Автор: Lalinda
Дата: 03-04-09 15:21
Моите фенове са дискретни и ми пишат само лично.
Виж, антифеновете ми са толкова безпомощно кресливи, че реват срещу ми във всяка тема, независимо дали е за жени или дори за мъже, забравяйки, че аз просто не ги чета.
Любопитното е, обаче, че всички те, и феновете, и нефеновете, не пропускат нито едно мое писание, мнение или съображение... и надлежно ме информират кой къде се изцепил срещу ми...
Е, цяло щастие е, че са достатъчно разумни да не се опитват да раздават правосъдие ПУБЛИЧНО.
Иначе, предполагам, че има доста форумки от категорията "неомъжена, търси".
Някои, както се научаваме, дори са успели да се омъжат.
Гор-чи-во!
Тук е най-лесно да се определи кой къде живее, с какво се занимава, в коя страна е, пътува ли, каква е къщата му, работата му, с какво се парфюмира, обезкосмява ли се, какво обядва, какво пие, къде и какво слуша, с кого се среща, какъв компютър има, какво куче/котка си е купил или са му подарили, каква кола има, какво да подари на любимата си, от какво боледува, как се лекува, къде пазарува, къде летува и зимува, ограбили ли са го и какво точно са му ограбили, има ли влогове и акции, изплаща ли кредити, с каква ценова категория такъми разполага, изобщо неща, които са от особена важност за неомъжените и търсещите... а и не само за тях...
По-задълбочени теми рядко се дискутират, тъй като нямат кой знае какво практическо приложение.
Няма лошо.
В повечето случаи хората наистина се омъжват или оженват за това, което е най-наблизо... Едва ли биха опитали с повече от 50 кандидата/кандидатки...
Желая ви успех!
|
|