Автор: carl_cox
Дата: 30-05-09 00:47
riddick - друже не си сам в симпатията към техното :)))
просто този сет на ADE FENTON наистина не го откривам и с нищо в този смисъл не бих могърл да ти бъда полезен :(
иначе, аз също си падам по ADE FENTON - изглежда страхотно
залитането на ADE FENTON по индъстриъла го направи доста интересен...но сетовете му са малко тромави и без особен заряд...поне за моят вкус :)
сега ми е паднало да си споделя баш по любимата техно техма, сетовете които са ми най на сърце
не мога да спра да слушам сет уникалинят микс на Cristian Varela vs. Bando в зала Универсиада на 07.03.2009
мега силен микс, просто без думи - всичко какво харесвам в техно звука го има - енергия, ритъм, мощна бас линия, префектна заигравка с пулта, майсторско миксиране...перфектен сет!!! залата изригна мощно тогава :))) Cristian Varela винаги е бил изключителен на живо и сетовете му са много раздвижени и енергезиращи
Cristian Varela vs. Bando @ RENESANZ Battle Arena II (07.03.2009)
----------------------------
друго фантастично предложение!!
Eric Sneo - Live @ Renesanz (07.09.2007)
ERIC SNEO ми е мнооого любим!!! мачка изключително интелигентво с много ритъм и енегрия, без да блъска прекоремно
потърси(ако го нямаш) сета му от BLAK BOX - от 2006-та година - също е убиец. мисля, че го има в дата.бг
-----------------------------
ето и един отличен минимал сет на UMEK
Umek - 1605_Session_007
доста мрачен, цикличен, но много пипнат микс :)
------------------------------
подозирам, че изброените горе сетове ги знаеш, но просто ми се искаше да споделя какво точно техно харесвам :)
жалко, че никъде не откривам качен микса на SVEN VATH от последното му гостуване тук на 06.03.2009 - фантастичен микс направи чичо Свен :) надмина всичките ми очаквания :)
държа да отбележа, че също не взимам наркотици, треви тн подобни :) дори цигари не пуша просто харесвам енергията на техното :)
Публикацията е редактирана (30-05-09 00:49)
|
|