Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Някой имал ли е проблем с куриери
Автор: dvda   
Дата:   21-03-09 11:55

Иска ми се да знам от кои куриери сте най-доволни. Има ли ли сте проблеми с пратките.
Пращате ли спокойно чупливи неща (обективи, техника и т.н.)

Аз ползвам един редовно и съм мнмого доволен
по-късно ще напиша кой е.

Мерси

Отговори на това съобщение
 Re: Някой имал ли е проблем с куриери
Автор: GenaDP   
Дата:   21-03-09 11:56

Ми продължавай да го ползваш.

Автор: dvda   
Дата:   21-03-09 12:06

Лелеееееее колко си бърз. Ти откъде знаеше, че ще пускам такава тема. Личи си че сме писали едновременно.

Автор: nabis   
Дата:   21-03-09 12:12

Ползваме Еконт експрес от години в службата, ползвам ги често и за лични пратки.
Не мисля,че има сила на земята която да ни накара да си сменим куриерската фирма [smile]
Горещо препоръчвам [smilie24]

Автор: smailka   
Дата:   21-03-09 12:15

Еконт, разбира се! Никога до сега не съм имала проблеми с тях, много са точни [smilie24] [smilie5]

Автор: n1x0n   
Дата:   21-03-09 12:27

Еконт са пълен потрес - ако трябва да ги чакаш на адрес в София. Бавят се или не идват изобщо, лъжат че са идвали и т.н.
Имах страхотни проблеми с тях, докато не отвориха офис на 3 преки от нас и мога да пращам и получавам директно от там - без да им чакам куриерите.

Дата:   21-03-09 12:28

Ники, говориш за единичен случай а аз за дългогодишно партньорство [smilie3]

Автор: sun   
Дата:   21-03-09 12:31

Даже Баба ми праща яйца по Еконта и хич не ги опакова. Много пращам мн получавам - изключително рядко са ставали недоразумения и винаги са реагирали мигновенно.
Обаче за Ди Ейч Ел мога точно обратното да кажа. Всеки път едно и също - минава куриера 10 минути преди да отворя офиса - лепи 1 бележка върху работното време да се свържа с централата да уговорим доставката. Аз звъня - и някаква ми се репчи че той не можел предварително да знае отколко работим. Накрая се съгласява че поне може да планира кога да си достави наново пратката, а не да лепи бележки и да отчита дейност. Следващият път пак така.
Еконта е еталон.[smilie24]

Автор: alcho   
Дата:   21-03-09 12:39

Преди известно време си поръчах керамичен сувенир от http://unique-bg.eu/html_doc/bg/keramika.html
с доставка до офис на Еконт с наложен платеж. Не ми дадоха да го отворя, докато не си платя. За жалост беше счупен. Рекламацията ми отне близо два месеца и МНОГО МНОГО ядове. Накрая успях да си получа парите, но моментът за подаръка беше отминал. За радост хората от сайта се оказаха изключителни и след време, когато си поръчах пак от тях - ми дадоха сувенира БЕЗПЛАТНО, като си платих само куриерската услуга - естествено не с Еконт - те за мен повече не съществуват

Дата:   21-03-09 12:44

Съжалявам,че пак ще се намеся в тази тема, но на всяка товарителница на Еконт има едно място, което ако изпращача отметне получателя има право да отвори пратката преди да я е платил :)
Ако изключителните хора си бяха направили труда да чекнат тази чавка щяха да ти спестят главоболията.
Има си и лепенки чупливо които изпращача слага за да няма подобни емоции :)

Ако горното казано от мен беше спазено, нямаше да си загубиш времето.
Също така пратката може да бъде застрахована, което също е в + на системата на Еконт :))

Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   21-03-09 12:44

Аз доста често имам проблеми с куриери на всички компании. Отнемат ми предимството и не ме зачитат в движението. Затова им плюя по предните джамове!

Автор: мара   
Дата:   21-03-09 13:06

колеги скулпрори и керамици са доволни от интерлогистика.

