Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Да накажем Булгартабак !!!
Автор: Императорът.   
Дата:   01-01-09 22:36

Тая мизерна измет се оля тотално - 3.45 кинта за кутия гадно Виктори !!! Булгартабак според мен налага незаконен монопол - откъде накъде ще лепят наши бандероли на цигари, произведени в ЕС и ще им определят цената? Я да се пробват на свободна конкуренция, като в нормалният свят, накъдето уж отиваме - колко ще изкарат, преди да фалират с тия цени? Кой ще им купи гадните цигари, ако може да купи по-добри вносни? Аз лично Български цигари не пуша от 10 години - произведеното в румънските заводи на Филип Морис е много по-добро - да не говорим, че тия заводи трябваше да са в България, но наглостта на нашите управляващи, искащи пари под масата, провали всичко.
И къде отиват тия пари, щом нещастните помаци, които превиват гръб по тютюнищата, получават колкото да не умрат от глад?

Затова предлагам на всички пушачи да последват примерът ми и да обявят ПЪЛЕН БОЙКОТ на продукцията на мръсният Булгартабак - да ги фалираме !!!

Би било добре да ходим до Румъния да си купуваме цигари направо оттам...

Отговори на това съобщение
 Re: Да накажем Булгартабак !!!
Автор: alsash   
Дата:   01-01-09 22:40

aми прекрасно...спрете да пушите и готово

Автор: Lalinda   

Накажете ги, като престанете да пушите.
[smilie18]

С пушене не става.

Някой пък сега току-виж ме убедил, че много го е грижа за Булгартабак, хеле пък за производителите от ЕС, и затова пуши.

Смешно е...

Цигарите са просто част от проблемите (ви), не са решение...

Автор: alsash   

и за нас добре и за Вас добре и за тях зле.....[smilie18]

Автор: georgi969   
Дата:   01-01-09 22:42

Акциза не се ли вдига по искане на ЕС?
Пък ако си истински патриот трябва да пушиш български цигари.
Аз лично на 13 януари правя 2 години откакто ги спрях,така,че не мога да ти помогна в начинанието.Но напълно го подкрепям.

Публикацията е редактирана (01-01-09 22:44)

Автор: NeDDRaG   
Дата:   01-01-09 22:44

Драги ми императоре, не са виновни Булгартабак, а просто им вдигнаха акциза. Мда... Сега на месец не харча хей така, на вятъра 45*3.45 = 155.25 лв...

Дата:   01-01-09 22:45

Разбира се - най-добре човекът да не пафка... но който не може да остиска, поне да не купува булгартабакови пълни с катран боклуци.
Или да взема да си купя половин декар нейде, да си посея тютюнец - и да си го пафкам после и да се присмивам на Булгартабакът? Пък и мръсната им централа е точно срещу офисът ми... ще взема да конструирам един паветомет и да им разбия всичките джамове, кожицата им прокажена !!!

Хора - има ли туканка грамотен химик? Как може да се извлече въглеродният окис, абсорбиран от паладийчецът? Щото ми хрумна, че паладиево филтър-цигаре ще е много секси и добро за здравето, поглъщайки въглеокисът. [smilie21]

Автор: vinse   
Дата:   01-01-09 22:46

Абе викторито още ли е под 7 лева кутията [smilie11] егати и аз се чудя защо около мен всичко дими та се къса...

Дата:   01-01-09 22:48

Това че ЕС нагло ни се меси във вътрешните работи е едно на ръка. Но аз питам как така изкупната цена за кило тютюнец е жълти стинки, а кутия цигари още малко 5 кинта ще я направят? Колко тоя акциз - 1000% ли върху цената на суровината?

Дата:   01-01-09 22:53

Според Директива 92/79/ЕИО, от 1992 г. минималният акциз за цигарите в страните членки на ЕС, е 60 евро за 1000 къса (или 2.35 лв. на кутия цигари в България), а според Директива 2002/10/ЕЕС - 64 евро на 1000 къса.

