Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 излезе(най-сетне) дебютният албум на БALKANSKY - "Кукер"
Автор: carl_cox   
Дата:   01-04-09 01:50

ей, най-сетне излезе албумът "Кукер" на БALKANSKY [thankyou]

около 2 години го чаках да се появи и като го видях наличен в Дюкян Меломан София направо не можах да повярвам :) Бях изгубил надежда, че ще види бял свят, подобно на други читави български проекти...
https://photo-forum.net/static/forum/2009-04/oihs9806.JPG
http://c4.ac-images.myspacecdn.com/images02/110/l_db05928fb4db4707aefdfde8f2885633.jpg

Наистина страхотен албум!! Стилът му е труден за определяне - балкански звуци и мелодии, вплетени в бавни бийтове и мрачни, дълбоки електронни аранжимени...

Преди години се правеха опити да се миксират народни елементи в съвременни стилове, но повечето се оказаха провал. "Кукер" мисля, че е първият наистина завършен и изпипан пазарен продукт в тази насоченост. Имаше едно-две живи представления на Тибетски Сърца пред НДК - страхотни бяха: с гъдулки, типични народни вокали, гайди и тн, но така и не стигна този проект до пазарно реализиране(за жалост).
Впрочем, парчето "Кемене" на Лаборант също е от тези малко, но много приятни изключения :)

Може би, за част от вас е странно защо пускам цяла тема за нов музикален албум в някакъв си там странен, отвеян стил, но за мен "Кукер" на БALKANSKY(известен повече като dj Cooh) е истинско събитие! Албумът е на топ ниво и напълно конкурентен за чуждите пазари. А на фона на бездарните родни творци, звезди и смехотворните им напъни, "Кукер" звучи светлинни години напред...и именно, защото е голяма рядкост да се появи качествена българска продукция, смятам, че вниманието към него си заслужава.

Голямо браво и за гостите в този проект [smilie24] и най-вече за Теодосий Спасов :)

За сега албумът е само в луксозно издание, включващо 9 чудесни снимки на кукери, но вероятно по-натам ще излезе и обикновена версия.

ето видео към едно от най-силните парчета - "Кукер"

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=52112794

дано ви хареса :) аз не спирам да си го слушам :)

Отговори на това съобщение
 Re: излезе(най-сетне) дебютният албум на БALKANSKY - "Кукер"
Автор: h.svinaroff   
Дата:   01-04-09 16:19

Интересно :)

Аз пък си намерих едни готини шведи:

Fever Ray

Дата:   01-04-09 16:24

Fever Ray - Seven

Още едно готино от същите скандинавски души [smilie21]

Дата:   01-04-09 16:34

Иначе относно фолк елементи с електроника преди години имаше едни сладури Tranceformation - двама пичове, издадоха един много приятен албум и след това се поразпаднаха. Единият е основен движещ елемент в Mind Trips, за които е ставало дума тук, а другият не знам какво прави.

Автор: Jamess   
Дата:   01-04-09 16:56

Повечко такива проекти да има!

[smilie24]

[thankyou]

Автор: viggen   
Дата:   02-04-09 13:48

хареса ми, но 28лв. в момента за едно CD малко множко (моето IMHO), 12-14лв, идеалната цена!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.