Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Ние сме станали срам за европа
Автор: hotsnail   
Дата:   02-01-09 15:22

Сега гледах един сайт http://eubusiness.com

Да те е срам че си Българин.

Всички хубави новини са за Италия, Испания, Белгия е има и лоши за тях една от 5. Ама от около 40 статии дето бяха на една страница около 5 бяха силно негативни за България за корупция,бедност и престъпност; други пак около 5 бяха за това колко сме изостанали и нямам шанс нито за Еврозона нито за Шенген.

Демек 1/4 от публикациите бяха че БГ е фира. Дори в добрите новини за хубави неща в съюза като номера 112, пише послендите 2 годни чакахме България да си оправи лайната.

На темата с лайната познайте 42% от населението ни няма достъп до кенефи. Хахахах шампиони сме бе.

А дано през новата година има по-малко подобни повоеди да пишат за нас.

Отговори на това съобщение
 Re: Ние сме станали срам за европа
Автор: pmartinov   
Дата:   02-01-09 15:35

Важното е че политиците ни са доволни от откраднатото от Европа !

Голям праз какво мислела Европа ...

Автор: equinox   
Дата:   02-01-09 15:38

Поредната анти-българска кампания. [smilie21]

Автор: Страничен_наблюдател   
Дата:   02-01-09 16:01

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   02-01-09 16:02

еквинокс не е кампания просто новините са такива послендата една година - 2008-а

Ако знаеш какви неща пише направо ....

Ето виж това е истина знам го и аз съм ходил в Бг села, дори живея в едно слава богу съм от 2% дето имат канал ама има дори квартали в София дето канал няма.

http://eubusiness.com/news-eu/1219339023.83/

"In some schools in the rural areas, children don't want to go to the toilets because they are too dirty," Diana Iskreva of the Bulgarian organisation Earth Forever said.

And girls often prefer not to go to school when they are menstruating because of the poor conditions.

"It's so dirty, and they have no intimacy," she said.

In these rural areas, toilets are often just a hole in the ground that is never emptied or cleaned.

The consequences on public health are enormous, with the accumulated excrement ultimately infiltrating the soil and polluting wells and water sources.

That water is then used by inhabitants in sewageless zones for drinking, cooking and washing.

"This leads to diseases like Hepatitis A and blue baby disease, which is due to a high level of nitrates in drinking water," Iskreva said.

Това не е кампания това си е истина дето си я знаем.

Ами те и другите - за корупцията, за телефон 112, за здравната каса, за НАП, за магистралите, за убийствата, за трафика на хора - това не го знаем ли? кампания ли е?

Не е камапания. [smilie11]

Честно казано от 10-тина дни си мисля че просто няма шанс туъка трябва да видя накъде може да се изнесем. [smilie2]

П.С. А това горе като го чета, ми то в централните софийски у-ща и университети ме е гнус в кенеф да влqзa, какво остана за селата.

Публикацията е редактирана (02-01-09 16:04)

Дата:   02-01-09 17:20

Бъзикам се. Просто президента и правителството постоянно повтарят това и даже някой хора започват да им вярват. [smilie21]

Автор: canonio   
Дата:   02-01-09 17:28

За Румъния и Италия могат да се напишат и по-страшни неща....

Дата:   02-01-09 17:33

Toва трябва да ни утешава? [smilie8]

Автор: Lalinda   
Дата:   02-01-09 18:02

Най-мръсните тоалетни, в които съм влизала, са тези във Великотърновския университет, в зданието му на главната улица - там, където се обучават (познайте кои) художниците.
[smilie11]

Ако това ще ви успокои по някакъв начин, бих споделила, че съм влизала в мръсни тоалетни и в Париж - тези на Американската катедрала до моста Алма...

Умолявам тези, които смятат да се изнасят и да се върнат когато тук стане по-добре, да си помислят дали тук ще стане по-добре, ако всички хигиенисти като тях потеглят към места, където тоалетните вероятно един ден ще се чистят именно от българи...

Просто винаги се чудя как така ще заминат и ще се върнат само когато тук стане по-добре. Че каква ще е лептата им към това по-добре, та да го ползват и те, както, между другото, ще го ползват някъде другаде, заминат ли сега?

Дата:   02-01-09 18:03

canonio да ти кажа не съм сигурен дали могат да се напишат по лоши неща. Пъки явно се стараят хоратъа да оправят нещата дето са зле. Румнъния и Италия напрмиер не са най-нещастните в Европа ние сме!

В Румнъния едва 30% (10 милиона) нямат достъп до кенеф сравни го с наще 42%.

В Италия мафията владее южната половина в БГ цялата държава.

Каккво да кажа. Най-умното е да свикаме референдум да изхвърлим политиците и да помолим ЕС да назначи губернатор и да нинаправи протекторат. Изпуснахме варианта да обявим война на САЩ.

ако още се бавим и Турция няма да ни иска.

Автор: мара   
Дата:   02-01-09 18:09

хич ми не е дали сме срам за европа. ние сме си срам за нас си, ма вече не умеем да го разбираме поради занижен интелект. щот тия, дет си дават сметка и правят нещо да не е така са статистически пренебрежим процент[cool]

Автор: Императорът.   
Дата:   02-01-09 18:09

Ний - обикновените и честни граждани на България няма от какво да срамуваме. Тоест има едно само нещо - че още търпим управлението на една престъпна и крадлива измет.

Автор: canonio   
Дата:   02-01-09 18:12

Автор: equinox
Дата: 02-01-09 17:33

Toва трябва да ни утешава?

