Автор: explorer
Дата: 23-12-08 23:09
Ремонта на околовръстното струвал 16 милиона километъра, каза Бойко. За да се оправел трафика в София били необходими 150 милиарда - нищо работа. Днес случайно влизам в един магазин за офис мебели в бизнес парка в Младост-4 и гледам един стол. Най-обикновен, офис стол... е, не баш най-обикновен, по-хубав от тия, които има в магазинете на Office One, ама все пак и не чак толкова хубав колкото стария ми Samsonite, който някога си купих в Щатите в Costco (тва е нещо като тяхното "Метро") за скромната сума от 80 долара. Но тъй като любимият ми старият стол, макар и все още здрав, след десетина години служба вече изглежда ужасно - с изпокъсана кожа и ронещ се дунапрен, реших да попитам колко ще струва този в магазина. Ами колко да струва, 1400 лева... "без ДДС", добавя продавачката. "И каква марка е", интересувам се аз... "ами италиански са". "Хубаво де, италиански, ама каква марка"? "Нямаме право да казваме". Брей, секретни италиански столове. Гледам един друг стол, на него пише "Pininfarina". Ей това, викам си, ще да е Ферарито на офис столовете, и плахо питам за цената. 3 хиляди и нещо - е какво му плащаш, ми то 1/4 от цената на D3X-a бе.
|
|