Дата:   01-01-09 22:53

Не виждам лошо в това акциза на цигарите да е висок, да го дигат него, но да смъкват акциза на горивата [smilie7] искам А98 за левче литъра [smilie25]
Междо другото от днес имам 5% повишение на акциза при бензина и мисля, че над 6% за дизела, да са ни честити новите цени [smilie19] ако не се лъжа с това повишаване таксите за литър гориво, които отиват в джобовете на политиците стват над 70 стотинки от общата цена[smilie9]

Публикацията е редактирана (01-01-09 22:54)

Автор: Chitsujo   
Дата:   01-01-09 22:55

Който пуши ще си купува, я! [smilie7] [smilie21]

Автор: emo99   
Дата:   01-01-09 22:57

...да знаете само колко пари съм спестил от цигари .Вече 20 години не "пуша ".Е-започнах с фемина ментол .една седмица ми горчеше в устата и цигарите бяха дотук .

Дата:   01-01-09 23:03

Георги - по тая логика как си купувам ЛМ за 2.6 кинта пакетът, а Вайсрой по 2.4 кинта кутията? Реално тя 4 стинки ли струва - като суровина и производствини разходи, та едната стинка да е печалба нап роизводителят? [smilie10]
А за горивата нямам думи - цената им в световен мащаб се срина, а нашите вдигат акцизът... и когато шепа будни хора опитват протест да организират, други им разправят, че това били глупости, че били луди, че не знам какво... Какво още трябва да ни причини тая власт, бе, баси ?!?

Дата:   01-01-09 23:07

На 14-ти да ги пратиме във ваканция... перманентно [beer]

Дата:   01-01-09 23:11

Императоре-този акциз-за цигарите и за горивата,като и хиляда други работи е договорен още преди да ни приемат в ЕС.Както и спирането на блиоковете в АЕЦа.Сегашното правителство няма нищо общо-то просто изпълнява договореностите подписани от други правителства.Напиши в Гугъла акциз за цигари и чети.

Автор: emo99   
Дата:   01-01-09 23:14

Долу БСП(БКП),НДВС,ДПС и АТАКА.Време е за ново начало.

Дата:   01-01-09 23:15

Спирането на АЕЦ–а е договорено още 1992 по друг повод, моля да не се приписва на ЕС. Виновни сме си сами за АЕЦ-а, но не ми се пише сега и да обяснявам... Минало бешело [smilie21]

Дата:   01-01-09 23:18

Все пак необясними са ми цените, които цитирах.
И стига да искаме, можем да пуснем реакторите - те са доказано безопасни, а ЕС поощрява използването на атомна енергия. Просто политиците ни са нищожества. [smilie23]

Дата:   01-01-09 23:20

Не е въпросът в това дали са безопасни или не. Имаме подписан договор, по който не сме си изпълнили задълженията, които ако не се изпълнят е имало клауза за извеждането им от експлоатация, но е старо това. Нашите са си карали, както си знаят и си мислели, че клаузата няма да ни засегне... Туй то...

Автор: cicomanco   
Дата:   01-01-09 23:21

Е нека намалеят смърделяците -какъв е проблема???
12лв.на цигара е добра цена мисля...[smilie5]

Дата:   01-01-09 23:22

И една бележка: ЕС не поощрява атомната енергетика, а тази от възобновяеми енергийни източници. Нал' тъй беше или бъркам [smilie11]

Автор: tractorista   
Дата:   01-01-09 23:26

мечтая за деня, в който пушенето ще е забранено изцяло в ресторантите и обществените места !

Ако ви трябваше да пушите, носът ви щеше да е обърнат нагоре - като комин [smilie18]

[smilie25]

Публикацията е редактирана (01-01-09 23:27)

Автор: Marillion   
Дата:   01-01-09 23:27

[smilie23] [smilie23] [smilie23]

долу цигарите

Дата:   01-01-09 23:27

Мисля и атомната тоже. А в Англия и Франция има реактори от същият тип, и то по-стари, които си работят...
Просто подписалият от наша страна споразумението трябва да бъде съден за държавна измяна и разстрелян.

А - още никой за паладийчецът не ми е отговорил - каквото по-горе запитах... [smilie8] [smilie8]

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.