Не да ни утешава. Просто където и да отидете ако напуснете БГ, ще видите същото. Навсякъде има мизерни райони, навсякъде има престъпност...
Половината ибей не искат да пращат стоки в Италия, защото пратките се крадат. Кадрите от боклукчийската им криза са много по-страшни от нашите...

Само в две-три скандинавски държави и в Монако няма къде да видиш смрад... Въпрос на инвестиции е...

Дата:   02-01-09 18:14

лалинда аз ако се вдигна няма да се върна.

Кат' се дигна значи вярвам че по-добре няма да стане.

[smilie23] [smilie23]

Дата:   02-01-09 18:19

канонио има разлика в количестовото корупция, кражби и мизерия.

Бил съм в Рим и Милано еми да ти кажа София е бая далеч. Центъра и на Рим и на Милано са чисти. Центъра на София е клоака.

за бедноста - 42% без кенеф какво повече -е почти всеки 2-и.

Как после да няма кражби?

Корупция ....ми не вярвам в италия да можеш да ченгетата да им бутнеш 5 еврака и да бегаш а ако колата ти е над 80-100 бона дори да не те спират.

Дата:   02-01-09 18:29

хотснейл, наистина ли вярваш, че 42% са без кенеф? не съм чела статията, ма не ми се вярва баш затва да става дума. дали не става реч за канализация? щот е бая различно. не се заяждам. питам.

Автор: yanee   
Дата:   02-01-09 18:29

споко, ситуацията в България се подобрява, макар и ... мудно [smilie8]

погледнато оптимисти4но нещата ще се нормализират след около ... 20 години [smilie24]

моля проявете разбиране и запазате пълно спокойствие [smilie5]
експериментът с устой4ивостта на вашето търпение продължава ... успешно [smilie3]

Автор: slivenski   
Дата:   02-01-09 18:37

Нда... Интересно какъв процент от населението на САЩ, примерно, живеят във ферми или трейлър паркове... И дали всички са свързани с канал, който води на стотици мили, до голям град с пречиствателна станция ... Не. Септичните ями са широко разпространени по света и в това няма нищо лошо. Друг е въпросът кому и как е изгодно да манипулира общественото мнение с подобни "статистики"... [smilie23] [smilie21] [smilie21] [smilie7]

Дата:   02-01-09 18:42

да мара за каналазация става дума

ама е срамно, тъпо, гнусно и грозно 21-ви век в Европа - най-богатото място на света! половината от населението да живее без канализация.

Дори в София няма 100% покритие дори май 90 няма.

А е задължително за всяко населено място над 10 000 човека да има канализация. Ако няма има разни други варианти - по-закон един - изгребна яма т.е. бетонна яма с хидро изолация. Може би, би молго да се разреши и и с локална пречиствалтелна станция (продават се такива). Ама в Бг, въпреки законите - положението е трап в земята без нищо.

То е горе долу като в Индия - там затова има хоолера и тиф.

Голям процент, както знаеш, нямат и непрекъснат достъп до прясна вода, щото от 20 години и един лев не е даден за инфраструктура. Оп грешка дадени са милиарди ама не е ясно за какво - за разпадащо се летище, за 20 км магистрала.

В същото време някви по телевизията говорят ппълни глупости и крадат милиарди, строят си палати....

Дата:   02-01-09 18:44

Прочее, когато арабите за първи път са започнали да нападат Европа, предците на съвременните европейци все още са миели лицето и гъза си в леген с една и съща вода... Банята и канализацията са дошли от изток, приятели... [smilie5] [smilie25] [smilie21] [smilie7]

П.П. Ако не броим Рим... [smilie18] [smilie21]

Публикацията е редактирана (02-01-09 18:45)

Дата:   02-01-09 18:44

слиженски между септична яма, изгребна яма и трап за сране има голяма ралзика.

А както писах по-горе има и други варианти ама май не са узаконени още в БГ, но и да бяха нямаше да е от полза.

Дата:   02-01-09 18:46

hotsnail, ако някой е решил да сере в трап или пред блока, в който живее, цивилизацията няма да му помогне много... [smilie25] [smilie21] [smilie21]

Дата:   02-01-09 18:57

такаааам...дайте да не бъркаме понятията. 42% без кенеф и 42% без канализация са едни съвсем различни неща. факт е обаче, че в софия е чудо невиждано! квартали с бясно надути цени на земя и жилища нито имат, нито на тоя етап могат да имат канал. няма даже свестни ями, ма и улици по които да минават лайнарките няма-има някви пътеки с канавки (лайната си текат там и май само климатът възпрепятства холерата и тифа). става дума за кръстова вада, манастирски ливади и други звучни имена под околовръстното. инак там високи лъскави кооперации има[smilie21] ма то някой им дава разрешения за строеж, нали? [smilie19] някой принципен,, социален и неподкупен...

Дата:   02-01-09 18:58

сливенски по селата бате е масовка - копат един трап прават една къщичка отгоре и хайде това е.

Не мисля че проблема е в това че на хората през зимата им се тързи през ноща до барачката за сране отвън.

Пък водта от мивката направо се стича нейде в двора с химикалите и прочие напоява марулките и така.

По принцип, по закон би трябвало да е бетонирана дупката, да има хидроизолация, да има изведена шахта за лайнарка. Кенефа пък може да си го сложиш в къщата и да пуснеш тръба до дупката. Там отдушници и някви други неща трябват и така.

Дата:   02-01-09 19:02

бе по селата няма никви ядове...то и без тва хора няма по тия села...па и откак свят светува така са си срали, ма тва чудо дет е по големите градове с лъскавите строежи и навалицата на единица площ е мноо гадно...и има значение, че НЯМА КАНАЛИЗАЦИЯ!

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.