Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Занемарихме сериозните теми. Каква ракия препоръчвам за пролетните зеленчуци
Автор: chukov   
Дата:   21-04-09 22:29

Потънали в безсмислени теми пропускаме масовото навлизане на мариля и ряпа в семейната трапеза
Пролетта идва и си иска своето

В тоя ред на мисли Чуков препоръчва.

Вечерно време - салатка
марули, зелен лук и репички - 200 грама сливова от слива дивачка

доматите и краставиците са пълни с химия. Поизчакайте мъничко.
И от спанак става хубава салатка

Но запомнете едно от мен

Който разбира от ракия не пие грздова, а сливова.

Или пък по една кайсиева с таратор

Сливовата върви и с някои видове бистри чорби:
рибена, гъбена

Не развалайте ракията с безалкохолно

В краен случай може содичка

Заебете някои ракии дето са им слагани билки и подобни излишни ароматизатори

Ароматът на синя слива или кайсия е незаменим

Всякакви билки, ароматизатори и други глупости развалят рахатлъка.

Отговори на това съобщение
 Re: Занемарихме сериозните теми. Каква ракия препоръчвам за пролетните зеленчуци
Дата:   21-04-09 22:31

44 градуса двойна преварка кайсиева ракийка - лекарство против пролетна умора и катар на горните дихателни пътища

Re: Занемарихме сериозните теми. Каква ракия препоръчвам за пролетните зеленчуци
Автор: stoyan_5   
Дата:   21-04-09 22:31

От маруля и репички се хващат хемероиди ...

По-добре домати, пък макар и гумени ...
А ракията - да!

Автор: seaman58   
Дата:   21-04-09 22:32

Я, и някой друг знаел рецептата за дълголетие [smilie5]

Автор: georgi.kalichin   
Дата:   21-04-09 22:32

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   21-04-09 22:33

Стояне
хемороиди се хващат от седене на дебелия гъз пред компютъра, не от маруля и репи

Аз за 35 години как не хванах от марули и репи хемороиди

за хемороиди се накисва задника в патоки от свирчуйчина по 3 пъти преди лягане за по 2 минути

Автор: livinginchaos   
Дата:   21-04-09 22:34

Аммм кайсиевата от дървото в двора... но не с таратор! Компот от кайсии прави невероятна комбинация, но ракията е по-ароматна! Сливова от жълта слива, май попска и викаха...

Пролет е!

Започва и сезона на бирата!!! [beer]

Re:
Дата:   21-04-09 22:36

chukov - имаш време!
35 е твърде крехка възраст ...
Наблягай на марулите, мачкай![smilie21]

Дата:   21-04-09 22:37

Щото не сте пробвали от смокини .... затова хвалите каесиевата .... е не че е лоша ама не е най-доброто[smilie21]

Автор: fundamental   
Дата:   21-04-09 22:38

що ли ми трябваше да я отварям тая тема.... тъкмо си викам, тая вечер ще е трезва [smilie5] [smilie21]

Чуков, страшно дар слово, малко на Ути ми мясаш, преглъщам в несвяст [smilie24] [smilie5]

Re:
Дата:   21-04-09 22:38

Има една вилямова - е те тя е върхът на ракиите ...

Дата:   21-04-09 22:39

сливовата от синя слива си е сливова баш каквато трябва

всякакви други реплики на сливата под формата на джанки, афъски и прочее дават други резултати съсвсем различни от търсения в темата [smilie3]

Дата:   21-04-09 22:41

Абе ракия да е .... от какво е не е толкова важно, важното е да е правена с мерак

Автор: livinginchaos   
Дата:   21-04-09 22:41

Мммм смокинята и тя си дава своето... мдааа. Аз от смокинята само ракията пия, ни плод ни копмпот ни сладко!

Но все още си спомням аромата на ягодовата... ммм

2004 год. кайсивевата се случи добра! Като казвам добра имам предвид 50гр и цялата стая мирише на пролет! А онова си тече по гърлото меко, като водите на планинско поточе!

Дата:   21-04-09 22:42

Значи за смокиновата
не е важно само на какъв плод блъска спирта
гоним равновесието аромат, алкохол

То и други ароматни плодове има в природата ама ракия от всичко не става

Вероятно има аромат смокиновата ама аз кайсиевата и сливовата за нищо не заменям

Автор: georgi.kalichin   
Дата:   21-04-09 22:43

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Gruyu   
Дата:   21-04-09 22:45

Имам в мазата и от трите, собствено пр-во, сливовата е от сорта стенлей, друга не признавам. Най-обичам я нея, но най-полезна е гроздовата, ако е от грозде разбира се, тъй като гроздето има най-висока захарност и бие всички други плодове в пъти по зах-ст.

Автор: anete   
Дата:   21-04-09 22:45

Вие нямате никаква милост !

Някои добър човек да подарява 1 кило смокинова ? Може и бартер.
Ще се ползва за илач [smile] !

Дата:   21-04-09 22:46

По балансирана ракия /аромат - градос/ от смокиновата и крушевата няма, пийваш след 3 мин чувстваш аромата, ако е добра се плъзга, няма спиртов дъх и по езика една благинка .... абе да взема да си налея още една каесива ли??? ..... че другата я изпих .... [smilie11]

Автор: djogata   
Дата:   21-04-09 22:46

Аз съм на салатка от спаначец със зелен лук и лимон, мисля, че се вписвам в рецептата [smilie5]

Tullamore Dew разрешено ли е вместо ракия? (в Дания трудно се набавя пукницата) [smilie5] [smilie5]

[beer] [beer] [beer]

Автор: MiTaKa   
Дата:   21-04-09 22:48

Уфф, направо се чудя!
Такъв богат избор от ракия имам/собсвено производство/, че не знам от коя...!
-сливова/сини сливи от Априлци/
-гроздова
-от дюли
-от круши
-кайсиева/то се знае/
-от портокали/малко екзотика/
И само с месни салати![ezik]

Някои хора от форума знаят![smilie3]

Публикацията е редактирана (21-04-09 22:49)

Re:
Дата:   21-04-09 22:52

MiTaKa -от круши[smilie24]

Дата:   21-04-09 22:56

Значи за сливите Стенлей

Стенлей е десертна слива и за да стане ракия от нея трябва чака хууууубаво да узрее и да почне да пада от дървото

Иначе в Дряново в опитна станция по сливата има създадени много български сортове като:
Стринава, Габровска, Невена, Гуляева, поп Харитон

Публикацията е редактирана (21-04-09 22:58)

Автор: djogata   
Дата:   21-04-09 22:59

На мен лично местните сливи от Централният Балкан (тези, за които говори Чуков, както и полудивите, растящи под път и над път из селата там) ми харесват много повече от Стенли - по-сладки и ароматни са [beer]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   21-04-09 23:02

хубава тема [smilie24] поучителна.
салата от спанак- да [smilie24] мн. хубава.
малко офтопик. много ми харесва ракия с кисели краставички. химичката дори го обясняваше понаучному защо е хубаво [smilie5] [smilie5]
иначе и аз като митака, обичам да има и месна салата отстрани. [smilie21] [smilie21]

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.