Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Може и да има Бог ;)
Автор: Coincidentia   
Дата:   15-02-09 00:20

Преди малко ми беше поставена ребром една много съществена питанка – дали ще да ходим на някакво фестивалче (то май по-скоро си е бая фестивал) в Белгийско, където евентуално бих могъл да съм по това време, като в моя случай цялото мероприятие би имало само една единствена цел – METALLICAAAAA!!! https://photo-forum.net/forum/smileys/worshippy.gif

Нямам много време да решавам, ще поровичкам из нета за повече инфо, ама ми се ще да чуя мнението на имащите опит с тез работки, щото аз такъв нямам.

Та така, ето как стоят нещата при мен – принципно не се изкушавам особено от подобни събития и ако изобщо се реша сега, то при всички случаи ще бъде абсолютно само за този ден, в който ще свирят моите хора.
Интересът ми към всички останали не само клони към нулата, ами си е директно никакъв.

Най-основното ми питане е дали като човек, който е бил на два пълнокръвни техни концерта, си струва да очаквам подобно изживяване във фестивален формат.

Тоест нещица като колко време се очаква да свири една група, колко песньовки обикновено забиват и таквиз подобни.

Всъщност то сигурно си има и бая други аспекти, може би не е съвсем като нормален концерт на стадион в град, ама сигурно най-важното ще да е дали представянето им там би могло да бъде толкова маниашко изживяване https://photo-forum.net/forum/smileys/worshippy.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/simp0064.gif

Фестивалчето е Rock Werchter

И засега изглежда като една от съвсем малкото останали възможности да се видят на живо юнаците през тази година, почти всичко вече е разпродадено [smilie10]

Макар че си тая надежда и от август нататък да има нещо... а в най-наглите си представи ги виждам пак в БГ [smilie8]

Металицата са на 5 юли – еднодневно билетче е 75 евро, което включва и транспорт от белгийски гари до туй селце.

Прочетох едно информативно разказче за обстановката и атмосферата, но то описва по-скоро самият фестивал като цяло.

Та, не знам, мисля го, някак самият формат не ме привлича особено, определено бих предпочел един изцяло техен концерт... много ми е колебливо бре, да му се не види [smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: Светнете ме за рок фестивалите!
Автор: tutttifrutti   
Дата:   15-02-09 00:21

глей го какво се чуди. отивай! фестивалите са яки. какво като не е концерт само на съответната група?!

Автор: Lalinda   
Дата:   15-02-09 00:24

[smilie5]

Дата:   15-02-09 00:32

Ами, то не че изписах малко, ама и още мога [smilie7]

Значи, едно е да трябва да ме позагреят един час някакви (за мен незнайни) юнаци, друго си е там... поне така предполагам де.
Едва ли ще мога да отида 2 часа преди да се появат ТЕ и да се надявам на прилично място...

И - което е също бая съществено - едно си е двучасов репертоар, друго си е... да де, за това питах - колко дълго обикновено пеят по таквиз местенца [smilie11]

А като казвам, че другите не ме вълнуват, наистина си е така, а когато на мен ми стане скучно, нямам много висок праг на търпимост... да взема да се сдухам няколко часа и да се чудя с какво да се занимавам [smilie8]

Автор: kalahan   
Дата:   15-02-09 00:38

Coincidentia за първи път ги гледах на подобен фестивал. Почна в 12 на обяд и то все сериозни групи - Пантера мантера, известни бяха. Преди Металика беше Мерилин Менсън, който си тръгна преждевременно, феновете на металика бяха нетърпеливи и го фраснаха с една бутилка в тиквата и по добре де [smilie18], че си показваше задника преди това. После излзлязоха най големите разбира се, намуших се отпред, даже се държах за металната ограда, бе пълен кеф 2,5 часа. Ходи, изобщо не се чуди.

Дата:   15-02-09 00:50

http://www.youtube.com/watch?v=Zm7EeuWnc-8 [smilie24]

Дата:   15-02-09 02:18

[smilie5] kalahan [smilie5] [smilie24] [beer]

То аз обикновено не се нуждая от много подпомагане за взимане на решения, но май в този случай добре направих, че се оставих да бъда убеждаван [smilie8]

Значи от една страна са финансовите измерения и моята вече далече не хипарска нагласа за (не)участие в подобни мероприятия.
Обаче от друга стои представата, че някой ден бих могъл горко да съжалявам, че съм изпуснал възможността да слушам на живо един албум, който... о, да, всъщност вярно бе, наистина няма какво повече да се чака, време е вече да го кажа –

Death Magnetic е Най-Великият албум в историята на музиката! [cool] [thankyou]

Та, май наистина имаше смисъл да подпитам [cool]

И нещо за kalahan и всички фенове милиони – една абсолютна бъдеща класика на

LA MEJOR BANDA DEL HIJO DE PUTA MUNDO!!! [smilie19] [thankyou] [beer]

Публикацията е редактирана (15-02-09 03:39)

Автор: darksorrow   
Дата:   15-02-09 02:32

Death Magnetic е Най-Великият албум в историята на музиката!

