Автор: Amigo
Дата: 02-02-09 20:05
Да ви кажа честно - не виждам как може да се разреши въпроса с властта и гьотферените, които са я добарали. Защото освен да бъдат насилствено свалени, разследвани и вкрани там, където им е мястото, няма какво друго да се направи, но лошото е, че и това няма как да стане.
Факт е, че правосъдие в България няма. И нищо нормално няма. На мой роднина например му взеха апартамента по схема, която се оказа, че е прилагана многократно из някои крайни квартали на София от една шайка от мургави, в комбина с някои ченгета и следовалети бледолик българи, нотариусът, който "заверявал" насилствено подписаните документи за "дарение" е много добре познат на полицията и изобщо цялата схема с насилственото отнемане на недвижимо имущество е позната на съответните органи и въпреки това нито един арестуван или осъден и никот един не знам да си е върнал апартамента, който му е отнет по такъв начин!
За притежаването и носенето на оръжие и друг път съм казвал, че съм твърдо ЗА. Но отново се сблъскваме с някакъв идиотски манталитет, който властва в БГ и тук нещата не са наред. Примерът ня asahi е само един от многото.
|
|