Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ако си дал...
Автор: zizero   
Дата:   01-04-09 21:00

Ако си дал...

Отговори на това съобщение
 Re: Ако си дал...
Автор: Ginka   
Дата:   01-04-09 21:02

хубава песен, но никой нищо не ти оценя ако ще и целия да се дадеш

Автор: mladenov   
Дата:   01-04-09 21:05

Не е важно друг да те оцени.Важно е ти да се чувстваш добре от това ,че си дал нещо,на някой,без да очакваш да получиш в замяна.[beer]

Дата:   01-04-09 21:06

добре казано, но от отношението на другите към теб не можеш да получиш удовлетворение от това, което си направел за тях[smilie3]

Автор: slivenski   
Дата:   01-04-09 21:08

Щурците - Зад вратата

[smilie21] [smilie21]

[beer]

Автор: Императорът.   
Дата:   01-04-09 21:11

Младенов - аферим !!!

Затова и аз си обичам работата - защото изпитвам удовлетворение да давам... [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   01-04-09 21:34

Tangra - Bogatstvo

Re:
Автор: тьма   
Дата:   01-04-09 21:40

даваш, даваш, раздаваш се и . .. какво се прави с празните торбички?

Лали след това ги събира пред блока си

Дата:   01-04-09 21:43

Ginka
Отношението на другите към теб е отражение на тяхното разбиране за света.ТВОЕТО отношение към другите,е израз на твоето виждане за СВЕТА.
Ако искаме Светът да е такав какъвто си го представяме ние,трябва да спрем да очакваме другите да виждат това което виждаме ние,защото това е невъзможно.Затова прави както са казали старите хора"Направи добро и го хвърли зад гърбът си",и бъди сигурна ...ДОБРО ще получиш.Знам го от опит[smile]

Автор: danbi   
Дата:   01-04-09 21:48

mladenov [smilie24]

Ginka, хората са неблагодарни по природа. Затова правиш каквото правиш заради себе си.

Дата:   01-04-09 21:48

изказването ме не агитира да спрем да правим добро,
благодаря за съвета все пак[beer]

Автор: Vinsent   
Дата:   01-04-09 21:55

Може би трябва да сме повече бели и добри! [shtrak] [beer]

Дата:   01-04-09 21:57

за едната чест..

... може лесно да се купи, даже служба, даже слава, даже власт да се подкупи, само чест не се продава..

За едното име честно, трябва дълго, дълго да се страда [smilie24]

Публикацията е редактирана (01-04-09 21:59)

Re:
Дата:   01-04-09 21:59

който много приказва, не действа

Дата:   01-04-09 22:00

Хората са неблагодарни,хората са завистливи,хората са злобни...ЧОВЕЦИТЕ са тези които правят Света по-добър.Хората са много,но Човеците са малко.Което не пречи всеки да се бори това съотношение да се промени.
Да направиш добро някому е като да хвърлиш камък в езеро...Вълничките които се образуват се разпростират надалеч,независимо колко малък е камъкът.Да направиш добро,не значи непремено да дадеш нещо материално.Понякога е достатъчно само да намериш време и да изслушаш някой,да седнеш с него и той да види,че някой го е грижа...такива моменти,понякога спасяват животи.Понякога е достатъчно да подадеш ръка на някой,който е в началото,или е към края но вече е изморен...

Дата:   01-04-09 22:02

[smilie24]

Дата:   01-04-09 22:03

Младенов, добре го каза [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Re:
Дата:   01-04-09 22:07

днес за втори път задавам един и същ въпрос - Младенов, на колко си години[smilie11]

Дата:   01-04-09 22:13

Аз и съпругата ми бяхме като загубени когато дойдохме в САЩ.Колега на жена ми и неговата съпруга ни помогнаха за всичко в началото.Сега те са сред най-добрите ни приятели.Заразени от техният пример ,ние след години помогнахме на 5 различни семейства да започнат живота си отново тук.Първото семейство даже не познавахме,обади ми се приятел от България и ме попита можем ли да направим нещо за тях.Съгласихме се и не съжаляваме.И до днес тези хора са благодарни за това и ни го казват всеки път когато се чуем или видим.
Последните хора на които помогнахме ,беше най-добрият ми приятел от България с неговите съпруга и деца.На първата седмица от идването си,започна да ми дава акъл как се забогатявало в Америка,и ми каза ,че след 5 години престой ,аз не съм бил направил нищо ,след като още съм живеел в апартамент.Той явно не искаше да види фактите: съпругата ми беше завършила едно от най-добрите училища в САЩ ,University of PENN,беше взела разрешително и практикуваше като стоматолог,а аз работх като менаджер в една лаборатория и изкарвах $5000 на месец.Неговият критерии беше ,"щом нямате къща,нищо не сте направили"[smilie5] [smilie5] [smilie5]
Мисълта ми беше,че за някои хора едно подаване на ръка може да означава много,а за други,подаряването на кола,може да не значи нищо.
Така ,че които иска,може и трябва да дава,без да чака одобрение или благодарност[beer]

Автор: мара   
Дата:   01-04-09 22:14

младенов, не че е важно, но и аз така мисля[smilie5] .
(Отношението на другите към теб е отражение на тяхното разбиране за света.ТВОЕТО отношение към другите,е израз на твоето виждане за СВЕТА.
Ако искаме Светът да е такав какъвто си го представяме ние,трябва да спрем да очакваме другите да виждат това което виждаме ние,защото това е невъзможно.Затова прави както са казали старите хора"Направи добро и го хвърли зад гърбът си",и бъди сигурна ...ДОБРО ще получиш.Знам го от опит[smile])

Дата:   01-04-09 22:15

тьма
На 38[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Хората са го казали:"Не питай старило,питай патило"[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: danbi   
Дата:   01-04-09 22:22

тьма имаш ден за питане?

опитваш се да направиш някаква статистика?

Автор: sunnyshot   
Дата:   01-04-09 22:34

mladenov, адмирации! [smile]

Автор: moongirl   
Дата:   01-04-09 22:41

И според мен е важно ти да се чувстваш добре , че си дал нещо...а не да чакаш одобрителни отзиви и благодарности. На мен ми е кеф , когато , някой се чувства добре ,когато съм направила нещо за него , независимо дали ми е струвало много , малко или нищо...И по тоз повод ... Безсъние[smile]
[beer]

Re:
Дата:   01-04-09 22:44

danbi , не точно статистика, но някои хора ме озадачават - вече ми е ясно защо така високопарно говори Младенов, просто той не е в България[smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.