Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Европа ви казва за кого да (НЕ) гласувате!
Автор: Coincidentia   
Дата:   31-03-09 12:30

Обикновено гледам да не задълбавам много надълбоко в родната политическа картинка, но една статийка ме провокира аз да си спретна моя статийка по повода.

В ей таз публикация - Специално писмо на Барозу до Станишев - по някакъв шашкащо незавоалиран начин от Европа пристигат напътствия към българския избирател! [smilie10]

Всъщност хич не ми се впуска в обширни спорове, а то явно и няма за какво, всичко си е ясно...

Ей, като го казах това последното, се присетих за един виц от соца, който и сега поне по някакъв начин би могъл да е актуален. Та, малко вицово отклонение:

По време на социализЪма.
Върви си един човек по Витошка, в определен момент бърка в чантата си и започва да хвърля във въздуха позиви.
Веднага към него се приближава милиционер, сграбчва го и прецежда заплашително през зъби:
- Ей, какво си мислиш, че правиш бе!?
Онзи спокойно му отговаря:
- Хвърлям позиви.
Ченгето продължава:
- Как така ще ми хвърляш позиви ти бе, какви позиви ще ми хвърляш ти бе!?
- Ами, вижте ги!
Ченгето сграбчило няколко листа и започнало да ги заобръща. И вика:
- Чакай бе, то тук никъде нищо не пише!
А нашият му отговаря:
- Че какво да пише бе, то всичко си е ясно.

Та така. Не че чак толкова държа и да се хваля с моите писания, чрез които не съм разкрил дълбока мистерия, просто натъртвам още по-категорично някои нещица, които е възможно част от читателите да не схванат -

Европа ви казва за кого да (НЕ) гласувате! [smilie2]

Може би точно тукашните форумни читатели, при всичките им разнообразни изкелеферчености, поне по отношение на осъзнаването на вредността на тройната коалиция ми се струва, че са доста наясно.
Та, за тях по-скоро е самото споделяне на статията и думите на Барозу.

Въпреки че аз провокирам читателите да направят и следващото усилие, което вече май и тук повечето не щат да го правят.

Става въпрос за нещо принципно -
в цивилизования, демократичен, ПРАГМАТИЧЕН и ОТГОВОРЕН свят не върви само да кажеш "ааа, така няма да стане!"
Ако отричаш нещо, си направо длъжен да му посочиш алтернатива.

Та може би и тук ще да има бая хора, които въпреки съгласието си по първия пункт - за кого НЕ трябва да се гласува - доста ще се инатят да признаят, че и вторият момент - с леко по-завоалираната подкрепа за единствената РЕАЛНА алтернатива - се включва в европейското послание.
Те, разбира се, ще се чувстват, че имат достатъчно основания да се съмняват, защото "къде пише", че подкрепят Бат' Бойко!?
Никъде, разбира се, то така не се пишат нещата... И всъщност навсякъде, ако разбирате как се пишат нещата [smilie3]

Самият аз изобщо не съм във възторг от алтернативата, бих предпочел мноооого по-различен вариант, ама...
Да де, точно сега няма да се впускам в търсене на дълбочинните причини за сума ти работки, точно сега е само това - че Европа ви каза за кого да (НЕ) гласувате! [smilie22]

Отговори на това съобщение
 Re: Европа ви казва за кого да (НЕ) гласувате!
Автор: юнга   
Дата:   31-03-09 13:04

Виж сега. Защото сме социалисти, ще правим напук на Европа.
Да не би да са велики като Москва?
Освен това Европа не разбира, че ако дойдат извънземни, на власт трябва да са социалистите.
А до тогава има време и ние ще си управляваме, и ще си крадем, крадем.
Защото сме социалисти.

Дата:   31-03-09 13:19

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Ама то и аз като европейците не го разбирам това за извънземните, допускам, че съм пропуснал някакви култови лафчета в тази посока [smilie8] [smilie21] [smilie7]

Re:
Автор: neuromancer   
Дата:   31-03-09 13:29

Виж сега, то това на нас е ясно, ама масовия българин не му пука, и накрая пак ще има някаква триглава коалиция БСП + ДПС + Герб. Да запомниш какво съм казал, та след изборите да не си изненадан

Дата:   31-03-09 13:45

Пропуснал си, пропуснал си.
Станишев казва в книгата си "Защото сме социалисти", че ако дойдат извънземни , на власт трябва да са социалисти.
Може би е искал да каже,че само извънземни са способни да разберат побългарената социалистическа идея или такива които си говорят с тях.

Автор: Lalinda   
Дата:   31-03-09 13:52

Посочи алтернативата, човече Коинциненцийко!

