Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 До какво водят идиотските "риалити" предавания
Автор: explorer   
Дата:   24-03-09 14:43

Дете се обеси, имитирайки телевизионно шоу
Тук коментарът мисля че е излишен. Като прочетох заглавието си помислих, че това е станало някъде в Америка, но уви...

Все пак някои "риалити" шоута имат и положителни страни. Мислех си, че в опита си да направят реклама на "Тошко" от Нова ТВ вместо да изпишат вежди, ще избодат очи - надявах се все на някой пенсионер да му "светне" нещо под шапката, когато "Тошко" изтърси, че като малък не го пускали да си играе с други деца, само със Сергейчо Станишев и Борис Велчев. Е, в България засега като резултат виждам само как млади хора галено наричат внука на Тодор Живков "Тошето" и очевидно този малумен алкохолик им става все по-симпатичен, но поне в чужбина има някакъв резултат:

Жълт вестник в Австрия се диви на БГ политици във ”ВИП Брадър”

Изданието цитира и Сашо Диков, според когото нищо в България не се било променило след 1989 година, защото синовете на предишните функционери днес били хора на властта.

Още един път евала на Сашо Диков!

Отговори на това съобщение
 Re: До какво водят идиотските "риалити" предавания
Автор: KaISer.Soze   
Дата:   24-03-09 14:49

сега си обяснявам самообесването на съдебния лекар на катерушка. явно е гледал много "риалити" шоута[smile]

Автор: fove   
Дата:   24-03-09 14:50

То сал един Сашо Диков и още двама трима честни журналисти останаха.

Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   24-03-09 14:53

Само че, ако бяхме в Америка, СТРАХ щеше да спре да се излъчва. Особено, ако в началото не предупреждават: "Не правете това у дома си." Само, че сме в България и една детска смърт не може да попречи на пълненето на гуши.

Автор: explorer   
Дата:   24-03-09 14:57

Нямаше да спре. Повярвай ми, дълго време съм живял в Америка и знам. Проблемът не е в това, че има някакво шоу в което някакви се разхождат с обезопасителни въжета, проблемът е в масовото затъпяване и зомбиране на хората. Младите стават все по-неграмотни и по-агресивни. Ще доживеем и денят, в който и в български училища ще има серийни убийци, които ще застрелват десетки съученици. И за това не са виновни Counter Strike или Doom.

Автор: ejko   
Дата:   24-03-09 15:03

Dani_Koev_BG ти говориш все едно страх не е американско. А от друга страна дето винаги се смеем на тъпаците американци, че предупреждават да не се правят разни неща, който уж на никого не биха хрумнали, освен на тях. Е сега като сме толкова умни, дано някой ден и ние доживеем да предупреждават хората.
От друга страна не може реалити шоуто да е виновно.
Все едно да прочетеш "И изгрява слънце" и да решиш да се биеш с бикове и после да забранят книгата.
Малко е сложно това..., по скоро цялостия нихилизъм в обществото е виновен, отколкото реалити форматите.
Абе не знам, трудно ми е да разсъждавам над това..., все пак момчето е умряло...[smilie2]

Re:
Автор: ChiTsuJo   
Дата:   24-03-09 15:03

Трагедия [smilie2] [smilie2]

https://photo-forum.net/joro/emoticons/40.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/40.gif

Автор: krassimire   
Дата:   24-03-09 15:11

Децата, най-вече момчетата, винаги са били тъпи и излишно буйни. Винаги е имало злополуки и ще има. Лошото е, че телевизията внушава нереални неща - дори невинни детски филми може да са опасни - като например, че може да се скочи от високо с чадър вместо парашут ("Господин Тау").

Автор: feliz   
Дата:   24-03-09 15:43

не съм сигурна дали в американското или в нашето "Страх" казват в началото: "Не правете това в къщи" , даже ми е ставало смешно при мисълта, че някой може да реши обратното...[smilie8]
Никой не знае какво ще хрумне на едно дете [smilie8]...
не мисля, че вината за това е точно в тези или онези предавания...
по тази логика и книгата "Мери Попинз" трябва да започва със същия текст...

Автор: d256h   
Дата:   24-03-09 15:52

'Момченцата винаги са били тъпи'... ей Красиии!

Муци!

.. а момиченцата? леко забременяват на 13 щото гледат по 70 пъти 'Русалките' по Джетикс..
[smilie19]

Автор: feliz   
Дата:   24-03-09 15:55

в "Русалките" няма забременяваници [smilie8]
[smilie5]

Автор: totosea   
Дата:   24-03-09 15:56

не шоуто а безхаберието на родителите които му разрешават да гледа такова шоу за съжаление жорж ганчев е прав -
ние сме един много малък но за сметка на това мног прост народ

Автор: captainme   
Дата:   24-03-09 16:17

един мой стар съученик ми беше разправял за най-силния шамар в живота си.
Бил на 6-7 години и в квартала на лоста за изтупване на килими той и още няколко деца играели на "обесването на Васил Левски". Моя съученик "бил" Дякона и тъкмо да го обесят дошъл един съсед и им извъртял по един шамар.......

