Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ако знаем каква България сме имали,дали ще знаем каква България можем да имаме.
Автор: steeens   
Дата:   22-06-09 19:06

Дали от предаването или дървеното бордо ме омая,ама ми хареса края на предаването на Росен Петров.Дали наистина има значение миналото или други неща са от значение сега?Или като си знаем миналото едиственото разумно решение е спасение по единично в бяла държава,каквато очевадно не е България?

Отговори на това съобщение
 Re: Ако знаем каква България сме имали,дали ще знаем каква България можем да им
Автор: tahamoto   
Дата:   22-06-09 19:12

А, точно бяла държава сме, само дето мургавите ни сънародници са по-бели от нас...

Re: Ако знаем каква България сме имали,дали ще знаем каква България можем да имаме.
Дата:   22-06-09 19:26

Сега гледам БТВ,репортажа от улица "Дан Колов".Ква бяла държава сме след като сънародниците ни(цвета е без значение ) си продават децата???

Re: Ако знаем каква България сме имали,дали ще знаем каква България можем да им
Автор: jekopj   
Дата:   22-06-09 19:40

От Историята знаем,че всяка държава има връх в развитието си след което следва спад.Така е било с древна Персия /днешните Иран,Ирак и част от Турция/,древен Египет,древна Гърция,Римската империя-Византия,България и др.Явно сме минали този връх и сега не сме фактор за балканите и Европа,както е било едно време.
За болшинството от нас е достатъчно само законите да важат за всички и страната ни да има ясно изразени приоритети,които да следва и да насърчава чрез данъчната си политика...[smilie25]

Re: Ако знаем каква България сме имали,дали ще знаем каква България можем да имаме.
Дата:   22-06-09 19:56

Това е точно така.Ама ако тоя спад стане постоянен ,това е смърт и следва естествено разлагане на съставните части.Това засега мисля не се наблюдава.Пък като гледам Китай,тази теория съвсем не ми звучи вероятно.
Да ,съгласен съм за законите,ама те даже в този форум не важат,какво остава и за цялата държава.[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re: :> 7=05< :0:20 J;30@8O A<5 8<0;8,40;8 I5 7=05< :0:20 J;30@8O <>65< 40 8<0<5.
Автор: princess_lia   
Дата:   24-06-09 08:26

Malko mi e slogno za 7.20h sutrinta, no ne, ne mogem da ja imame, kakvoto I da znaem.

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   24-06-09 10:04

Какво има на улица Дан Колов?

Автор: neuromancer   
Дата:   24-06-09 10:29

Държавата се прави от хората. Може да е била велика, но каква е днес не зависи от това каква е била, а от това какви са днешните хора.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.