Автор: cv
Дата: 08-01-09 17:13
Здравейте,
имам един много кофти проблем. В къщата в която живея, до нас комшиите /които са пълни идиоти/ имат 27или33 кучета порода /помяри/. Прескачат през мрежата влизат в моя двор, гнусят навсякаде чрез изпражнения из целия двор и пътеките ми. Всяка сутрин към 4-5ч обръщат кофата за буклук абе изобщо смрад. Като си вкарвам колата в гаража, на оградата се насъбират половината, ще ме раскъсат едва ли не.
Имам един котак който е на 7-8 години, за сега горе доло се измъква от тях, обаче днес като се прибирах вкъщи една жълта млада котка, тамън е давеха, викнах и не я пускат, стана ми жал за котката и се пуснах едното го налузих с крак в ребрата а другите 3 избягаха. Като погледнах котката тя треперпеше от всякаде горката и не можеше да се обади, за съжаление едното и око го бяха извадили , направо ми стана адски гадно като я видях.
Та немога да ги уморя гадовете, пробвал съм до момента следните варианти за съжаление неуспешни!
1. Черна отрова с кайма
2. Салам натъпкан с начупени наситно бръснарски ножчета, та като и се разтвори в стомаха, да получат перитонит и да умрат.
3. Стреляне с въздуна пушка 5,5.
С тези неща не успях.
Пробвах най малко 10-15 пъти да водя диалог с тях, да добре ще ги вържем ще раздам от тях и до ден днешен не са се оправили нещата.
Приказвах с един познат ветеринар и той ми каза че куче много трудно се трови, с исключение на определени препарати смесени заедно.
Незнам кво трябва с ловната ли пушка да ги чистя, просто съм се побъркал с тях.
Та ако знаете нещо ефикасно, отрова или нещо друго пишете може и на лични.
Обичам и аз животните, особенно кучетата и котките, но това вече се не издържа.
Даже веднъщ моето куче го бях удавили техните кучета, та горкото зорлем оцеля, макар че беше немска овчарка на 4г.
|
|