Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Да ви зачекна отново по старата тема. Рекламите, които България няма да има !
Автор: Pulsar   
Дата:   03-04-09 17:16

Употребата на думите като "философия", "начин на живот", "размисъл", вместо "ние сме ВИП", "правим т'ва щот сме ВИП" ме карат отново да отварям добрата стара тема...

Ето и днешните ми примерчета (както и милионите знайни и незнайни още като тези...)

BMW GINA Light Visionary Model: Premiere

Saab Blackbird 2007

Като втората марка ми е особено любима...

Отговори на това съобщение
 Re: Да ви зачекна отново по старата тема. Рекламите, които България няма да има !
Дата:   03-04-09 17:23

Release Me SAAB Commercial by Swedish band "Oh Laura"

Re: Да ви зачекна отново по старата тема. Рекламите, които България няма да има !
Автор: Todd   
Дата:   03-04-09 17:27

Аз пък тоя СААБ не го ща.......така че да си гледат рекламата !!!!

Нито пък тоя таралясник BMW-то .

На гол гъз чифте пищови.....[smilie19] за кво са ни тия реклами ? Да ми прекъсват филма ...аре да бегат !!!

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: didesignbg   
Дата:   03-04-09 17:35

аз не разбрах, това бмв пере ли се, или само без центрофуга[smilie18]

Автор: Kanonir   
Дата:   03-04-09 17:42

[smilie5]

Автор: MarinY   
Дата:   03-04-09 18:33

Тод, някой да ти го е давал?
Тези неща се взимат (ако можеш).[cool]

Автор: unitedcolors   
Дата:   03-04-09 18:50

http://vbox7.com/play:c2ef7f8a тази си е БГ, ама наистина е добре! Колкото до бирите конкуренти, те има още много да учат, а не тези буламачи, които пука например шуменско![smilie24]

Дата:   03-04-09 19:10

Бенетон, тази с бирата - груба, нервна, псевдо еротична, омешани стилове ... ЧАЛГА.

Е, това си е мое мнение, ама нали е чат ... [smilie3]

Автор: jivkojj   
Дата:   03-04-09 19:13

На мен и 2-те реклами ми изглеждат прекалено стереотипни, все едно по един учебник правени. Ако ги пуснат в блок, даже няма да разбера че текат.

Отделно от това на първата е човека, дето расипа типичния БМВ имижд (те го разкараха вече де).

Дата:   03-04-09 22:16

unitedcolors

Тва е БГ, ама щото са снимани българи в нея ли или защото е правена в България?

Автор: unitedcolors   
Дата:   03-04-09 22:47

Пулсар, не знам дали кадрите от рекламата са снимани тук в бг, но е изцяло бг идея и замисъл и нищо не е откраднато или взаимствано отнякъде, като изклщчим музиката!

Дата:   03-04-09 23:37

unitedcolors /

Бравос, но винаги има какво да се желае...
За музиката знам, то е ясно. Поне е едно много добро начало...

Автор: n1x0n   
Дата:   04-04-09 01:25

но е изцяло бг идея и замисъл

Аз точно в тази реклама на Загорка нито идея, нито замисъл не виждам - аху-ихи, партита, танци-манци... същото като в десетки подобни реклами, които се забравят в секундата, в която свършат.

Загорка когато не си крадат идеите за клиповете - нищо запомнящо се не правят. [smilie23]

п.п.
Павка, виж сайта на Joseph Kosinski - доста сериозни неща има.

Дата:   04-04-09 02:48

n1x0n /

Товарищ, отивам да виждам на секундата [smilie24] [smilie24]

А междувременно ти ако сакаш се поразгледай в профила ми на Вимео.цом, щото там съм адднал доста големи глави на видеото и 3д-то, които правят реклами от години...

http://www.vimeo.com/pavzo

в галерията http://www.vimeo.com/pavzo/likes

Горещо препоръчвам нещата на itai bachar, според мен е много голяма глава...

А аз лично не мога да намеря една уникална реклама, която май беше на Моторола, в която едни пичове и мадами си правиха мръсно като пускат ММС-и от телефоните си на половинките си как им изневеряват или нещо подобно... Уникална идея беше и много добре реализирана...

Публикацията е редактирана (04-04-09 12:14)

Дата:   04-04-09 05:47

Pulsar, пулсираш със сто процента местен манталитет, който, ако в скоро време, цялата нация не промени ...
пиене, ядене, курвалък и за разнообразие ... малко мръсно на познатите, за кеф!!!

Не ми давате никакви шансове за някакъв, поне минимален оптимизъм. [smilie23]

Дата:   04-04-09 12:11

MarinY/

Що ве... Да земем да ти дадем поне един "минимален оптимизъм", ако искаш го гледай като комплимент, ако искаш като ирония...
Това за "местния манталитет" аз го приех като ирония [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: attempt   
Дата:   04-04-09 15:17

Аз това "изкуство" - рекламата, нещо не го консумирам. [smilie18]

Автор: didesignbg   
Дата:   04-04-09 18:48

Ал Рийс и Лаура Рийс имат едно книжле Залезът на рекламата и възходът на PR. В него много хубаво как рекламата се е превърнала от маркетингов инструмент в изкуство. Тези реклами точно като такива ги определям, забравили, че трябва да продават ; )

Автор: Simplee   
Дата:   05-04-09 16:15

Българските реклами хич не ме привличат. Има само една на ОББ с typography дето е! Тя най мнго ми харесва [smilie5]

Re:
Автор: exile   
Дата:   05-04-09 16:18

Загорка след оная готина реклама на Загорка Голд с яката музика да пуснат това, което сте дали горе... Не е за хвалене много.

"Емии решиха че ни тряа нова реклама... мааа то бюджета тоя път таковата..."

Re:
Автор: charlyb   
Дата:   05-04-09 17:12

http://www.youtube.com/watch?v=M_24afMNVeE

Автор: djogata   
Дата:   05-04-09 17:30

Абе гледайте вие разни супер-фешън реклами, ама за мене по-добри са си класическите реклами с добро идейно съдържание - колкото и пошло да е то.

Пример - рекламата на Ариана с Мара отварачката - колкото и първосигнална да е, и дори недобре изпълнена, прави впечатление - запомня се, и дори създава прякор за години напред. [smilie18]
[smilie18]

Та така [beer] [beer]

Дата:   05-04-09 21:55

charlyb /

Точно за това говорим... Обаче и това кърти мрака просто...

http://www.youtube.com/watch?v=NHHTB2MR1Is

Автор: name   
Дата:   05-04-09 23:23

Coca Cola Zero 1

Coca Cola Zero 2

искам да видя българския клиент, който ще одобри такива реклами... или такива:

Cadbury 2007

Cadbury 2009

Потребителите се променят, навиците им на купуване се променят, начините на купуване се променят, марките се променят, рекламата също (би трябвало да) се променя, вече не е задължително да кажеш кой прах пере по-добре или колко калций има в шоколада ти. Понякога е достатъчно да дадеш просто емоция. Стига да го направиш така, че клипът ти в youtube да събере над милион гледания още първия ден :)

Ако имаме достатъчно талант, желание и късмет, горното ще се случи и в България.

Автор: esc   
Дата:   06-04-09 00:37

[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.