Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Намаления в Англия???
Автор: bvidenov   
Дата:   27-12-08 11:12

Гледам Sky News. Следколедни намаления до 70%.Народа чака от 4 часа сутринта на опашка. Дали няма да включват и фототехниката?
Някой да подскаже уеб адрес, магазин?
Може пък за Новата година да си купим подарък.[beer]
Благодаря предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Намаления в Англия???
Автор: arminius   
Дата:   27-12-08 12:28

Я го виж този http://www.dixons.co.uk/martprd/editorial/Category%20-%20Digital%20Cameras%20and%20Digital%20Camcorders?int=ln-photo
Докато бях там преди няколко години си пазарувах от тази верига, поне ги има навсякъде из Англия.Не ги знам как са с ценита, но като гледам сега с този паунд - 2.07лв.. тяло Д300 излиза близо 1900 лв.

Автор: e-mil   
Дата:   27-12-08 13:35

bvidenov
То ако имаше по 70% намаления в уеб-магазините хората нямаше да чакат от среднощ на опашка. [smile]

Това са намаления за наличната стока в универсалните магазини. Тоест много от нещата са били заредени в повече през декември заради по-големия брой клиенти и сега гледат да ги издухат.
В Британия си правят такива екшъни на следващия ден след Коледа (и ако не се лъжа на 1-ви януари). За Щатите - първия ден след Деня на благодарността.
Затова има смисъл да мръзнеш от среднощ за да купиш нещо - иначе ще го вземат преди теб. Няма как да седиш на топло пред компютъра и да получиш хубав обектив за 200 лири.

Дата:   27-12-08 15:08

Е-миле,
Жоржи Амаду е казал, че не може един мъж да спи със всички жени на света, но трябва да опита. Сигурно си прав, но не пречи да опитаме. Току виж излязло нещо. Да речем Д300, special edition като на Navy.[beer]
Весела Коледа.

Дата:   27-12-08 15:14

не мога да вмъкна линка, много е голям
[smilie2]

Публикацията е редактирана (27-12-08 15:18)

Автор: e-mil   
Дата:   27-12-08 15:53

Амаду не го е казал, ами го е сложил като мото на "Пастири на нощта". Всъщност е поговорка от пристанище Байа.

Но пропускаш първото мото на книгата:
"В училището на живота няма ваканция."
Надпис на камион пътуващ между Рио и Байа.

Автор: hotsnail   
Дата:   27-12-08 16:28

има промоции и за фото и то интернет амгазините!

Виж Jessops за Сони има страхотни промоции по 100 лири надолу са доста от хубавите обективи - 16-80, 70-300, 50, 24-105 ....

Дата:   27-12-08 17:14

Sony Alpha 700 16-105mm Digital SLR Cameras -£880.82 или 1 783 лв по курса. Дали е добре?

Автор: hotsnail   
Дата:   27-12-08 19:05

Видонов ами обвектива е малко странен избор. Май не е най-доброто от Сони, леко издънка направих май с тоя 16-105. Виж ако 16-80 можеш да с позволиш. Ако ли не Тамрон 17-50 или Сигма 17-70 (последната по добре от БГ си я купи).

Дата:   27-12-08 20:39

hotsnail
това е кит в http://www.dixons.co.uk Не можах да кача линка, че много дълъг.
Просто това предлагат за тази цена. Иначе коментара за обектива е много полезен.
Благодаря.
Аз си бях харесал Olympus E30 ама му хакнаха цена, дето не ми харесва. Просто не е пазарна. И сега пак мисля какво да взема.

Автор: BirdOfPray   
Дата:   28-12-08 02:01

А FUJI S5-Pro дали няма да има някъде?? за към 400 паунда?? [smilie8]

Дата:   28-12-08 11:26

BirdOfPray

има:
[http://www.jessops.com/online.store/categories/Cameras%20and%20Lenses/Digital%20SLRs/products/F... текст

Публикацията е редактирана (28-12-08 11:27)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.