Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна
 За символите на държавния глава.
Автор: ffwd   
Дата:   01-01-09 12:31

Къде е знамето на Европейския съюз от новогодишното обръщение на държавния глава на република България?

http://www.vbox7.com/play:67ca36d8

За сравнение то присъства в новогодишната реч на президента на република Франция:

http://www.youtube.com/watch?v=imHnXebpNMo

Нима България не е член на ЕС от 2 години? Или следва да се успокояваме, че все още редом до националния ни символ не стои флагът на Руската федерация?

Отговори на това съобщение
 Re: За символите на държавния глава.
Автор: tractorista   
Дата:   01-01-09 12:38

Как Европейското знаме? Как ще сложат знамето на тея лошите от европейския съюз дето ни спряха нарочно фондовете? То и Българското знаме го нямашев края на клипа.
Това е част от евтиния политически PR на фенът на чалгата и по-специално на "звезадата" в Новогодишната нощ в центъра на София - Преслава.
То червеното присъстваше доста и в други елементи на режисирания от БСП концерт де...

червеното беше във вратовръзката на бракониера Гоце[smilie22]

Публикацията е редактирана (01-01-09 12:44)

Автор: джъмбо   
Дата:   01-01-09 12:41

ми сърдете се на "приятелите" ви дето казват: не ми се гласува.... да с оправят....

Автор: apollo   
Дата:   01-01-09 12:45

Не бе, сърдити сме им на ония пустиняци дето не ни дават пари! То политиците ни толкова зор положиха ама случиха на крадлив народ мама му стара [smilie2]

Те ги какви извънредни таланти имат, един кара трамвай, друг го лови в движение, трети налита на малки дечица, четвърти е полиглот но не знае български и т.н. и т.н.

А за Гоце и ловджийските му подвизи само [smilie23] НЕЩАСТНИК И НЕ ПОМИСЛЯ КАКЪВ ПРИМЕР ДАВА В ПЕРСПЕКТИВА [smilie23] [smilie23]

Автор: cameraman   
Дата:   01-01-09 12:47

А защо да гласуваш, като знаеш, че безмозъчните винаги ще бъдат повече от хората с нещо в главите и ще станат обект на манипулация от търгашите на съвест и право на глас... Интелектуалците са предопределени да бъдат губещи в това общество на афиширана чалга и педерастия.... Впрочем педерастията не е белег за сексуална ориентация, а състояние на духа...

Публикацията е редактирана (01-01-09 12:51)

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   01-01-09 12:47

...от днес държавната глава на Замунда не може да изпълнява своите функции, поради липса на такава...

Защо ли напоследък все се сещам за Замундата?

Признавам, че и аз гласувах първият път за този, защото ми е съкварталец и го познавах бегло и мислех го за почтен човек - но той направи толкова издънки, че в никоя нормална държава не биха го изтърпяли.

Дата:   01-01-09 12:49

гласувал си за комунист....
ясно....

е ще го търпите още 2 години....
на някой направи ли му впечатление че тоя нещастник не бе поканен от нито една европейска държава тази година НИТО ЕДНА.... освен албания....

Дата:   01-01-09 12:52

оня ден един случайно бях на маса с един стар, ама тъмно-червен комуняга и той ми казва "дължа всичко на тази партия, е верно откраднах туй онуй, някой друг апартамент, ама ти ако си няма ли да откраднеш"

После му казах 2-3 изречения и той като взе че вдигна кръвно, че бърза помощ щахме да викаме, щеше да умре за това, че някой му каза нещо срещу комунистическите му убеждения.

жалко че заради такива страдаме

Автор: georgie   
Дата:   01-01-09 12:56

ffwd,не подвеждай хората,я виж тук [smilie19]

Публикацията е редактирана (01-01-09 13:00)

Дата:   01-01-09 12:58

някой друг апартамен....

деба и комунистите недни.... 2 апартамента на евлоги геогиев са ни взели и успяха да не ги върнат..... [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Re:
Дата:   01-01-09 13:00

Джъмбов - гласувал за него на балотажът - видя ми се по-малкото зло... [smilie2] [smilie2] [smilie2] Баси малкото зло - да раздава най-висшият държавен орден на Доганоглу, Кобурготски и Ганю Патков... току виж до краят на мандатът си и на Маргините връчил...

Дата:   01-01-09 13:03

georgie, видях го още вчера - там е монтирано върху миналогодишното обръщение, където флагът на ЕС присъства..

Автор: slivenski   
Дата:   01-01-09 13:05

Снощи да трапезата, естествено, не мина и без политика... Бях с млади хора на по 28-30 години... Всичките казаха, че няма да гласуват, защото няма за кого... Не можах да ги убедя, че и най-лошият избор е по-добре от негласуването... Един ми вика "Не ме интересува. Важното е да има ядене и пиене на масата, а кой ме управлява ми е все едно."

