Автор: Lalinda
Дата: 07-04-09 10:13
Най-абсурдните неща, които БИХ МОГЛА ДА ПРОЧЕТА ЗА СЕБЕ СИ, били - и все още са - изложени в една тема на име "НАИСТИНА ЛИ ИЗТРИХТЕ LALINDA ОТ САЙТА?", която не съм чела, понеже не съм МАЗОХИСТ, но която интересуващите се биха могли да прегледат.
Темата съдържала и все още съдържа около 270 коментара, половината от които хулителни, а втората половина - одобрителни, и била прочетена около 12 000 пъти за два дни, след което УСЛУЖЛИВО била затворена, а достъпът ми до въпросния сайт - спрян по IP адрес.
Вероятно темата се е превръщала в нещо като място за поклонение на ГРОБА на скандална и противоречива личност, нелишена от известно обаяние сред просветените и поради това особено опасна...
Всъщност, най-абсурдното, което съм чувала да се лансира по мой адрес, е че съм едновременно *** и ***!
Чувала съм и че присъствието ми по разни сайтове (за фотография) водело до увеличаване на посещаемостта им, в което донякъде съм твърдо убедена...
Всъщност, дори тук се лансират какви ли не небивалици, в които някои дори ВЯРВАТ.
|
|