Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 О.К. Такси или не точно ....
Автор: ittv   
Дата:   14-06-09 21:55

Здравейте,

и преди бях виждал подобни измекярчета, но днес имах апарат под ръка, та успях да документирам. Ако колата на снимката по-долу ви изглежда като една от колите на О.К Такси, то вгледайте се по-внимателно, че всъщност логото им е С.К.

https://photo-forum.net/static/forum/2009-06/oytl4816.JPG
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE_BIG&IMAGE_ID=301401

Както може да видите дори и номера може да ви подведе тъй като е 873 21 21, докато на ИСТИНСКИТЕ О.К. Такси е 973 21 21, също като тях имат и реклама на кредитни карти, но не рекламират Първа ИНвестиционна Банка, а ето и цените:

https://photo-forum.net/static/forum/2009-06/fagb5340.JPG
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE_BIG&IMAGE_ID=301402

Докато снимах, шофьорчето размахваше средни пръсти и псуваше, но какво да се прави на обществено място не може да ми забрани да го снимам :) Такива най-често се забелязват около х-л Плиска, виждал съм ги отстрани и на Централна Гара и Летищтето, тези снимки са пред Международния Изложбен Център.

С тази тема искам да предупредя, всички от София, а и не само, да се оглеждат внимателно преди да си хванат такси, особено вечер, лично аз съм се заблуждавал, добре че се усетих на време :)

Отговори на това съобщение
 Re: О.К. Такси или не точно ....
Дата:   14-06-09 21:57

Не ми излязоха снимките нещо, но линковете поне си работят :)

Автор: джъмбо   
Дата:   14-06-09 22:01

тез ментета ловят само баби от село дето там са им казали и кат додиш у софето само ОК ше гледаш.....

нищо ново не казваш

Автор: kirilius   
Дата:   14-06-09 22:02

По-рано едно такси менте спираше на пазара на Младост 1. На вид, надписи, шрифт и т.н. го докарваше, но името беше ОК Суперханс [smilie21]

Автор: posejdon84   
Дата:   14-06-09 22:07

Здравейте и от мен,
тук искам да изкажа и моето мнение понеже онзи ден станах свидетел на следната случка:не съм от софия ,а от варна и идвах в столицата за виза в американското посолство но това както и да е...на връщане в автогарата се запознах с един човек който тъкмо беше кацнал от мадрид (живеел в испания идвал на гости) и беше хванал такси от летището до гарата и сметката ми я показа 117лв...дотук добре казах му да си гледал тя тарифата си я пише ама не човека направил уговорка с бакшиша за 20лв а когато слезли на гарата му хвърлил касовата бележка за 120лв и вика искам си парите следва караници викане на полиция и с 300 уговорки се договорили на 50лв.. е това е нещо невероятно направо паднах като ми разправяше то се бива наглост ама чак пък толкова [smilie11] [smilie23]

Дата:   14-06-09 22:10

ми за съжаление всичко е законно
да си гледал....

Автор: Magnifico   
Дата:   14-06-09 22:11

И около "Мол София" и "Сити Център София" също е пълно с такива само!!!
Реално са законни обаче [smilie9]

Автор: hristov2256   
Дата:   14-06-09 22:11

К'во се чудите, ходи вижте на Несебър какво става. 20лв на километър...

Автор: biso   
Дата:   14-06-09 22:18

веднъж се качих на едно /после видях де/ ОК елеганс ...
за по-малко от 100м направи 5лв., накарах го да спре

много рядко се качвам на такси, но се зарекох да си купя спрей и да пръскам в очите на такива гадове

Автор: vladimir666   
Дата:   14-06-09 22:18

Има едни които са ОК Автотранс. Те също са зле

Автор: emovla   
Дата:   14-06-09 22:19

Лошотое, че ако никой не се ловеше, надали щеше да ги има...

