Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Свободна птица
Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   21-03-09 18:28

Lynyrd Skynyrd - Free Bird

Отговори на това съобщение
 Re: Свободна птица
Автор: victory13   
Дата:   21-03-09 19:31

аха, тва парче и ози го мъчеше, май в самостоятелния му период... и то всъщност е единственото му изпълнение, дето харесвам [smilie5] ...

Автор: asahi   
Дата:   21-03-09 20:00

Free as a bird

Автор: sunnyshot   
Дата:   21-03-09 20:24

Орлине[smilie24]

Lynyrd Skynyrd са добра група с добър съдърн рок и народа ги харесва, особено на юг. Веднъж ходих да ги слушам на живо в Shreveport, LA и никак не ми доскучаха! [smile]

тези трите парчета, например, ги въртят нон-стоп, в продължение на години, по радиостанциите, и още не са омръзнали:

Sweet Home Alabama

What's Your Name

That Smell...

Автор: kkkolelo   
Дата:   21-03-09 21:58

Lynyrd Skynyrd - Simple Man

Автор: El_Fuego   
Дата:   21-03-09 23:15

Любимата ми група!

Call Me The Breeze
и
T for Texas (нищо, че е кавъп по Джими Роджърс).

Много ме кефят и The Allman Brothers (и Whipping Post ), както и Molly Hathet ( Flirtin' With Disaster и Dreams I'll Never See ) и не само...

Дата:   21-03-09 23:41

Allman Brothers from Macon, GA [smilie24]

сега тук, в околността, по поляните и баровете свири Jimmy Hall from Wet Willie

Бях качила една негова снимка преди време. Ще я сложа тук пак след седмица [smile]

Re:
Автор: Coincidentia   
Дата:   22-03-09 05:01

[smilie5] Ей бре, добре сте ги фиксирали нещицата [smilie21] [smilie7] [cool]

Сега усетих как, кой знае по какви причини, се е попроменило усещането ми за някои работки... едно време Free Bird ме и натъжаваше някак, беше ми мъчничко за невъзможността да се осъществи нещо... пък то всъщност друго ще се осъществи вместо това [cool]

А за Алабамското парче няма какво да ми се променя - не се сещам да има друга песничка, която така яко да те сграбчва още в първата секунда и да не пуска до края [smilie5] [thankyou]

А пък мен ми идва желанието съвсем да олекотя нещата с онова толкова джиджанко и небрежно ала полу-кавърче на Кид Рок - лекичко, летничко, непретенциозничко, готинко... нещо разправя юнакът, че и пушили някакви смешни неща https://photo-forum.net/joro/emoticons/forum_simp0059.gif [smilie8]

Бай дъ уей, ако не знаете, не рядко се случва във vbox-а да се откриват разни клипчета с доста по-добро качество... макар и понякога придружени от не напълно успешен превод, едва ли щеше да е толкова готинко лятото, ако точно са го "разливали" уискито, ама нейсе, важното е пого да става -

All Summer Long [smilie21] [smilie7] [cool] [beer]

Дата:   23-03-09 09:17

аре още едно любимо - ZZ Top - La Grange

пак го пускам [smile]

Автор: victory13   
Дата:   24-03-09 06:32

тоя вариант по го тача [smilie5]
G3 - La Grange

Автор: ejko   
Дата:   24-03-09 11:04

Coincidentia тази песен не ми харесва, но ми е приятно да я слушам, някак си. Може би някакъв вид носталгия по тези реки, малки плажчета, стари моторници и евтини камарота от началото на 90':))
Макар че не живеех в Северен Мичиган, а в Южен Уисконсин, макар там да няма граници и практически изглеждаше точно същото:)))

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.