може и да си прав... за историята на музиката в седмицата, в която излезе [smilie18] [smilie18] [smilie18]

сори за оффтопика, ама не се сдържах [smilie5]

Дата:   15-02-09 03:03

[smilie5] Както се пее в една друга песньовка, hear my words that I might teach you [smilie25]

Ами така де, малко са кандидатите за нещо толкова върховно... надявам се, че няма да чуя пак да ми опяват за The Dark Side of the Moon или за Sgt. Pepper's... [smilie18]

Иначе и Черният е Велик, Джъстисът е Велик, ама това сегашното като албум е Самото Съвършенство https://photo-forum.net/joro/emoticons/teu18.gif

Re: Светнете ме за рок фестивалите! А аз ще ви светна за LA MEJOR BANDA DE TODO EL HIJO DE PUTA MUNDO!!!
Автор: darksorrow   
Дата:   15-02-09 03:13

"най-велик в историята" ползвах някъде 8ми клас. май и 9ти.

но и досега вярвам в едно. ако има албум, който да се доближава до това най-много за мен лично, това е "Scenes from a Memory" на Dream Theater.

да не компрометираме Металика с една култова история между тях и ДТ, че не е тук мястото, ама... [smilie5] [beer] [beer]

Re: Светнете ме за рок фестивалите! А аз ще ви светна за LA MEJOR BANDA DE TODO EL HIJO DE PUTA MUNDO!!!
Дата:   15-02-09 03:25

[smilie5] Ама аз съм и хитър, а и знаещ, та затова не се шашкам да назовавам нещата с истинските им имена [cool]

Металика не могат да бъдат компрометирани с каквито и да било истории, още повече след като сами доброволно си се "разголват", както в Some Kind of Monster - още едно велико нещо - да имаш смелостта и самочувствието да показваш и най-тъмните си страни [smilie8]

Абе, просто LA MEJOR BANDA DEL HIJO DE PUTA MUNDO!!! [smilie5] [beer] [beer] [beer]

Публикацията е редактирана (15-02-09 03:39)

Re: Светнете ме за рок фестивалите! А аз ще ви светна за LA MEJOR BANDA DEL HIJO DE PUTA MUNDO!!! Айде бре, кажете нещо!
Дата:   16-02-09 22:50

Ехооо, айде, дори и да се абстрахираме от Металицата, кажете за самите ФЕСТИВАЛИ! [smilie8]

Re: Светнете ме за рок фестивалите! А аз ще ви светна за LA MEJOR BANDA DEL HIJO DE PUTA MUNDO!!! Айде бре, кажете нещо!
Дата:   17-02-09 00:00

интересни са фестивалите, метълско е, аз лично не се кефя толкова много на подобни метълски изпълнения, но веднъж да се види си струва. А и ще видиш любимата си група[smilie3]. Сега сканирах няколко снимки от оня паметен момент когато ги видях за първи път на живо. 99та е, и идея съм си нямал какво значи фотография, правил съм ги с някаква лентова сапунерка...зле са да, но са ми скъп спомен[smile].

https://photo-forum.net/static/forum/2009-02/umpq6121.JPG
http://photo-zona.net/images/user1246/album17545/preview/1234821150_gmad5233_IMG1.jpg

https://photo-forum.net/static/forum/2009-02/wzoa0096.JPG
http://photo-zona.net/images/user1246/album17545/preview/1234821151_fgke7603_IMG2.jpg

https://photo-forum.net/static/forum/2009-02/dbag9442.JPG
http://photo-zona.net/images/user1246/album17545/preview/1234821151_eipe8833_IMG3.jpg

Re:
Дата:   17-02-09 09:03

[smilie5] kalahan, явно си е струвало [smilie24] [beer]

По този случай как ли стоят нещата със снимането, нали поне тук все предупреждават по концертите, че няма да се допускат фотоапарати... което не значи, че не се вкарват де... може би отношението към сапунерките е по-небрежно, отколкото към... някои други чудесии [smilie8]

Макар че ни най-малко не смятам да си пропилея изживяването в много старателни опити да отснимам нещо "по-така", може би само колкото за спомена бих щракнал нещо [shtrak]

Дата:   17-02-09 10:12

коинси, ами да, не си струва да си разваляш преживяването, като се стремиш да направиш перфектната снимка. Иначе тогава беше 99та, не толкова затегнато, нямаше проблем за сапунерка, но за по сериозен апарат с обективи сигурно ще има. Но пък сега с по сносен телефон може да се направят не лоши кадри за спомен [smile]. Аз мисля да отида на този фестивал, билетите за самостоятелния концерт свършиха за часове буквално и не успях а си взема.

