Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 "Българската Коледа" -- срам ме е...
Автор: 6traka4a   
Дата:   25-12-08 21:19

... за поредна година.

От държавата и най-вече от морално деградиралия й "глава" -- президентът Георги "Гоце" Първанов [smilie23]

Някой да ме убеди, че това не е PR акция, платена с пари на хората и естествено, предназначена да им промие мозъците... [smilie23]

Чудно ми е как не се замислят хората, които пращат ЕсЕмЕс-и, на колко деца може да се помогне, ако само малка част от излишъка се отдели за тази цел, вместо да се харчи ударно за асфалт... [smilie23]

Всяка вечер по Канал 1 ни пускат сърцераздирателна музика и клипчета, историите на това и онова дете, каква апаратура била нужна на едикоеси отделение... А държавата е бедна и няма пари за здравеопазване -- затова се вдига здравноосигурителната вноска, но без увеличаване на предлаганите услуги... [smilie23]

И в крайна сметка защо пращаме ЕсЕмЕс-и???
Ще ви кажа защо.

Защото на г-н Първанов не му пука за децата, нито пък на някой друг, от когото зависи нещо -- и да умират деца и да се мъчат, и да не достига жизненоважна апаратура... НА ТЯХ НЕ ИМ ПУКА [smilie18] И вие добре го знаете -- и затова пращате ЕсЕмЕс-и...[smilie18]

Ето на това му се казва изнудване от класа [smilie18] И патрон на това голямо изнудване: човек без грам морал...

Гениално!!!

Весела Коледа на всички и щастлива Нова Година!

// Съжалявам, ако съм развалил на някого настроението.

Отговори на това съобщение
 Re: "Българската Коледа" -- срам ме е...
Автор: Славов   
Дата:   25-12-08 21:22

Гоце....[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]
напълно съгласен.....

Автор: Нереален   
Дата:   25-12-08 21:25

Не, не си развалил настроението ми. Чел съм доста неща от теб, с които не съм съгласен, но относно това споделям мнението ти на 100%. А кой е виновен, че Гоце вече втори мандат е президент на Булгаристан?

Автор: Tekumze   
Дата:   25-12-08 21:26

И мен ме е срам.......

Кога ще освободят от ДДС тези СМС-и,

защото иначе на всеки 100 дарени лв, 20 отиват при Гоце, Доган и компания......

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: Plamen11   
Дата:   25-12-08 21:28

Това,което пишеш може и да е така,но важна е крайната цел (в случая).Няма идеални неща.Винаги може нещата да са по-добре,но реалността е друга.Ако не пратим смс-си и си кажем нека тези от които зависи да помагат нищо няма да стане,а децата имат нужда от помощ.Всеки,който праща съобщения не го прави заради някой друг,а точно заради тях.Независимо от недостатъците,които изтъкваш плюсовете са по-големи,поне за мен е така.Весели празници!

Автор: Нереален   
Дата:   25-12-08 21:29

Абе не мога да разбера нещо? Как така всички наоколо плюят Гоце, всички го заклеймяват, но никой не признава да е гласувал за него. Е добре де, как тогава Първанов спечели два мандата? Кой го избра тогава?

Tekumze написа:

> И мен ме е срам.......
>
> Кога ще освободят от ДДС тези СМС-и,
>
> защото иначе на всеки 100 дарени лв, 20 отиват при Гоце, Доган
> и компания......
>
> [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: vasil.varbanov   
Дата:   25-12-08 21:29

изпратих 5 смс-а, макар да знам, че няколко милиона са капка в морето и са нищо за една държава...
дано отидат, където трябва.

Автор: markishky   
Дата:   25-12-08 21:34

Ами гениално е, да, 6трака4а е прав - не всеки може да измисли такава машина за правене на пари. Това му е гениалното. [smilie23]

Автор: georgi969   
Дата:   25-12-08 21:37

Избира го народът.Викат му демокрация.

Автор: 6traka4a   
Дата:   25-12-08 21:38

Аз гласувах за Гоце...
Всъщност гласувах за президента Първанов, "социалният президент"... Признавам[smile]

И ме е срам... Много...

И с тази тема не искам да ви откажа да пускате ЕсЕмЕс-и, напротив...

Ето текста на моя ЕсЕмЕс, пуснат с отвращение:

Kur za Goce!

Не, че някой го чете, просто ей така...[smile]

// Като се замисля, май се пише "Gotse"...

Дата:   25-12-08 21:41

Всъщност от Първанов нищо не зависи.Парламентът и правителството решават.Така ,че да се плюе по него е нелогично и безполезно.Сергейко ,Доганчо и Кобурггота са за плюене.

Автор: Radomirov   
Дата:   25-12-08 21:50

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: PolarBear   
Дата:   25-12-08 21:58

..................
Сергейко ,Доганчо и Кобурггота са за плюене. (цитат)
..................