тогава нямаше риалитита по тв-то,ама кървавите истории ги учехме в училище с не по-малко присъствие на детайла;)

Автор: krassimire   
Дата:   24-03-09 16:23

Da, ама вече шамарите са подсъдни

Автор: мара   
Дата:   24-03-09 21:25

ми уви....[smilie2] такива работи се случват[smilie2]. когато все пак родителите споделят част от игрите на децата си, те имат няква възможност да ги подготвят с/у простотиите. щот всички деца правят простотии....баси...[smilie9]
да пази господ и да варди....

Автор: Vanessa_atalanta   
Дата:   24-03-09 21:46

тези риалитита са много безсмислени[smilie23] пълна загуба на време

Автор: Stoychev   
Дата:   24-03-09 22:30

Не мога да повярвам! [smilie10] [smilie2] [smilie2] [smilie2]

Преди, когато кечът беше на мода и го даваха по бТВ, помните ли колко подобни случаи имаше?
Става ми срамно като се сетя как съм чакал с нетърпение четвъртък и петък да гледам тези глупости. [smilie23]

Автор: n1x0n   
Дата:   24-03-09 22:42

Децата правят бели, децата правят грешки, децата имитират филми, шоута, герои, възрастни и т.н. - което им е подръка. Липсата на риалити-та няма да промени този факт - те винаги ще търсят и намират модел за подражание.
Някои деца ще си белят носовете, други - ще си чупят ръцете, трети, за съжаление, ще загиват при подобни инциденти дори и да няма телевизия изобщо.

Не знам защо се хвърля вина върху едно от малкото шоута, което промотира някаква физическа активност, решителност и т.н.

Автор: OGIMAG   
Дата:   24-03-09 22:47

Хич не гледам подобни простотии.
А, че вината е на телевизиите, които в стремежа си да трупат рейтинг правят безумни предавания (риалити) е очевидно.
А и какво малоумно изказване в новините на даскалицата на детето... "в детето преди не се наблюдавало и нямало признаци на агресия". Без ковентар. [smilie23]

Автор: Императорът.   
Дата:   24-03-09 23:33

...а видяхте ли преди малко при Слави Трифонов наша съфорумка и приятелка Нушенце? [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25]

Автор: Lalinda   
Дата:   24-03-09 23:41

Ако не четях форума от време на време, изобщо нямаше и да зная, че имало телевизия...

Пък уж всички сте постоянно пред компютрите...

Как намирате време да сте и пред двата екрана едновременно? Не се ли зомбирате сами?

Вижте само колко теми има я около телевизионни предавания, я около клипове от youtube, и почти нищо за всичко останало наоколо... Нима вярвате на това, което гледате и четете? И на какво се възмущавате? На това, което сте прочели и видели... Не е ли твърде ограничено и твърде еднакво за всички? Твърде откликващо на манипулациите?
[smilie10]

Ставате сутрин и още в 7 сте пред екрана с цигара в уста и надъхани с това, което сте прочели... Защо не си починете малко? Чудно ми е, че дори тези, които се гордеят, че са напуснали страната, реално не са я напуснали, или може би изпитват някаква наслада, гледайки какво става далеч от тях? Чудно племе е това...

Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   24-03-09 23:52

Не е верно! Ставам сутрин в 10, в 10:15 излизам от клозета и чак тогава сядам пред телевизора да си гледам сериала. Днес Ридж Форестър и д-р Тейлър се ожениха в болничната стая на Стефани, щото тя фанала сърдечен удар докато Ридж и правел напук и обяснявал как ще се ожени за Брук.

Понеже режисьорите на "Дързост и Красота" са достатъчно добри професионалисти, са го направили да може само да се слуша - домакините докато си гледат готвенето, бизнесмените и -дамите докато си гледат бизнеса, аз - да мога да ви спамя с последните новости от сагата в реално време [ezik] [ezik] [ezik]

Re: До какво водят идиотските
Автор: boni   
Дата:   25-03-09 00:59

Да ви кажа честно като бяхме малки сме правили и доста по-големи простотии... Ходене по перваз на прозорец на 4-тия етаж, стрелба със саморъчно направени пушки, къпане в опасни язовири, каране на мотор по опасни терени, скачане от дърво с подобие на парашут, катерене по скеле на строежи ..
Имаше доста контузии, аз лично съм си чупил ръцете 4 пъти.
Имаше и тежки случаи - извадени очи, откъснати пръсти(от бомби), спукани глави и т.н. Един приятел си счупи гръбнака и се парализира след опасна каскада точно от една пързалка и остана прикован на инвалидна количка. Не знам дали е жив още.
Имаше и смъртни случаи...Марица и язовирите взеха доста жертви. Помня трагичен смъртен случай с едно дете при някакво тъпоумно състезание на "бързо притичване пред турски тир".
Тогава нямаше такива шоута, но инциденти пак се случваха..Имаше един "Ум белия делфин" и "Розовата пантера" за децата, а най-екстремното предаване по телевизията беше "Студио Х" в събота вечер...

Публикацията е редактирана (25-03-09 01:00)

Автор: KaISer.Soze   
Дата:   25-03-09 01:01

и шарено котле [smilie5] [smilie24]

Автор: OGIMAG   
Дата:   25-03-09 06:29

Ако бяха гледали Мюзик Айдъл и да го имитират после нямаше да има СМЪРТ!
Децата попиват всичко. Проблема е във филтрирането на информацията която достига до техните очи и уши.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.