Дата:   14-06-09 22:30

Така е съгласен съм с вас, че са законни, но на всеки се случва, аз лично една вечер излизам от клубче, леко подпийнал и се качвам в таксито пред входа, хубавото е, че го видях след няколко метра и слезнах. Знам, че не казвам нищо ново, но все пак напомням :) [beer] А това, че ловят само бабички и дядовци не е хубаво да ни успокоява, всеки от нас ще стане баба или дядо някой ден :)

Дата:   14-06-09 22:32

в обирджийска държава ще е така

оня ден в оригинално ОК такси ми изпадна мобиларката .... шофьора се върна до офиса да ми го върне.... какво повече да кажа

Автор: marrio31   
Дата:   14-06-09 22:33

най-лошото е че всичко е законно,затова е е виновна тъпата ни държава,не може да е законен мазаен циганин по потник с москвич алеко и с по 9лв на километър,разбирам да е скъпо но да си личи-да си купи ауди осмица,бмв седмица с класа....да се облече с костюм и да вози и на 10лв ако иска,абе простотия и наглост неземна[smilie23]

Автор: НАСОО   
Дата:   14-06-09 22:38

това да си го изкарвате на държавата нещо него разбирам[smilie11]той си е свободен човек и ако иска и за 100лв на км ще вози.. цената няма нищо общо с разходите за производство на продукта а се определя от пазара. Деа тъпата американска държава та позволява на ония да искат за един мак колко за две ПС.. Или тия тъпи талянци за едно бугати два милиона[smilie11]

Re:
Автор: borisyankov   
Дата:   14-06-09 22:39

Ами не, напротив. Не са законни.

От ОК-я могат да ги съдят - когато името/марката на фирмата е подобно (подвеждащо) и са в един и същ бранш, това може лесно да се уреди в съда.

Дата:   14-06-09 22:43

[smilie8] хахаха те сигурно са тъпи и не знаят ми и един юрист немат у смотаната им фирмичка да ги светне

Дата:   14-06-09 22:43

хехе ,сравнението е меко казано смешно,значи ти оправдаваш мазния дебел гаден смърдящ нагъл мангал дето е преебал човечец от провинцията и му е взел 160лв от централна гара до летището[smilie10] (бил съм свидетел на случката)

Дата:   14-06-09 22:46

държавата е виновна че е допуснала това.... може да го реши със закон така че....

иначе говорих с шофьора и той каза че нищо не могат да направят....

преди години номера бе с 1280

Дата:   14-06-09 22:49

не го оправдавам нито пък човечеца дето е блял - това му е струвало 160лв изкарани с труд които ще го карат всеки следващ път да поглежда за какво плаща - ток, парно, зеленчуци и т.н. иначе следващия път - ДЕА ТЪПАТА ДЪРЖАВА ДЕТО ПОЗВОЛЯВА МАЗНИЯ МАНГАЛ ДА ПРОДАВА 100гр череши за 5лв И ГОРКИЯ ЧОВЕЧЕЦ ПОРЪЧАЛ 1кг ЩОТО ЦЕНАТА БИЛА ПОДВЕЖДАЩА

Дата:   14-06-09 22:52

а знаеш ли че си свалят задните джамове за да не се вижда тарифата,абе това са изроди бе,мен ше ме е срам да му кажа сметката на човека...пълни измекяри[smilie23] [smilie23]

Дата:   14-06-09 22:54

а това че заслужават един бой [smilie24]

Дата:   14-06-09 22:56

абсурдистан!

Дата:   14-06-09 23:10

Според мен и скапаната ни държавица има вина, какво прави тази мизерна организацийка по въпроса:

http://www.cpc.bg/public/

Или и там са набутани некви парцали само да лапат пари......

Дата:   14-06-09 23:14

абе всичко е...такситата са най-малкото,тия сини зони, паяци къде отиват тия пари,а те са мноого ежедневно,един паркинг не е построен[smilie23]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.