Май и извънземните разбраха, че Европа би подкрепила единствено ПО-ТВЪРДАТА РЪКА.
[beer]

Дата:   31-03-09 13:56

Автор: Lalinda
Дата: 31-03-09 13:52

Посочи алтернативата, човече Коинциненцийко!

Май и извънземните разбраха, че Европа би подкрепила единствено ПО-ТВЪРДАТА РЪКА.
[beer]

Тука за сталиновата ръка ли се говори?

Защото съм убеден, че УМНА ГЛАВА е по-добре от ПО-ТВЪРДАТА РЪКА.
Представи си ПО-ТВЪРДАТА РЪКА без глава или пък с червена такава.[smile]

Автор: Todd   
Дата:   31-03-09 14:06

Не твърда ръка - твърда тояга трябва !!! Дряновица !!!

[smilie19]

Дата:   31-03-09 14:09

Автор: Todd
Дата: 31-03-09 14:06

Не твърда ръка - твърда тояга трябва !!! Дряновица !!!

Анджак! По европейски казано "giosteritsa"[smile]

Дата:   31-03-09 14:10

[smilie18] [smilie18] [smilie18] Стига бе, не може чак такива да ги е разправял [smilie10]

Или пък, всъщност защо пък да не може, то къде-къде по-изчанчени дивотии могат да се пръкнат (и се пръкват!) от такива места, особено като се търси някакво "рационално" обяснение на нуждата ни да ни управляват [smilie19]

neuromancer, нема пък така да стане! [smilie25]
Поне се надявам, че просто няма как така да стане, не би трябвало да е възможно!

И, честно казано, колкото и да не съм фен на Бат' Бойко, не вярвам, че може да си плюе в сурата по подобен начин, не мисля, че би го направил.

Моите прогнози (и надежди) опират до САМО И ЕДИНСТВЕНО два възможни варианта:

1. Бат' Бойко в коалиция с десните партии.
2. Бат' Бойко сам - ако мине 50-те %.

Нищо друго НЕ е допустимо!

Човече (или каквото си) Лалиндовско, твоите неадекватности взеха да прекрачват границите на приличието!
Преди да става въпрос за каквото и да било друго, айде да си отидеш пак при простотията, която избълва в темичката ми за Amazing-ността, та да се опиташ да разбереш от моя отговор кое е допустимо поведение и кое не е! Не съм го написал нито двусмислено, нито сложно, би трябвало да го разбереш!

Дата:   31-03-09 14:12

Coincidentia , не вярвай!
Нищо лично. Само искам да ти спестя разочарованието. Не става бат ти Бойко и не става.

Автор: asahi   
Дата:   31-03-09 14:15

Требе се налива в синьото, инак проблеми безкрайни.

Автор: Amigo   
Дата:   31-03-09 14:17

да живее еврокомунизЪма и светлото евробъдеще [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Дата:   31-03-09 14:34

Ох, да ви имам твърдоглавите (пардон) тълкувания...
[smilie18]

Някои все още живеят в светлото бъдеще на отминалото минало...
[smilie19]

Предупреждавах ви, че комунистите се делят на комунисти и антикомунисти, и виждам, че не можете да ме оборите...
[ezik]

Дата:   31-03-09 14:40

Дата: 31-03-09 14:34

Ох, да ви имам твърдоглавите (пардон) тълкувания...
[smilie18]

Някои все още живеят в светлото бъдеще на отминалото минало...
[smilie19]

Предупреждавах ви, че комунистите се делят на комунисти и антикомунисти, и виждам, че не можете да ме оборите...
[ezik]

Не можем да те оборим,но можем да те допълним така:
Комунистите се делят на -честни преброители или наблюдатели.[smile]

Публикацията е редактирана (31-03-09 14:45)

Дата:   31-03-09 14:47

Абе, то, от една страна, последното ми вярване в нещо в България свърши точно преди 10 години - не знам дали някой си спомня, но след ала революцийката или каквото беше 1997-ма, имаше около 2 две години, в които нещата вървяха доста добре, а Костов тогава се радваше на небивала подкрепа.
Но когато започнаха да се поскапват нещата и разните мафиоти в СДС победиха на някакъв конгрес през 1999, започна дългият път надолу за тукашното дясно.

А когато през 2001 му чух встъпителната реч на оня, на когото много му повЕрваха, ми идваше да се издрайфам.

След което доста нещица си поизясних за себе си и се отдадох на собствените си дивотии в личния живот.

За мен допускането, че не само България, но и всичко наоколо ще се очовечи докато съм жив, е абсурдно.

То аз имам доста сериозни недоволства дори и от сума ти неща в ЕС, но все пак на принципа на "колкото - толкова" - имайки предвид всичко - изходната позиция, но най-вече способностите, някакво що-годе прилично развитие в рамките на ЕС е възможно най-доброто, на което тази страна и този регион може да се надява.

