Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Рекет - даден, рекет - приет! Или "Винетки 2009"
Автор: abyser   
Дата:   30-12-08 22:14

"...От НАПИ напомнят, че от 1-ви януари 2009 г. започват масови проверки за винетки...
http://www.investor.bg/?cat=5&id=73635
Тия вампири още в 00:01, веднага след речта на Тато, опа Гоце, ще се чукнат и ще изскочат по улиците да глобяват - как така ще оставят хората да се возят безплатно?!? [smilie7]

Защо годишната винетка да не важи 1 година (365 дни) от датата на купуване? Както е със седмичната или месечната? [smilie8]
Ами да ви е гадно, що ... [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Рекет - даден, рекет - приет! Или "Винетки 2009"
Автор: georgi969   
Дата:   30-12-08 22:37

То поне да имашепътища насреща.

Автор: vasil.varbanov   
Дата:   30-12-08 22:58

не стига, че си чупя колата по пътищата, ами и винетки ше им купувам, аре у лево [smilie23]

Автор: e-mil   
Дата:   30-12-08 23:05

Че и да има пътища насреща, откъде ще купиш винетки?
Винетки за празниците липсват или се продават само месечни и годишни. А годишните важат само до утре.

Миналата година новите се появиха в средата на януари.

Автор: krassi50   
Дата:   30-12-08 23:23

Гагаузооов...вече сме почти 01.01.2009..това правителство е безкрайно нагло...по-нагло не е имало..дори при Тато!!!

Автор: джъмбо   
Дата:   30-12-08 23:23

ако имам винетка за 2008 то тя е валидна до 31 януари нали?..... чак за 2009 е валидна до 31 декември+

Re: Рекет - даден, рекет - приет! Или
Дата:   30-12-08 23:31

джъмбо, и аз така мислех, до преди час-два. Бях убеден на 120%.
Да, ама не [smilie23] Дори си изрових в документите отрязъка, дето остава като отлепиш винетката. Написано е: "Валидна до 31.12.2008"
[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Годишна... ама друг път.

Публикацията е редактирана (30-12-08 23:31)

Дата:   30-12-08 23:35

Гагаузов преди точно две години: "Винетките ще отпаднат през 2009 г." [smilie5]

Дата:   30-12-08 23:46

e-mil написа:

> Гагаузов преди точно две години:
>
> "Винетките ще отпаднат през 2009 г." [smilie5]

Е хубаво де, кво ще правим сега?[smilie8] (както казва предугаждащото подкупа ченге)

В едната статия - от 01.01.2009 ще ви скъсаме от проверки за винетки, в другата - от 01.01.2009 винетките отпадат. [smilie8]
Пълна дезинформация в последния момент за битовизми, както винаги.
Да се набутвам ли утре за годишна за 2009 - е това е Въпросът! Щото то е ясно, че парите за винетките за 2009, които в момента щедро се продават, никой няма да ги върне ако отпаднат. Кой се минал - минал се.

Баси кокошкарската държава[smilie23] . Да идват да ни превземат... ако има луди нации да си пъхат таралеж в гащите.
[smilie21]

Автор: Императорът.   
Дата:   30-12-08 23:54

ми ако кука ви спре, обяснете, че няма отде да си вземете нова винетка... ако се зъби - набийте го - и без това вече ги бият през ден...

Дата:   30-12-08 23:55

Естествено, че не отпадат. Това Гагаузов го каза на 30.12.2007 год.

Нищо чудно да са наели фирма-консултант срещу стотина хиляди, да са гушнали и малко за себе си от същия бюджет за консултантски услуги... и после всичко постарому.

Дата:   31-12-08 00:02

Императорът. - лошото е, че има откъде да се вземат нови за 2009. Досега рових в интернет - били ги пуснали в продажба от 01.12.2008 https://photo-forum.net/joro/emoticons/simp0029.gif
[smilie9]https://photo-forum.net/joro/emoticons/simp0029.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/rifle.gif

Автор: Императорът.   
Дата:   31-12-08 00:07

Е-е-е - тогава какво оправдавате?

Автор: hotsnail   
Дата:   31-12-08 00:28

Стига хленчили винетки годишни за 2009-а има от поне седмица. Отиваш даваш 70 лева (60 и нещо) и си готов.

Тия вестникари се спукаха да пишат глупости.

Не знам ако те спрат дали можеш да извадиш Закона за движение по пътищата и праивлника да отвориш там дето е обяснено какво е път и да му обясниш на полицая че това дето ти караш по него явно не отговаря на описанието за път, а винетка не ти трбва да си караш из нивата.

Щото ве Бг аз път дето да има маркировка, както е описано в праивлника не съм видял.

Дата:   31-12-08 00:40

Нищо не ни оправдава, законите са бетон. Принципите са кокошкарски.

Досега винетките винаги важеха до 31.01. И всеки балък - като мен - за да е редовен си купува годишна след тази дата. И така от няколко години. В края на 2007, Гагаузов ли е, боклук ли е, ба ли го, казва: набутайте се за последно, от 2009 отпадат. Хубаво, ко да праиш, в него ножа, в него хляба. Кой ти гледа, че не важат до 31.01.2009 - даже нормално да не важат, нали от 01.01.2009 отпадат???
И сега - изненадкааааа - ааааа, пак важат!, вашта кожа, купувайте!!!
Това ако не е измекярство - здраве му кажи. Днес разбрах за това му изказване преди година, не знаех, че щели да отпадат. И нямаша да ме е яд толкова, ако не отпадат и в началото на февруари пак купя годишна. Ама така се променят правилата на играта след като е започнала, което е курвенското, дето ме дразни в цялата тази простотия.
Някой пак безочливо и нагло ще се нагуши - за никой подобни шмекерии не са тайна, далаверите са законни и безочливо явни, дори не ни дразнят.

Дата:   31-12-08 00:45

hotsnail, ми то щот не хленчим сме на този хал.
Щом оножданият не хленчи - давай, може и да му е хубаво, да ни благодари и 13-та заплата да ни даде, пардон - да си гласуваме.
Така са ни свикнали, кво рИвем верно?

Автор: orlindraganov   
Дата:   31-12-08 01:30

За мотор винетка нема [smilie5]

Re: Рекет - даден, рекет - приет! Или
Дата:   31-12-08 01:37

За мотор с кош - треба да има! [smilie23] [smilie19]
[beer]

Публикацията е редактирана (31-12-08 02:04)

Автор: НАСОО   
Дата:   31-12-08 01:41

за съжаление си продадох мотора. С тия задръствания и павирани улици с хиляда дупки в центъра направо си умирам от яд. За 1000 км си разбивам перфектната количка като за 10000извън СФ. Остави че постоянно трябва да слизам да я местя някой да излезе[smilie2]

Автор: bip   
Дата:   31-12-08 07:45

Аз бих се метнал се на количката и директно извън СФ.Та да направя място и на още милион завтекли се натам.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.