Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 предложения?
Автор: screaming_elmo   
Дата:   20-12-08 23:00

нямам никаква идея какво да взема на баща ми за Коледа...на какво би се зарадвал мъж към 40те? Не искам да е нещо банално, което ще метне в някой шкаф. Някой ще каже, че си е до отделния човек, но наистина съм доста затруднен при положение, че той няма някакви ярко изявени интереси...та споделете опита на поколенията?

Отговори на това съобщение
 Re: предложения?
Автор: BOrisoFF   
Дата:   20-12-08 23:06

Ако пие - едно яко, отлежало шише от любимия алкохол. Мъжка чантичка, портфейл, швейцарски нож, въдица, люлеещ стол, пантофи, шал....

Смисъла на коледа не е заради скъпите подаръци, а заради любовта, хармонията и уважението между хората.

Каквото и да избереш, когато е подарено с любов и уважение, е безценно [smile]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   20-12-08 23:14

купи му нещо което , ще му помогне да има "ярко изявени интереси"[smile]

от моя опит - купи му ролери, аз на 39 си купих,
купи му неква сапунера- може да се зариби [smile] аз на 41 се зарибих да щракам.
купи му 3месечен абонамент за фитнес, или басейн или някакъв спорт.

Автор: Lalinda   
Дата:   20-12-08 23:25

Пантофите ги забрави - много е подтискащо, особено ако човек не е привързан към домашното огнище...
[smilie3]

"Мъж към 40-те" си е още дете...

От опит зная, че мъжете най-много се радват на разни инструменти/такъми, независимо какви...
На нещо вкусно...

Все ще да има някакви интереси, а?

Сега се сещам как веднъж една около 13-годишна девойка в автобуса срещу мен разпалено разказваше по телефона някому как за рождения ден на *** фирмата му подарила "швейцарски часовник за 300 лв.", "марков телефон" и... "марков анцуг"...

Та се сетих, че мъжете много се радват и на часовници...
[smilie24]
Преди години подарих на брат ми един оригинален Camel Trophy, създаден по повод ралито в Южна Америка, направо ахна! Никога не съм допускала, че ще уцеля какво би харесал!

Трикотажа го зарежи на жените, личи си кой мъж е получил подарък пуловер и кой си го е купил сам (не че тези, които си купуват пуловери сами са мнозинство - по цветовете често можеш да съдиш и какъв е цветът на косите на половинката му :-))

Швейцарски нож е доста изтъркано, пробвай с някой савойски, дори тук се появиха Opinel...

Някои мъже на тази възраст харесват и икони...

Телефон няма как да си няма, както и аксесоари за компютри или пък за баня...

Една много хубава каишка за часовник също е добре дошла, но ако е много, много хубава (някои смятат, че и тези от 4 лв. ги бива, но не), не зная с какъв бюджет разполагаш, всъщност...

Но като правило мъжът и под 40, и над 40 достатъчно се глези и сам... Тъй че, внимавай!
[ezik]

P.-S.: Аз самата отказвам всякакви подаръци, още от дете, а и при всеки ремонт у дома си казваме, че на ХОРАТА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ ДА ПРАВЯТ ПОДАРЪЦИ... Така и така всичко отива по чекмеджетата...
[beer]

Re:
Автор: screaming_elmo   
Дата:   20-12-08 23:32

хаха
мерси за мненията,
идеята за часовника е мн добра, но бях я оставил за рд-то му ЛОЛ
това да му създам аз интерес е доста инт, ама като го знам колко е стереотипен малко трудно..
сега се сетих, че е голям фен на "Левски" и една тениска с неговото име ще му хареса, ама май намя да се впиша до Коледа с нея
/=

Автор: mitaka   
Дата:   20-12-08 23:45

Виж кво пич[ezik] ,аз съм на 47 ,вниманието е важно ,подаръка е без значение!

Автор: BOrisoFF   
Дата:   20-12-08 23:46

Митак [smilie24] И аз това исках да внуша, но бях грешно разбрана [smilie6]

Автор: BlueHello   
Дата:   20-12-08 23:53

А вниманието и отношението могат да бъдат допълнени с:

Абонамент за National Geographic

A що не и Музикална фланелка [smilie5]

[beer] [beer] [beer]

Автор: IvcheTo   
Дата:   21-12-08 03:37

screaming_elmo - за коледа, не ама и утре може да се впишеш с фЛанеЛката - има си места за 15 мин и си готов ... НО
помисли по-конкретно и по-различно - бъди оригинален и не подарявай нещо , което след 2 месеца - даже няма да помни от кой е и за какво се мотка в къщата му .

http://www.gift.bg/ - надникни - може пък да ти дойде идея за конкретният човек / характер / нрав / интереси ...

Автор: тьма   
Дата:   21-12-08 09:10

списание Плейбой към всичко останало, което вземеш - ама ти знаеш ли ,че мъжете на 40 са си баш мъже[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.