Та, просто рационално погледнато - от всичко, което е потенциално ВЪЗМОЖНО, кое е най-малко кофтито - си решавам, че Бат' Бойко е най-малко кофтито, след като дясното е просто никакво в момента.
Дано да се оправи и да стане нормално човешко дясно.

На следващите избори има само два варианта - или нещо, подобно на досегашното, или нещо друго.
Ами, при така създалите се условия направо нямам избор - предпочитам нещо друго.

Автор: Rolleiflex2005   
Дата:   31-03-09 14:50

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   31-03-09 14:53

Казвал съм и пак ще кажа.
Трябва да гласуваме за БСП.
Заради кризата.
След кризата и след БСП, ще бъде друго.
Аз от дядо си така зная. Една къща за да се направи нова,трябва да се събори и построи на ново. Не става само дума за бардак, където и смяната на персонала върши работа.
Защото в бардака сменят персонала, но основната дейност си остава същата.

Автор: Rolleiflex2005   
Дата:   31-03-09 14:56

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: asahi   
Дата:   31-03-09 14:57

"На следващите избори има само два варианта - или нещо, подобно на досегашното, или нещо.."

Няма два варианта. Вариантът е само един - да си спазваме договора с Европа.
Варианти има по това кой точно ще го изпълнява и съответно как и колко ще открадне.

Rolleiflex2005, нали не си толкова глупав за да предположиш, че сините ще дойдат на власт? Няма да дойдат, но са необходими за баланс в парламента.

Дата:   31-03-09 14:58

Автор: Rolleiflex2005
Дата: 31-03-09 14:50

Ами наливайте, ама наливачката ви са счупила нещо. Народът ви неще.

Хайде пак от името на народа.
Той този народ е ясен - иска кебапчета на Бузлуджа и знае само две песни- "Нас червеното знаме роди ни", за да се подчертава безродството му и "Много сме, пак сме тук"- като се визира лошото здравеопазване, което им позволява да се събират на едно място.

Re:
Автор: neuromancer   
Дата:   31-03-09 15:02

ха ха, надявай се ти. Абсолютно възможно е, че и вероятно, като го гледам на какъв акъл е. Само гледай като не спечели мнозинство какво ще стане. А българина е тъп и много хора ще гласуват за комунистите пак. Мухобойко е същия като царя, и хората ще бъдат излъгани по същия начин от него както от царя.

Автор: tantris   
Дата:   31-03-09 15:05

Coincidentia , Бат Бойко ли?
Наистина положението в БГ е безнадеждно[smilie2]

Дата:   31-03-09 15:06

Добре де,

Иван Костов, любимец на всички светли умове, пишещи във форума, че ще гласуват за него, твърдоглав ли е, според вас/тях, или пък е може би, умноглав?
[smilie10]

Според мен е твърдоглав. Викат им и тъмносини.

А харесват ли се на Барозу?
Как мислите?

Канят ли ги някъде, разчитат ли на тях? Гледам, че сте добре информирани (каквото и да означава това), споделете? Манипулирайте ни...

Аз, по принцип, само наблюдавам изборите, това ми е работата... Следя как манипулират избирателя... Отбелязвам го, където трябва...
[ezik]

Дата:   31-03-09 15:13

Дата: 31-03-09 15:06

Добре де,

Иван Костов, любимец на всички светли умове, пишещи във форума, че ще гласуват за него, твърдоглав ли е, според вас/тях, или пък е може би, умноглав?
[smilie10]

Според мен е твърдоглав. Викат им и тъмносини.

А харесват ли се на Барозу?
Как мислите?

Канят ли ги някъде, разчитат ли на тях? Гледам, че сте добре информирани (каквото и да означава това), споделете? Манипулирайте ни...

Аз, по принцип, само наблюдавам изборите, това ми е работата... Следя как манипулират избирателя... Отбелязвам го, където трябва...
[ezik]

Lalinda ,единствено канена си ти.
То Франция, то чужбина, то симпозиуми, то наблюдения и впечатления.

Lalinda следи и отбелязва, но не къде да е, а където трябва.
Ей това е гражданска позиция.Изборите манипулирани, като онези за Велико Народно събрание,но ти - следиш и отбелязваш където трябва.
Не мога да се сетя кой в близкото минало следеше и проследеното- хоп, където трябва.[ezik]

П.С. На същите споменати избори имаше една американка, която се беше пообъркала малко.
И тя следеше изборите,но вместо да отбележи следеното там където трябва,взе че излезе и в ефир доказа как са манипулирани изборите и то така, че и агент Димитър не можа да разубеди зрителите, въпреки пяната на устата му.

Публикацията е редактирана (31-03-09 15:18)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.