Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 ,
Автор: exo99   
Дата:   16-01-09 20:21

[smilie23]

Отговори на това съобщение
 Re: По новините - има УБИТ на митинга.
Дата:   16-01-09 20:22

Сега казаха по канала, че в едно от РПУ-тата и умрял един от докараните от митинга.
Веднага го изкараха криминално проявен, но и така да е - трябва ли да го пребиват.
[smilie23]

Автор: georgi969   
Дата:   16-01-09 20:24

Човека е починал от инфаркт.Така казаха.

Автор: equinox   
Дата:   16-01-09 20:24

[smilie2]

Re:
Дата:   16-01-09 20:27

То и онзи дето го убиха полицаите в Благоевград първоначално беше починал от инфаркт, но нещо после военния съд на две инстанции им раздаде присъди за убийство.

Автор: equinox   
Дата:   16-01-09 20:31

Абе по цял свят е така. Протестиращите измират по арестите. [smilie24]

Re:
Автор: ALBIREO   
Дата:   16-01-09 20:44

[smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Автор: ALBIREO   
Дата:   16-01-09 20:53

По кои новини са го казали?
Можем ли да видим емисията онлайн или да следим по някоя телевизия по-късно предаване?

Дайте информация!

Дата:   16-01-09 20:58

60 годишен.С регистрация в полицията.За кражби на коли.Даваха и кмета на селото му който каза ,че го търсили преди време за някакви коли взети под наем.
Май о БТВ но не съм сигурен.

Re:
Дата:   16-01-09 21:02

В новините по Канал 1.

[smilie23]

Автор: sunnyshot   
Дата:   16-01-09 21:03

Гадно [smilie23]

Автор: OGIMAG   
Дата:   16-01-09 21:13

И как го решиха без аутопсия? Педали гадни! [smilie19]
Доколкото разбрах са извикали лекар чак след смъртта.

Автор: Kanonir   
Дата:   16-01-09 21:21

[smilie10]

Автор: pmartinov   
Дата:   16-01-09 21:21

ТУКА Е ТАКА ...

Автор: fundamental   
Дата:   16-01-09 21:36

[smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]
[smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Автор: asahi   
Дата:   16-01-09 21:37

Ехо, не усещаш ли, че малко едностранно интерпретираш информацията? Не схващаш ли, че подобни изявления в общественодостъпна медия са си чиста проба дезинформация и провокация? Не мислиш ли, че не се намираш пред блока с аверите и е редно първо да посочиш източника на информация и после да коментираш?

Действията са ти, меко казано, са безотговорни. Ако съм сигурен, че осъзнаваш какво правиш, бих ти теглил една майна публично. Засега се въздържам.

В РПУ-тата, слава Богу, чат-пат попадат истински престъпници. Част от тях не са в цветущо здраве и една статистически незначителна част от тях поради стрес или с нечия помощ предават Богу дух. Не че защитавам ченгетата, но такава е действителността. В Бърза помощ умират доста повече хора, но не го правим всеки ден на въпрос.

Re:
Дата:   16-01-09 21:42

Асахи,
виж повторението на новините и после говори така.
Някои от свидетелите казват, че човекът е докаран от митинга и е починал в РПУ-то.
Други казват, че не е така.

Майни може да ми теглиш на 4 очи но не знам дали няма аз да ти тегля нещо друго.
Посочил съм къде съм го чул.

Автор: GM   
Дата:   16-01-09 21:43

Азахи,въздаржи се от "майната"[smilie5]

Автор: nki   
Дата:   16-01-09 21:43

Починалият арестант не е бил задържан по време на протеста. Бил е "привикан" по други въпроси. Така че не търсете под вола теле - на клюкарки заприличахме покрай този "всенароден" протест[smilie23]

Дата:   16-01-09 21:45

Заглавието-има УБИТ на митинга.-малко подвежда.Точно това е-един казва едно,друг друго.Що не изчакаме нещо официално.никъде не можах да намеря нещо по въпроса.

Дата:   16-01-09 21:47

Щом дразня някои хора, преставам да пиша в този клуб.
Няма нужда да си хабя нервите.
Моля администраторите на сайта да изтрият темата.

Дата:   16-01-09 21:47

Нека изчакаме едно денонощие да видим кой крив - кой прав. Ехо, ако аз повтарях механично къде какво съм чул досега да са ме свитнали. Мисли!

Автор: explorer   
Дата:   16-01-09 21:48

Починал автокрадец в ІV-то РПУ, всъщност бил от протестиращите

Веднага "автокрадец". Абе то излиза че на всички "престъпници" МВР-то им знаят и кътните зъби, пък как така не са в затвора? Малко цитати от горната статия:

"Починалият вчера в сградата на четвърто РПУ не е бил криминално проявен, а е участник в протеста", заяви на пресконференция днес депутатът от ДСБ Атанас Атанасов.
...
Един от свидетелите твърди, че Методи е имал на якето си лепенка с надпис: “Серго, върви си!“. Друг свидетел казва: “Човекът бе паднал, по устата му избила пяна, посинял е, а лекарите, дошли след половин час, не могли да спасят живота му“. Никой не потвърди да е видял следи от побой по тялото на човека. Според друг свидетел – 20-годишен студент, Маринов е поискал лекарска помощ, но никой не му е обърнал внимание.

Така, значи най-вероятно привърженик на ДСБ - с тяхна лепенка е бил на якето. 60-годишен е и едва ли е хвърлял бутилки по полицаите. То по-голямата част от арестуваните вчера са прибрани защото не носели лични документи, кой знае какъв е случая с този човек. Обърнете внимание на коментарите под статията, и после пак ми защитавайте полицаите:

Мартин обяснява, че са го нарочили за дребно хулиганство. Казали му, че е псувал служителите на реда, хвърлял е лед и камъни. Той не смята така. "Псувал съм ги, да, защото биеха, нищо не съм хвърлял." Моля го да ми разкаже какво се е случило миналия ден. Как е попаднал в ареста. Обяснява ми, че не е бил в основното меле, а някъде към средата. По едно време полицаите са започнали да избутват хората и така са стигнали до него. "Един ме хвана и ме влачи 40-50 метра до едно бусче, където ни натъпкаха 15-тина човека. През това време изядох бая палки", усмихва се накриво момчето. Докато са го влачили, му е паднал телефона. Така остава без връзка с близките си. Питам дали е имало полицейско насилие в районното през нощта. Отговаря утвърдително. "Бяхме в една зала 30-тина човека, на столове. Понякога като влизаше полицай удряше стоящите наблизо. Униформен попита едно момче дали е бит. Той каза, че е. Накараха го да си вдигне ръцете. Вдигна ги. "Щом си вдигаш ръцете, значи не си бит. Е сега ще видиш какво е бой." После го изведоха. Едва ли са му разказвали вицове"

Re: За триене !!! И чакам Асахи да ми тегли една майна но наживо, щом е толкова
Дата:   16-01-09 21:52

Айде нема нужда от излишни нерви. Да беше там, да го беше видял, да беше го снимал - разбирам. Ама така - не е сериозно.

Re: За триене !!! И чакам Асахи да ми тегли една майна но наживо, щом е толкова
Автор: Princess_Lia   
Дата:   16-01-09 21:52

ехо99, не си от вчера в този форум, знаеш какви теми се трият [smilie5]

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.