Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ПОЛТЪРГАЙСТ МОЖЕ И ДА ВИ ИЗНАСИЛИ
Автор: niavaah   
Дата:   29-01-09 21:56

@_@

"- Всичко това, което ми разказваш е много интересно, но ти каза, че полтъргайст може да се образува и при призоваването на духове на умрели хора от отвъдното. Такъв случай имала ли си?

- Да, разбира се! И за него ще ти разкажа. Наскоро при мен беше дошла г-жа Стефчева, беше на 60 години. Приятна, ведра, но видимо разтревожена. Седна и започна да ми разказва. Преди една година починал съпругът й и от тогава животът й се преобърнал. Една вечер, когато си била легнала да спи изведнъж в стаята й се появила някаква светлина, като огнено кълбо. Постояла известно време и както била се появила по същия начин и изчезнала. Непосредствено след това жената започнала да чува странни звуци в дома си като от изсипване на чакъл.

Започнали да се разнасят и странни шепоти,

започнали да се чуват някакви разговори на група хора. Не щеш ли една вечер, както се любувала на гледката отвън, някой “невидим” я погалил нежно по главата и я целунал по бузата. Тези всичките явления започнали да се повтарят много често, започнали дори да се местят и най-различни домакински принадлежности и предмети из къщата. Жената мислела, че това всичкото го прави духът на нейният починал съпруг. Но нещата по едно време станали по груби и различни. Някой “невидим” започнал да я натиска да си легне на леглото, като в същото време се опитвал да я обладае, т.е. изнасили. Това същото същество започнало да разхвърля къщата й, да тропа по масата, прозорците, вратите. Много често щракало копчето за осветлението и дълго време я държало на тъмно в дома й. Започнало да й къса и дрехите. Г-жа Стефчева мислеше, че е обсебена, но уви това не беше така. Попитах я дали не е ходила някъде при медиум да викат духове! Тя отговори:”А-а, да забравих да Ви кажа, че всичко започна след като ходих при една неизвестна никому Ваша колежка, с която действително викахме духа на съпруга ми!” В този случай реших да се намеси и маг Живин. Той направи специално замерване, при което се констатира, че нашата клиентка е много добър медиум, но неосъзнат. При сеанса, който са правили с въпросната “наша колежка” е бил направен енергиен пробив от отвъдното на клиентката ни и се е появил полтъргайст, предизвикан от зловреден дух - приживе най-вероятно изнасилвач. Разбира се, че и на нея помогнахме и все още продължаваме да работим с изчистващи ритуали."

Написано от Маг Селена
Вторник, 02 Януари 2007 00:00

Те могат да бъдат веселяци, но могат да бъдат и жестоки, агресивни вредители

http://selenabg.com/index.php/2008-07-29-08-08-24/42-2008-07-27-20-30-31/82-2008-08-05-10-55-17.html

[smilie8] tc tc tc...

Отговори на това съобщение
 Re: ПОЛТЪРГАЙСТ МОЖЕ И ДА ВИ ИЗНАСИЛИ
Автор: Amigo   
Дата:   29-01-09 22:00

мдааа, казва се инкуб [cool] [smilie8]

Re:
Автор: Grandpa   
Дата:   29-01-09 22:04

Е нали са викали мъжа и? Е, дошъл е. Кво изнасилване?

Автор: niavaah   
Дата:   29-01-09 22:06

a de...hem iska...puk posle - Ne!...[smilie8]

Автор: seven   
Дата:   29-01-09 22:10

Succubus се казва.

Автор: vasil.varbanov   
Дата:   30-01-09 00:03

Incubus е мъжкият, който изнасилва жени, Succubus е женският, който, хм..., изнасилва мъже.

Автор: Amigo   
Дата:   30-01-09 00:18

Real Ghost Stories [smilie8]

Sex with a Ghost

My boyfriend and I have been going out for maybe 2 years now. We haven't had sexual intercourse in awhile. But, just the other night, something strange happened. We moved into a new apartment a couple of days ago. A young man use to live there but he passed away fro drug overdose. He died maybe 5-6 years ago. I was in the apartment doing things and my boyfriend called saying that he had a surprise for me when he got home from work. I didn't know what he was talking about but then it came to me that we might do something tonight.

So I got ready and was in the bedroom and turned the lights off and waited. I was in the bed, getting a little tired. I closed my eyes a bit and then started falling asleep. Then I heard the floor creak and something sitting right next to me on the bed. I asked "Is that you John?" I got no answer but then I felt a hand on my hip and a sexual arousal. I felt something touch me and then grab me. It felt so good I'll tell you that. But, it didn't feel like John. I still went along with it on account I haven't been in bed with him in awhile. I started to moan and the bed was shaking. Then it was over and I fell asleep.

When I awoke the next morning I saw John sleeping right next to me. I got up and started the day as usual. Then John came into the kitchen. I said to him "Thanks for the surprise last night..." He looked at me confused and said "I didn't get to show you the surprise. When I came into the bedroom you were fast asleep..." I was shocked! But, if that wasn't John, who was it?

I did some research on the man that used to be living in this apartment. Neighbors told me that girls would come into the apartment with him and then leave in the morning happy.

I don't know what to believe... It never did happen again after that night. Was it the man? Can someone explain why he did that to me?

[smilie8] [smilie8]

Two women report ghost has been having sex with them

[smilie25] [smilie25]

https://photo-forum.net/static/forum/2009-01/bdke9112.JPG

Автор: Luxor   
Дата:   30-01-09 00:30

Az znam kakwo shte kazhe Lalinda w tazi wruzka, hihi https://photo-forum.net/joro/emoticons/toff.gif

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   30-01-09 00:53

Ле-е-еко съжалих, че Серена Уилямс живичка... [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25]

Автор: Стоев   
Дата:   30-01-09 02:39

[smilie21]

Автор: tnt   
Дата:   30-01-09 07:35

[smilie8]

Автор: alsash   
Дата:   30-01-09 07:38

ами женски полтъргайст.....може ли ...?[smilie18]

Автор: totosea   
Дата:   30-01-09 10:56

ама тя изпразнила /свършила/ли сее и колко пъти и каво полтъргаистче ще чакаме сега мъжко или женско .ко праиш танче кога че си додиш в бургас

Автор: muha-palamarka   
Дата:   30-01-09 13:02

[smilie18] не забравяйте, че от чекии можете да си изтриете линията на живота, но това няма да ви направи безсмъртни! [smilie19] [smilie18]

Автор: krassi50   
Дата:   30-01-09 21:01

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.