Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Хотел в района на Кърджали?!?
Автор: magnifico   
Дата:   07-04-09 20:52

[smile] Ще се радвам да дадете информация от първа ръка, за хотел/и в района на Кърджали. Някой от който сте останали доволни, или поне не с лоши чувства [smilie25] Дали ще е в града или някъде в околностите е без значение.
Важното е да е на цена около 10-15лв/легло и да е приемлив като обстановка [smile]
Става въпрос за една-две нощувки, няколко души.

Отговори на това съобщение
 Re: Хотел в района на Кърджали?!?
Автор: Пешо   
Дата:   07-04-09 21:10

За тези пари забрави. В кърджали цените са като Софийските заради постоянното текучество на хор от турция. за 10-50 лж ще е супер мизерия тип студентско общежитие плачещо са тотален ремонт.

Иначе можеш да питаш в хотел Устра що годе нормални цени и словията са приемливи.

хотел арпезос- бивш соц хотел преди беше добре сега не знам как е. Аналога на хотел Плиска тук в София.

Кога ще си в района. Може и аз да съм там за да си видя родата.

Автор: Amigo   
Дата:   07-04-09 21:15

Да ти кажа на отеца Саръев хотелчето май беше 15 или 20 лв., ама честно казано не помня. [smilie8] Лятото там бях няколко дена, щото се разхождах из околностите. [smilie8] те ти снимка
https://photo-forum.net/static/forum/2009-04/jwfr9043.JPG
http://lh4.ggpht.com/_CDsqhdXGpLg/SE4wlc0wS7I/AAAAAAAABhg/TNT9wQ_1Kfo/s720/_DSC0591b.jpg

Дата:   07-04-09 21:20

Ами по план, на 10-ти този месец [smile] И аз като гледам цените в интеренет са си около 24лв на човек, ако се вземе двойна стая /визирам този примерно -
http://www.bulgariaholidays.net/holiday-in-хотел-Арпезос-hotel-Bulgaria-265-bg/

Питам за такива цени, тъй като миналата година попаднахме на едно много приятно хотелче в Ардино, дето беше за 10лв на човек, та ще видим какво ще се решим [smile]

Публикацията е редактирана (07-04-09 21:23)

Автор: мара   
Дата:   07-04-09 21:45

ми че що не пробваш пак в ардино? може и на белите брези, по хижите...

Автор: access   
Дата:   07-04-09 21:53

Колко пъти, по повод на хотели, преспиване и т.н. да го казвам този сайт? [smile]

Автор: El_Fuego   
Дата:   07-04-09 21:57

И от нем глас за "Устра", ама не помня колко струваше, че бях в командировка и не съм плащал от джоба си.

Автор: krassi50   
Дата:   07-04-09 22:14

Виж в Джебел...там може да намериш за такава цена прилично хотелче..

Дата:   07-04-09 22:15

access, мерси за линка [smile] Изглежда цените които съм гледал са били стари, тъй като двойна стая в хотел устра видях че е 24Евро, което е около 46лв, а сега виждам на сайта им - 70лв [smilie5]

Автор: Пешо   
Дата:   08-04-09 01:54

Що го пращате чак в Джебел... в пустото. Да иде до Моимчиолград. 15 минути с кола, а и пътя е супер.
Питайте з глжатрский хан. Не знам как са им цените на стаите, но кръчмата и мнджите са им супер. И са на брега на язовира. Но язовира си е друга тема ..там се ходи за повече време и на палатки или бунгала....еееех младост....

Тц по това време няма да съм в Кърджали, ако се бяхме засекли щяхме си спретнем парти у нас. Апартаменти колкото искаш има на разположение....

Автор: anete   
Дата:   08-04-09 02:08

Мога да препоръчам Главатарския хан
http://www.glavatarski-han.com/
също и станноприемница Трифон Зарезан
http://www.zarezan.com/
От двете места имаме чудесни впечатления, но са от преди 2 години. Дано няма промяна.
Като условия предпочитам Хана, като кухня- Странноприемницата. Рядко има места , прави се резервация доста по-рано.

