Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кое е преносимото устройство?
Автор: юнга   
Дата:   29-03-09 20:25

Кое е това преносимо устройство което ще ми позволи да си чета като пътувам Уърд и ПДФ документи? Устройство различно от лаптоп.

Отговори на това съобщение
 Re: Кое е преносимото устройство?
Автор: Marillion   
Дата:   29-03-09 20:27

Poket PC.

Има и електронни книги, но за сега са доста скъпи.

За покетите - можеш да си намериш такъв за около 150-200 лв (на старо), като едновременно е телефон, гледаш филми, четеш книги, играеш игри, слушаш музика, ползваш интертнет с wi-fi и мн. екстри.

Автор: kaiser.soze   
Дата:   29-03-09 20:27

телефон с голяма памет върши работа май.

Автор: Marillion   
Дата:   29-03-09 20:29

Ето ти една оферта - за 150 лв.

Само няма wi-fi. Иначе е перфектен и много здрав.

http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=27892

Автор: djogata   
Дата:   29-03-09 20:30

На всички Pocket PC със Windows Mobile можеш да инсталираш Office Mobile и Adobe Acrobat Lite и да си четеш word и pdf файлове, и даже да си правиш word, excel и powerpoint документи

Автор: didesignbg   
Дата:   29-03-09 21:00

http://dbs-books.net/
електронна книга[smilie24] [smilie24]
Телефона е много гадно решение.

Дата:   29-03-09 21:11

Е да, на книгата екрана е в пъти по-голям и така се вижда по-добре, но пък не мисля, че можеш да редактираш документи, пък и телефона може да се ползва и за много други неща - интернет, телефон, игри, даже

Дата:   29-03-09 22:07

включително и за апарат, ама носиш и д300то нали[smile]

Автор: nsirakov   
Дата:   29-03-09 22:16

PDA

Дата:   29-03-09 22:20

didesignbg, сега гледам е-книгите, еми те още са със само 6 инча екран, докато не станат 12 инча диагонал не виждам чак толкова голямо предимство [smilie5]

А в случая аналогията ти с Д300 е по-скоро между Д300 и лаптопа - и с какво да се заменят.

Д300 може да се замени със телефон или сапунерка, а пък по същият начин лаптопът може да се замени с е-книга или телефон.

Автор: explorer   
Дата:   29-03-09 22:29

На електронните четци за книги мисля че основното предимство е че не изморяват очите (друга технология, е-инк или нещо такова), а и са с голям и удобен дисплей но по-тънък от лаптоп. Аз бих си взел, ама например за Киндъла на Амазон да може да се купуват книги и от България. Дотогава и аз ще си чета на айФона (качил съм си няколко дузини книжки в ХТМЛ формат, предимно любими от детството ми - Жул Верн, Александър Дюма, Джек Лондон и т.н.)

Дата:   29-03-09 22:31

Липсата на подсветка малко предимство ли е? Нали се сещаш кой е основния проблем при четенето от екран?
6" е текстовото поле на стандартен булеварден роман, не че имам нещо против и да е по-голям[smilie5]

Дата:   29-03-09 22:51

Аз съм се зарибил по принцип да си взема една е-книга, защото така имам моментален достъп до много заглавия, и няма смисъл да се разкарвам по книжарници, и също така тъй като живея в Дания, едва 10% от книгите са на английски, а предпочитам да чета книгите на английски, не на датски.

Само че гледам само в Америката ги предлагат, или в UK, за Европа не съм видял оферти, иначе бих отмъкнал един Киндъл 2 [smilie5]

Дата:   30-03-09 08:27

Благодаря на всички![smilie24]
Ще чета в подходящия за това форум,докато се избистри идеята какво точно искам.[beer]

Автор: kkkolelo   
Дата:   30-03-09 09:54

На мойта първа любов Нокиа 6600 книгите предварително си ги обръщам в нотепад формат, по малко място и по леко се разлистват - само ~ 100 съм качил от 50-100 до над 500 стр, настр. големина шрифт, фон и т.н., над 100 програми съм инсталирал, игри дартс, билярд, шах. пасианси, рали .... Въпреки слабото процесорче (~ 103 Mhz) се държи много по добре от Виндоус 98 с над 10 едновременно отворени приложения .... Чакам да пуснат нотбук 9.5 инча с раздел способност, която да позволи да събера цялата страница на екрана без да скролирам ...

Автор: shama   
Дата:   30-03-09 10:13

Kindle
влюбих се ама дали ще може да си взимаш книги и в бг нз

Автор: peterst   
Дата:   30-03-09 10:13

chitanka.info [smilie24]

Дата:   30-03-09 11:44

Ей това май ще стане ,но дали се продава в БГ?
http://updb.jaty.co.kr/dr7200/web_catalog.html

Автор: PeterPAN   
Дата:   31-03-09 08:15

Ми аз ползвам за целта Нокиа Н73 + МобипокетРийдър, след конвертиране се чете много по удобно в неговия формат отколкото в Уърд, тхт или пдф [smilie5]

иначе електронната книга си е добро решение но си струва пари ;)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.