Това триглаво чудовище е рожба на Гоце. Който продаде всичко за един втори мандат.

Избраха го тези, които за гласували за него. И най-вече онези, които по пилатовски решиха да не гласуват.

Коледа е свят ден. Нека днес потърсим своя начин да се противопоставим на злото и мъката по този свят. Възможностите за това са безкрайни.

Дата:   25-12-08 22:00

интерсно как продаде всичко за втори мандат?

Автор: тьма   
Дата:   25-12-08 22:02

Не пращайки смс-и ли ще се противопоставите, звучи ми доста нелогично

Автор: shampoanta   
Дата:   25-12-08 22:09

6трака4а е прав ...срам!
срам!!![smilie23]

Re:
Автор: firebird   
Дата:   25-12-08 22:18

Ей сега погледнах какво дават и попаднах на следното съобщение - "От клуба на ветераните - 50 лв, пенсионерски клуб от някакво село - 60 лв... още някаква инвалидна организация - 20 лв..."
Тъжно. Едни инвалиди и нуждаещи даряват на други, сигурно с мъка отделени 50 лв.
Не казаха колко е дарил президента и дарил ли е изобщо.
Поне PR-а да го беше посъветвал да дари, ако не от сърце - е така за пред хора.
Никога няма да разберат какво е в едно семейство с болно дете, а са затънали в излишества, лукс и охолство.

Публикацията е редактирана (25-12-08 22:33)

Автор: PolarBear   
Дата:   25-12-08 22:23

Хора, помагайте! Поне днес помислете как да го направите лично, там, където вие видите нещастието, без посредничеството на политически или казионни обществени организации. Те, дори когато дават, си правят сметката как да получат два пъти повече от това...

Автор: mitaka   
Дата:   25-12-08 22:32

Да ,дами и господа ,
след като държавата в лицето на правителството се е отказала да се грижи за болните български деца и е намерила начин да прехвърли това на нас,да го остави на нашата милост ,какво друго ни остава!
Ама ние сме виновни ,че търпим![smilie23]

Автор: Tekumze   
Дата:   25-12-08 22:43

Срам, срам, сраааам....

Re: "Българската Коледа" - срам ме е...
Автор: Lalinda   
Дата:   25-12-08 22:52

Днес по обяд слушах някакво предаване по националното радио, в която журналистка питаше Теодора Димова, авторка на "Майките", пуснала ли е своя СМС.

Та г-жа Димова й отговори, че, както е казано в Библията, "едната ръка не бива да знае какво прави другата", че благотворителността не бива да е показна, нито пък да служи така прозрачно на PR кампанията на г-н Президента...

Говори, също като вас, и за това, че не е редно държавата да не може да купи кувьози и линейки за отделенията по неонатология, а да очаква да го прави с пари от благотворителност, изнудвайки населението с тези кампании и SMS-и...

Журналистиката обаче настояваше на своето и даваше примери със залепени с лепенки кувьози...

Какво да се прави, наистина?

Тази кампанийна благотворителност очевидно не е решение... Пък и все по-малко хора я приемат.

В същото време забелязвам че, темата за ФотоФорумската Коледа остана празна, защо?

Re:
Автор: GM   
Дата:   25-12-08 22:52

6traka4a написа:

....
>
> Ето текста на моя ЕсЕмЕс, пуснат с отвращение:
>
> Kur za Goce!
>
> Не, че някой го чете, просто ей така...[smile]
>
> // Като се замисля, май се пише "Gotse"...

KUR6UM A NE KUR[smilie23],KURA МОЖЕ ДА МУ ХАРЕСА[smilie3]

Публикацията е редактирана (25-12-08 22:53)

Автор: exo99   
Дата:   25-12-08 22:55

Заебете ги политиците, давайте пари заради децата.
Все пак тези пари отиват за да помогнат на някое дете.
А че политиците ще си направят рекламата - какво ви пука.
Помагайте на децата.
Щото ако не си пуснете есемесите, политиците пак ще са същите, но може би няколко деца няма да получат шанс.

[smilie24]

Автор: mitaka   
Дата:   25-12-08 23:04

Лалинда:
Та г-жа Димова й отговори, че, както е казано в Библията, "едната ръка не бива да знае какво прави другата", че благотворителността не бива да е показна!

Лалинда:
В същото време забелязвам че, темата за ФотоФорумската Коледа остана празна, защо?

Автор: мара   
Дата:   25-12-08 23:04

ми ехо, тва и правят хората-дават-не защото Е под патронажа, а ВЪПРЕКИ това...[cool]
... срамота е, да...ма срам путка не ебе...и всички червени(царски, турски, лилави и пр.)другари тва добре го знаят. почтен човек не става политик...не днес и не тук.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.