Автор: slivenski
Дата: 26-05-09 19:42
Мерси на отзовалите се. Звънях и питах. Казаха ми. Отидох.
Рекет даден - рекет приет.
Вече съм застрахован, маркиран и рекетиран...
Между другото, мутрите добре се бяха подредили на онова място – пункт за застраховане и маркиране, охраняемо паркингче, фитнесче, кафенце…
Вътре в пункта седнали някви килеши на по 22-23 години, ама се държат, все едно самия Маджо ти маркира колата… Гледат те с леко пренебрежение и насмешка, и се отнасят с теб един вид „Аре, аре… Не се обеснявай мноо, мноо…”
А на излизане от пункта имаш право само на десен завой. Излизам си аз с колата, кротко… Гледам си наляво, щото оттам идва движението по правилник… И изведнъж, УААААА… От дясната ми страна, в насрещното движение, изниква черна Х5-ца, която иска да завие там, откъдето аз излизам… Вътре едно спортно братле с бръсната глава… Явно отива да „блъска” във фитнесчето… Заставаме си прозорче до прозорче и аз му викам: - Колко дигаш от лежанка? - Оня: - Квоо? - Викам: - Както си гледкам в правилната посока, щото не предполагам, че някой /тук многозначително направих пауза/ може да ми се появи отдясно… и така стават грешките… Оня се почеса, замисли се… Но явно и той се респектира от черното, макар и доста по-старо от неговото БМВ, а и аз мое да не съм мноо як, ама не съм и мноо слабичък, па съм и малко прос/т/… Особено като съм седнал в колата и ми се виждат само главата и вратът… Па рече: - Аве, карай, карай… И отмина.
Такива ми ти работи в мутрогенната ни държава… Легализиран рекет, застраховки, лепенки, дупенки…
Нема се опрайм никога… Никога.
Публикацията е редактирана (26-05-09 21:52)
|
|