Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Обраха ни!
Автор: ike.a   
Дата:   13-03-09 16:26

Снощи към 8 часа се прибирам и що да видя-входната ни врата зее разбита. Още в антрето погрома беше пълен.Сърцето ми се сви- къде ми е кучето? Ни лаене се чува, ни стон. Ха, случили сме на хуманни крадци- затворили го в банята, да не им пречи. Горкото пале ( на 3м) се беше оповръщало от страх. Парите( заплатката от вчера) липсва. Кредитна карта също. Всичко беше нагоре с краката- че даже и фризера изтърбушен. В хаоса от бельо,тенджери книги и тн хич не се сетих, че може да са още вътре и да ме тряснат като едното нищо по главата. Но какво се оказа? Екшъна тепърва започваше- звъня на чичко полицай. "Добър вечер обраха ни.."......" Ми седнете кротко на фотьолчето и си пуснете телевизорчето, защото преди вас имаме други 2 огледа и не знаем кога ще дойдем"... идеше ми истерично да се смея,но хайде, седнах да чакам. След три часа се дотъртиха двама неебателни с една кака, дето освен да ни се изпика в разбишканата тоалетна и да почне да пуши в нас, друго не прави. Ааа,да обясняваше ми как досега били на оглед в Младост, и да сме били доволни,защото там крадците спукали от бой кучето. Ебаси тактиката,няма що.Направиха 3 снимки,търсиха отпечатъци само на 1! място и си тръгнаха след 10 мин.
Днес за капак застрахователя ми каза,че покривал щети само над 500 лв,а разбитата ни врата нямала толкова, да сме се оправяли сами.
Равносметка- следващ месец само на картофи , ако имаме късмет и малко салам кучешка радост;врата която сами трябва да плащаме,и разбити нерви и сън за много време напред.
Нямам думи....... седя, пуша и си мисля на що място живеем и що за озлобени животни сме. Ще минем и от парите, ще си подредим всичко, обаче едно няма да е същото- чувството, че това си е твоето място, твоят дом. Мисълта, че чужди хора са ти влизали и ровили е побъркваща.Надявам се само Господ да има и всичко да им се върне един ден.
Това е. Приятен ви ден. Моя не е [smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re: Обраха ни!
Автор: Блясък   
Дата:   13-03-09 16:28

[smilie10]

Автор: Vinsent   
Дата:   13-03-09 16:30

Къде стана това? [smilie2]

Автор: HP   
Дата:   13-03-09 16:31

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   13-03-09 16:33

Преди два месеца и колежката я отарашиха по подобен начин в Дървеница. Лаптоп, фотоапарат и златен пръстен.

Автор: exo99   

Не се стряскай толкова.
Важното е, че не си ги заварил, щото можеха да те убият.
И кучето е цяло.
Но си мисли за кого ще гласуваш на изборите, щото тези лумпени в парламента сега ще гласуват амнистия и 3000 човека от затвора ще са навън.
Половината да са за катастрофи / в което се съмнявам/, другите са си бандити.
Е , защо тази предизборна милост ?

Освен това така измениха наказателния кодекс, че на бандюгите само свирка дето не им правят.

Пари ще изкарате, пийте сега по една водка.
[smilie24]

Автор: alsash   

[smilie9]

Автор: Lalinda   
Дата:   13-03-09 16:37

Човече, тази есен у нас бяха откъснали дори алармата и я затрупали с дрехите, извадени от гардероба, а съседите ни, които чуват кога се прибираме, понеже веднага след това идват да ни искат някоя услуга, НЕ БИЛИ ЧУЛИ КАК СА РАЗБИЛИ ВРАТАТА И КАК Е ПИЩЯЛА АЛАРМАТА, ВЪПРЕКИ ЧЕ КАЗАХА, ЧЕ СА СИ БИЛИ ЦЯЛ ДЕН У ДОМА.

Успокой се, на мен ми мина след една седмица, и у нас всичко бе обърнато с главата надолу, а полицията дойде след два огледа. Каза, че никога не е виждала толкова обърната къща! След три месеца получихме съобщение, че следствието или разследването се прекратява (мога да го уточня в документа, не ми е под ръка), въпреки усилията им да намерят извършителя.

Отпечатъци взеха отвсякъде, но каква файда?

Не кълни. И то няма да ти помогне.

Наложи ни се да сменим вратата моментално, сменихме дори външната врата на входа... която се заключваше и преди...

Най-любопитното ми бе, че описаха абсолютно всички вещи и мебели и разположението им, които бяха у дома и питаха какво представляват нещата, които не разпознаваха... От кого да се плашиш повече в този случай, а?