Автор: feliz   
Дата:   17-02-09 10:29

ха ха ха, изразчето LA MEJOR BANDA...кефи [smilie24] [smilie5]

Автор: exile   
Дата:   17-02-09 10:34

"Автор: Coincidentia
Дата: 15-02-09 03:03

[smilie5] Както се пее в една друга песньовка, hear my words that I might teach you [smilie25]

Ами така де, малко са кандидатите за нещо толкова върховно... надявам се, че няма да чуя пак да ми опяват за The Dark Side of the Moon или за Sgt. Pepper's... [smilie18]

Иначе и Черният е Велик, Джъстисът е Велик, ама това сегашното като албум е Самото Съвършенство "

Опяв, опяв, опяв, опяв, опяв, опяв, опяв, опяв, опяв, опяв, опяв, опяв, опяв, опяв, опяв, опяв, опяв, опяв, опяв

[smilie18]

http://www.pinkpop.nl/page.php?pagID=419

това е мноо як фестивал, миналата година в един ден Incubus, Flogging Molly, Metallica.
Също queens of the stone age, rage against the machine, red hot не съм сигурен дали не бяха.
не отидох, тая година също ще пропусна вероятно, ама... струва си. за без пари е сравнително...

Автор: exile   
Дата:   17-02-09 10:35

"но и досега вярвам в едно. ако има албум, който да се доближава до това най-много за мен лично, това е "Scenes from a Memory" на Dream Theater. "

ммммда, силен е.
и доста интересен за свирене... особено Dance Of Ethernety [smilie22]

Автор: ejko   
Дата:   17-02-09 12:18

[smilie5]

Дата:   17-02-09 16:28

[smilie5] Мен още май най ме човърка представата, че ще трябва да се заредя там някъде по обяд и да тъпея до вечерта, да взема да се "изхабя" и да не мога да се насладя на изживяването както си трябва [smilie2]

Всъщност наистина как стоят нещата с влизането там - възможно ли е да отида по-късно и да не е късно [smilie11]

Що се отнася до сапунерката ми - може би бих се пробвал да я взема колкото да се занимавам с нещо преди баш концерта - евентуално да отщракам някои чешити от публиката [shtrak]

А пък LA MEJOR BANDA наистина звучи маниашки, един от малкото случаи, за които се сещам, когато нещо на не английски да ми звучи по-джиджанко [smilie5] [cool] [beer]

Re: Светнете ме за рок фестивалите! А аз ще ви светна за LA MEJOR BANDA DEL HIJO
Автор: vladomatev   
Дата:   17-02-09 17:30

LA MEJOR BANDA DEL HIJO DE PUTA MUNDO!!!

Леле мале махни го това че си нямаш представа колко глупаво звучи!

Инак Металица не е вече това което беше ...ма пак си залужава според мен.

Автор: tutttifrutti   
Дата:   17-02-09 18:48

La band migliore; Il gruppo migliore?[smilie21]
въпреки, че МЕХОР е по-яко от мильоре [smilie5]

Автор: yanee   
Дата:   17-02-09 23:44

фестивал4ето казваш [smilie18] [smilie18] [smilie18] утрепа ме от смях, жив и здрав да си [smilie24]

бил съм веднъж на Rock Werchter, бе преди 3 години, но мога да ти споделя моите впе4атления

сега, представи си една голяяяма поляна обградена с тополи, основните групи свирят на една огромна сцена, но има и втора покрита със шапито на която се представят също интересни изпълнители, има и една по-малка сцена за парти с DJ-и.

фестивалът традиционно представя много добър афиш, но на 35-тото си издание тази година групите са адски добре селектирани, предстои да се обявят и нови имена

80 000 зрители на ден от 60 разли4ни националности; перфектен саунд; светлинни ефекти ... гладен, жаден и ненапушен [smilie3] няма да останеш; организацията бе впе4атляващо префектна, когато аз ходих

тъпканица е, но между групите има по 30 мин. пауза и може да се понамърдаш напред, но има хора си пазят местата от обедно време и само някой от комапнията примъква по нещо за хапване и пийване, така 4е от теб ще се изисква голяма доза стоицизъм за да гледаш Металика най-отпред ... имай предвид, 4е това най-отпред е едно разстояние от сцената поне 15 метра, защото има заградено пространство за прес-фотографите и селектирана публика

има сериозен 4екинг на входа за фототехника със сменяема оптика, звуко- и видеозаписваща техника, оръжие, напитки дори и бутилки с вода не са позволени да се внасят ... не е невъзможно оба4е да вкараш сериозна фототехника ако си наход4ив[smilie3] ... ако успееш да си вмъкнеш фотооборудването, пред сцената няма да имаш проблеми с охраната да снимаш, но само до края на третото пар4е на групите

основната група за ве4ерта прави шоу от около 4ас и половина до два т.е. представят си репертоара като на стандартен концерт

като цяло си заслужава да преживееш един от най-авторитетните рок-фестивали в Европа, но усещането си остава строго индивидуално

отиди и добре се забавлявай [smilie24]

Дата:   18-02-09 16:49

yanee, а мерси ти, е на това му се вика полезно инфо, жив и здрав да си и ти! [smilie24] [beer] [beer] [beer]

А за мехор-а - абе, маниашки си ми и звучи както и да го гледам [smilie8] [beer]

Re: За рок фестивалите и за LA MEJOR BANDA ;)
Автор: feliz   
Дата:   18-02-09 17:02

LA MEJOR BANDA DEL HIJO DE PUTA MUNDO = THE BEST BAND IN THE MOTHER FUCKING WORLD [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.