Автор: Nemezis
Дата: 29-12-08 16:57
Ел.техниците на ЧЕЗ цъфнаха и в нашия блок. Питам ги - кво правите тук, дайте документ, заповед, нещо официално кой и защо ви е пратил... Мълчание, седят с гръб към мен и гледат таблото...
Втори път ги питам - абе вие българи ли сте??!!! Ще стоите ли със скръстени ръце, ако чужденец влезе в дома ви и започне да си прави каквото си иска, че и ви мами и надписва сметките?!...
Единият смотолеви - емии, българи сме... Извади документ - списък на семействата във входа. Викам му - това е нищо, искам да видя документ с подпис, печат и дата, от човека, който представлява ЧЕЗ - да видя на какво основание някой е решил без мое знание и без да ме предупреди да ми сменя електромерите....
Трети въпрос - чии са според вас тези електромери?
Няма отговор.
На държавата са, обяснявам аз, но входът е в етажна собственост на мен и съседите ми, и ЧЕЗ няма права тук. А какво прави частна компания с тях? Сваля си ги и си ги подменя с нейни, такива, с които лесно се манипулират сметките на нещастните потребители... При това без да ни обясни изобщо с какво ги сменя, защо го прави, в кой ден ще го направи и без да ни попита дали сме съгласни!!
Самоуправство и беззаконие!
Да не говорим за безочието с 3-месечното отчитане и прочие простотии...
Български политици продадоха контрола върху най-стратегическите сектори на държавата - комуникации, ток и вода - на чужденци!
Чии интереси ще преследва едно чуждо акционерно дружество - на акционерите!
За народа никой не мисли, то и държава отдавна няма! ![[smilie9]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie9.gif)
|
|