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   08-04-09 03:38

Хижа Белите брези до Ардино.

Дата:   08-04-09 08:01

пешо, и ти ли си от там бе? май бая народ сме с корен от оня район?

Дата:   08-04-09 09:07

Благодаря ви Пешо, anete [smilie24]
Dani_Koev_BG, ако ще е в Ардино, проверен хотел си имаме - Емона се казва, препоръчвам го на който има път на там. За 1-2 вечери преспиване е чудесен и евтин също така. - 10лв на вечер мисля че беше. В центъра на градчето.

Автор: graphic   
Дата:   08-04-09 10:56

айдеее събрахме се [smilie5]

Дата:   08-04-09 11:01

[smilie8] кои сме се събрали

Избрахме си Главатарски Хан, цените са супер спрямо станалите хотели, има и закуска, шезлонгчета и т.н [smilie6]
Остава да отидем, и да видим на място [smile]
Мерси отново на anete и Пешо [smilie24] [smile] и на всички които се включиха по темата [beer]
[shtrak]

Публикацията е редактирана (08-04-09 11:02)

Автор: graphix   
Дата:   08-04-09 11:16

О адаш :D

Дата:   08-04-09 11:25

magnifico , нали не искаш да кажеш, че ще спите в Главатарския хан за 10-15 лв на вечер [smilie3] ? Цената им никога не е била ниска, но условията, които предлагат, си заслужават.
Хайде, като се върнете, ще споделиш впечатления, за да знам дали пак да ходя там.

Автор: ARGO   
Дата:   08-04-09 11:32

И мен ме съмняват тези 10-15лв на Главатарския хан, най-малко са в евро [smile]
Иначе е на Резиденцията е добре

Дата:   08-04-09 11:32

Не, за 25лв на човек, но тъй като така ли и иначе цените там са все такива, се примирихме [smilie6] Поне в този хан предлагат някои неща в повече за цената която искат. Визирам закуската примерно. Миналата година спахме в един хотел в Момчилград за 25лв/човек, като нямаше закуска, а сега на всичкото отгоре и язовирът ни е под гъза баш [smilie3]
Иначе търсихме по-евтино щото е само за едното преспиване... фитнеси, спа и т.н са напълно излишни, тъй като ще се става в 5-6 сутринта за снимки. Може би дори и закуската ще изпуснем [smilie18]
[shtrak]

Публикацията е редактирана (08-04-09 11:35)

Автор: graphic   
Дата:   08-04-09 11:36

"събрахме се" беше по повод включването на землячката Мара. Доста форумци сме от този край [smilie3]
Повечето, обаче сме емигрирали от района [smilie8]

Пожелавам ви весело пребиваване в Родопите [smilie24]

а как ми се ходи и на мен...

graphix - да, и адаши се събрахме в тази тема [beer]

Дата:   08-04-09 12:06

Всъщност сега се сещам, че съм срещала и вили под наем, на не повече от 50-100 м от Главатарския хан, на доста прилична цена. Но тях съм виждала само на снимка. Ако наемеш такава къща, ще ти липсва басейна, закуската ( е, все някой може да се жертва да я направи [smilie3] ) , но пък спокойствието е сигурно.

ПП Позаинтересувайте се в Хана относно реда за почистване на стаите. Няма проблем да ви почистят стаята всеки ден, само май трябваше да им кажеш.Е, все пак не е 4* .

Автор: E-3   
Дата:   08-04-09 12:13

Вили Болярка

Автор: s_dyakov   
Дата:   08-04-09 17:17

Главатарски Хан [smilie24] .. ех от кога си мечтая да ида за една седмица там :)
[cool]

Дата:   08-04-09 19:34

еееххх...на мен още найка ми е емигрирала... вече по един път на 2 години ходя... [smilie8]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.