Автор: Pulsar
Дата: 28-02-09 21:01
Ето и малко инфо по въпроса:
Били ли сте някога на парти, където музика не се чува, но за сметка на това всеки пее свободно и с кеф любимите си парчета... Не, не става въпрос за някакво смахнато караоке, а за едно от най-оригиналните хрумвания в историята на музикалните партита, а именно Silent Disco!
На 27-ми и 28-ми февруари 2009 г. Smirnoff Experience ви представя Silent Disco за първи път в България в Пловдив и София!
Silent Disco е клубна концепция, където на публиката се раздават персонални слушалки без кабел с два различни канала. На всеки канал може да се слуша съответно различен ди джей по собствен избор. Името идва от това, че всеки, който влезе отвън, вижда група хора, които танцуват в абсолютна тишина.
Smirnoff Experience предоставя уникалната възможост на българските музикални фенове да изпитат за първи път усещането на оригиналното Silent Disco парти в София и Пловдив.
Билетите вече могат да се закупят в мрежата на www.eventim.bg на цена 20 лв.
Всеки може да опита късмета си и да спечели билет за партито, като участва в играта на Smirnoff Experience в търговската мрежа.
Запомни преживяването!
Консумирай умерено! Послание от Smirnoff!
Били ли сте някога на парти, където музика не се чува, но за сметка на това всеки пее свободно и с кеф любимите си парчета... Не, не става въпрос за някакво смахнато караоке, а за едно от най-оригиналните хрумвания в историята на музикалните партита, а именно Silent Disco!
На 27-ми и 28-ми февруари 2009 г. Smirnoff Experience ви представя Silent Disco за първи път в България в Пловдив и София!
|
|