[smilie21] [smilie21]

Дата:   01-01-09 13:07

да де ама после се съдират да псуват....

Дата:   01-01-09 13:11

georgie МЕРСИ за уникално видео ! [smilie18]

Автор: COMMANDER_KEEN   
Дата:   01-01-09 17:21

джъмбо, аз не съм гласувал ама и не псувам, защото съм с ясното съзнание, че който и да беше дошъл на власт щеше да е същото... Няма партия която би управлявала много по-добре от сегашната, следователно и няма по-малко зло.
На следващите избори отново не мисля да гласувам, защото не мисля, че ББ е по-малкото зло от сегашните или миналите.

БГ винаги е била и ще бъде управлявана от бракониери, предатели, мутри, турци и комунисти. През всичките си 1327 години съществуване! Преди години някой беше изръсил фразата - 1300години България, 1400 години Българска Мафия... Това си е природна даденост, която върви заедно с Дунава, Рила, Пирин и Черно море... КОгато успеем да скъсим Мусала с 1000 метра, тогава ще можем да направим нещо и по политическия въпрос... [beer] [smilie18]

Публикацията е редактирана (01-01-09 17:25)

Дата:   01-01-09 17:31

Това са тежко объркани мисли, признавам..

Автор: Lalinda   
Дата:   01-01-09 17:33

Редно е да могат да псуват само тези, които са гласували.

Звучи невероятно, но е така...

Поне така ни обучаваха международните наблюдатели, които дойдоха в България преди изборите през 1990 г., и ни казваха, че по света е така.

Който не гласува не може да критикува избраниците на останалите, близко е до ума.

Затова по-добре гласувайте.

Пък и, в края на краищата, какво толкова печелите от самохвалството си, че не гласувате?

По-трудно е да се направи нещо, отколкото да не се прави нищо...

Автор: Lalinda   
Дата:   01-01-09 17:35

За кой ли път казвам - като не си намирате избраник, на който да се доверите, самопредложете се.

При 40 % негласуващо и псуващо население как така не се намери поне един псуващ, който да се самопредложи, та да го подкрепим?

Дата:   01-01-09 17:50

Браво, Лалинда - добре го рече !!! [smilie24]

Дата:   01-01-09 17:50

Lalinda, в тази връзка нека не забравяме, че на последните президентски избори от 6 кандидати само един не бе обвързан с ДС и бяха положени усилия той да не стигне до балотаж..

Автор: Brummaker   
Дата:   01-01-09 18:15

по-здрав за Гоце

Автор: COMMANDER_KEEN   
Дата:   01-01-09 18:28

Lalinda, и да се самопредложа, полза няма да има и ето защо - проблема не е само в политиците, а е на национално ниво! Защото и една и 5 и 10 птички пролет не правят, защото даже и да има няколко човека които искат нещата да се оправят, има 10000 други които не искат и на които сегашната ситуация им е изгодна. Добър премиер ще го провалят министрите му, добър министър - помощниците и съветниците му.. и така до последното звено до мен и теб. А един само човек може да направи повече пакости, от колкото 10 човека добрини.. Това е устройството на света за добро или лошо...

И това е само половината причина.. другата половина е, че няма как аз да съм сигурен, че в един момент няма да стана като тях - да се изкуша от предложен подкуп или да се потдам на заплаха... Да ето тук си проличава силата на духа, а аз не съм сигурен че я имам в необходимите количества, признавам си го.

EDIT: Политиката е занимание за силни личности, които са постигнали (или наследили) финансова и всякаква друга независимост и са доказали пред себе си и обществото, че могат да защитят и развият постигнатото (наследеноео). Такива хора които са "оправили" живота си и вече искат да постигнат нещо друго, на едно по-високо ниво - могат да поправят и този на другите.

Такива човеци в БГ няма и не е имало през последните 650 години!

Публикацията е редактирана (01-01-09 18:36)

Автор: Славов   
Дата:   01-01-09 18:54

Гоце - нещастник ... [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   01-01-09 19:59

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЧЕТА ТУКАНКА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЕ УБЕЖДАВАМ, ЧЕ ТАЗИ СТРАНА ИМА САМО ЕДИН ПРОБЛЕМ И ТОЙ СЕ НАРИЧА НИХИЛИЗЪМ.

Жал ми е просто - никакво желание за промяна, никакъв оптимизъм, никакво чувство за отговорност !!! На някои даже бих предложил да скрият в някой ъгъл, да се наплачат едно хубаво, а после да си метнат примката, та да се оттърват... [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.