Автор: RustyGun   
Дата:   21-03-09 13:10

Аз съм си патил от повечето куриерски фирми и минах на принципа "ръка в ръка". Може да звучи банално, но си е най-надежден, макар и по-бавен.

Автор: chris73   
Дата:   21-03-09 13:21

Аз съм си патил повече от (не особенно коректни) хора, отколкото от куриери, но винаги предпочитам, ако може да отида на място (офис или склад) и да си получа нещото... Куриерите обикновенно идват в работно време, когато естествено ме няма... Иначе опцията за отваряне накланя везните към Еконт...

Автор: digitalgab   
Дата:   21-03-09 13:27

Когато пращате нещо първо го опаковайте много добре и го обявявайте чупливо, особено ако е фотоапарат. Също така предупреждавайте куриера да внимава. Иначе ще видите такава картинка, идва Еконт да ми носи апарата, лек автомобил комби-пикап, отзад на ламаринената карусерия танцува кутията с апарата,и така било 70 км. После скандал на куриера, ама каква файда. Поне да вземе едно кашонче да си сложи там пратките.Сега внимава, но трябва да ги предупредите предварително какви са ви изискванията, за да се научат.

Автор: frenchev   
Дата:   21-03-09 13:36

абе хора това е ФОТО форум [smilie10]

Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   21-03-09 13:37

Ми да - куриерите са готини за снимане.

Автор: stirka   
Дата:   21-03-09 13:44

Аз съм доволен от speedy .С тях работя отдавна и не съм имал проблеми.Когато ми доставят нещо ми звънят преди да залепят лепенката и често се е случвало да ги помоля да изчакат по 5-6 мин за да си я получа.

Автор: japanese   
Дата:   21-03-09 13:59

ni1xon[smilie24]

Автор: 12356joro   
Дата:   21-03-09 14:43

Ползвал съм и ще ползвам ЕКОНТ.Много съм доволен от тази фирма и никога не съм имал проблем с каквато и да било стока.
[beer]

Автор: papadok   
Дата:   21-03-09 15:04

Проблеми може да имате с всяка куриерска фирма. С Еконт проблемите не са по-редки но почти винаги завършват благополучно!
Лепенката с надпис "чупливо" не винаги е с лице към товарача. Обикновено пратката се хвърля грубо на земята и след това се разглежда за надписи :)
Цената също не е без значение. Преди месец ползвах ДнД на цена 5 лв. Същата услуга, според тарифния калкулатор на Еконт, трябваше да ми струва 14,80 лв [smilie23]

Неотдавна ДнД се компрометираха сериозно пред мен. Няма да влизам в подробности но брах доста страхове и ядове. Въпреки всичко за дребни пратки ще продължа да ги позвам. За скъпи и ценни вещи предпочитам Еконт.

Автор: itilien   
Дата:   21-03-09 15:19

На мен два пъти ми се е случвало от еконт да кажат че ще дойдат да ми вземат пратката и да не дойдат никакви, не само за деня, ами въобще.

Автор: Petri   
Дата:   21-03-09 15:32

Доволен съм от Еконт, но си ходя на крак в техен офис за да няма мотаене.

Автор: eyeforaneye   
Дата:   21-03-09 16:17

Колкото пъти съм ползвала услугите на Еконт - толкова пъти съм имала проблеми с тях. Единственото положително в случая май е ,че са бързи. Но обслужването им е отвратително. Въпреки всичко все тях ползвам, офиса им е на 50 метра от нас.

Публикацията е редактирана (21-03-09 16:17)

Автор: asahi   
Дата:   21-03-09 17:50

Качеството на куриерската услуга зависи от качеството на представителите в мястото на изпращане и получаване. В град Х. Еконт може да е супер, но в град У. да са немърливци.

Когато дадена фирма използва редовно куриерски услуги работите вървят по-гладко, често и по-евтино. Нашата фирма работи с ТНТ и сме доволни, но това не е повод да ги препоръчвам за всякакви цели.

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.