Автор: Lalinda
Дата: 20-12-08 23:25
Пантофите ги забрави - много е подтискащо, особено ако човек не е привързан към домашното огнище...
![[smilie3]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie3.gif)
"Мъж към 40-те" си е още дете...
От опит зная, че мъжете най-много се радват на разни инструменти/такъми, независимо какви...
На нещо вкусно...
Все ще да има някакви интереси, а?
Сега се сещам как веднъж една около 13-годишна девойка в автобуса срещу мен разпалено разказваше по телефона някому как за рождения ден на *** фирмата му подарила "швейцарски часовник за 300 лв.", "марков телефон" и... "марков анцуг"...
Та се сетих, че мъжете много се радват и на часовници...
Преди години подарих на брат ми един оригинален Camel Trophy, създаден по повод ралито в Южна Америка, направо ахна! Никога не съм допускала, че ще уцеля какво би харесал!
Трикотажа го зарежи на жените, личи си кой мъж е получил подарък пуловер и кой си го е купил сам (не че тези, които си купуват пуловери сами са мнозинство - по цветовете често можеш да съдиш и какъв е цветът на косите на половинката му :-))
Швейцарски нож е доста изтъркано, пробвай с някой савойски, дори тук се появиха Opinel...
Някои мъже на тази възраст харесват и икони...
Телефон няма как да си няма, както и аксесоари за компютри или пък за баня...
Една много хубава каишка за часовник също е добре дошла, но ако е много, много хубава (някои смятат, че и тези от 4 лв. ги бива, но не), не зная с какъв бюджет разполагаш, всъщност...
Но като правило мъжът и под 40, и над 40 достатъчно се глези и сам... Тъй че, внимавай!
P.-S.: Аз самата отказвам всякакви подаръци, още от дете, а и при всеки ремонт у дома си казваме, че на ХОРАТА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ ДА ПРАВЯТ ПОДАРЪЦИ... Така и така всичко отива по чекмеджетата...
|
|