Автор: Lalinda
Дата: 29-03-09 20:33
Не, няма да има харакирита.
Първия персонален компютър видях едва когато постъпих на работа... Беше ембаргов, HP 9845 B, цената му бе 30.000 $.
Да не ви разправям колко пък струваше софтуерът към него...
Само 2-3 години по-късно видях и съветски вариант на същия компютър, изработен във Виборг, с компактна касета!
Компютри в мрежа пък видях едва в началото на 90-те години, във Франция, но бяха Apple Macintosh, а институтът ни е един от първите интернетизирани институции в страната ни (както и да е - помня, че имахме общо събрание и трябваше да вдигнем ръце, ако искаме интернет - бях втората поискала, първият бе колега, работил в САЩ, и тук както и да е).
Ако спре интернет, ще ровя отново в енциклопедиите (печатни, на CD, както и правех и преди интернетизацията), имам ги доста у нас... Ще се ровя и в печатните си речници, не съм забравила как се прави...
Честно казано, докато пътувам, никога не използвам компютри, интернет, интернет-кафета и дори компютрите и телефоните на домакините си...
Цифров фотоапарат нямам, тъй че...
Разсмивате ме. Светът е оцелял, защото се е смял, а не защото е общувал по скайп и се е чифтосвал чрез фейсбук... Хаха.
|
|