако има възпитаници на ВТЪ Ангел Кънчев - Русе, тогава така се казваше, били студенти 1989-1991, но по-горен курси, сигурно ще си спомнят лицето Пламен Йовчев, активен комсомолец, подвизаващ се и в лабораторията ръководена от Ангел Смрикаров. Та въпросното лице се гласеше за секретар на вузовския комитет на ДКМС. Е, не стана, но стана командир на вузовския бригадирски щаб. Същото лице, няколко месеца стана активист на движението "Млада демокрация" пак в същия ВУЗ. Другите активисти на тази "Млада демокрация" бяха все лица, гравитирали около вузовския комитет на ДКМС. И каква изненада - лицето Пламен Йовчев - депутат във великото народно събрание от листата на СДС.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.