Дата:   13-03-09 16:38

Студентски град, нова кооперация е, не е общежитие. Странното е,че вратата на входа я заключваме, не знам как са влязли, но има следи от шперц и по нея. Станало е между 12 на обед и вечерта. Даже са преместили самата спалня в средата на стаята и са обръщали матрака който, вярвайте ми тежи хиляда кила. Радвам се, че поне кученцето ми е добре, нямаше да преживея да го видя с прекършен врат. Ама милото цяла сутрин се гушка в мен и повръща къде що намери. Ветеринаря каза, че е от стрес.
Не знам каква ключалка да слагаме, давайте съвети. За инсталация на СОТ в момента няма кинти, около 5 стотака е, но най-належащото е здрава брава.

Автор: Vinsent   
Дата:   13-03-09 16:41

Ако сложиш аларма, кокошкарите не припарват, а онези големите бандити само при инфо за голяма стойност се появяват. Така че, СОТ-а върши работа!

Автор: tofo   
Дата:   13-03-09 16:52

Зависи от къщата, една аларма може да доде и до около 200 кинта.

Автор: totosea   
Дата:   13-03-09 16:56

това го повтарям за хиляден път-мвр е най не работещата структура в държавата не си мърдат пръста за нищо а само рекетират и пазят бандитите дайба тяхната мама мързелива а вкъщи даже и не дойдоха[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: gogo   
Дата:   13-03-09 17:01

[smilie2] само да сте живи и здрави! Пари се изкарват...

Автор: CanoniO   
Дата:   13-03-09 17:04

Майната им на парите. Мен ме върнаха към 2 бона назад през септември. Преживях го....

Само, това доверие в полицията как ще се върне?...

Автор: Insight   
Дата:   13-03-09 17:05

... бандити, полицаи, застрахователи .... кой по-напред мамка им.[smilie23]

Автор: feliz   
Дата:   13-03-09 17:07

шибана работа [smilie2]

Автор: asahi   
Дата:   13-03-09 17:08

Ми в този ред - бандити, полицаи, застрахователи. Ако свитнеш некой политик между другото няма да е грешка.

Автор: feliz   
Дата:   13-03-09 17:08

добре, че бау-чо е ок [smile]

Автор: Todd   
Дата:   13-03-09 17:10

Белене требе -и прасета !!! И ония дето го управляваха ....щото сегашните и за това не стават !!!

[smilie7]

Дата:   13-03-09 17:15

Бау-чо вече ми помага в разтребването-разнася всички чорапи които успее да докопа и даже една диадема на жената си е метнал на рошавата тиква :)
Аз не съм се и надявал полицията да разкрие нещо, ама поне можеха да се постараят повече, не да ми викат- ние нищо няма да разкрием, ей го на, те са били с ръкавици. После единия извади един патрон от джоба си и ми каза- ето такъв си сложете, само 400 лв е, ще кажа от коя фирма да си го вземете..... шмекере, сигурно е на процент [smilie9]

Автор: djogata   
Дата:   13-03-09 17:15

[smilie23]

Автор: ksuhorukov   
Дата:   13-03-09 17:21

Ти баш тоя патрон не го взимай, щото сигурно знае и как се отваря по-лесно....

Съжалвявам за случилото се... ще го преживеете.

Автор: krassi50   
Дата:   13-03-09 17:34

Когато мен ме обраха следователя каза..няма ключалка, която да не могат да отключат..моята беше четиристранно заключваща се и разни други екстри..но са си я отключили и заключили без проблем..може би СОТ..но той е за кокошкарите..ако решат сериозните бандити..отърване няма..да чукаме на дърво[smilie2]
а полицая със сигурност е на процент от фирмата за патрона..

Автор: asahi   
Дата:   13-03-09 19:40

Най сигурно е с нестандартно заключване. За следвашия апартамант ще си поразвихря техническата фантазия.

Автор: tnt   
Дата:   13-03-09 20:01

Съжалявам за случилото се! Но пък се радвам, че кученцето е ок.
Преди години като ни обраха по подобен начин. Тогава имахме сиамски котарак. Мислехме, че и него са ни откраднали или е избягал... Оказа се, че животинката се е скрила под матрака и не е гъкнала часове наред, дори след като ченгетата си тръгнаха...
А за отпечатъците... бяха наръсили навсякъде черен мазен прах, който чистих после седмици наред [smilie23]
Но най-неприятното е, това "Мисълта, че чужди хора са ти влизали и ровили е побъркваща."

Да сме живи и здрави... Успех с възстановяването [smilie24]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.