Автор: pavelcho
Дата: 20-12-08 16:52
та значи във връзка с настъпващата глобално-световна (и незнам още каква) финансова криза, реших да не се размотвам навсякъде с личния си аутомобил и да ползвам градски транспорт. да ама тук идва проблема, в трулея се возят и разни красиви млади женски създания, които също така ме заглеждат, пък аз колкото и нескромно да звучи мязам на рок-звезда, имам дълга коса, понякога пускам небрежна брада, мога да изпия (и доста често го правя) към 10-12 бири(все пак рок звездите трябва да имат проблеми с алкохола или наркотиците, и понеже аз не долюбвам много наркотиците), имам татулировка, гледам страшно (все пак съм свикнал да се возя на ауто и не ми е много удобно във фрашкания трулей) също така съм и странно красив. въопще като някоя млада девойка ме загледа и вижда завършена рок-звезда (а както всички знаем мацките си падат по рок-звезди). да ама не понякога усещам някаква дилема в погледа на красивите създания, дали пък тоз симпатяга дето почти със сигурност е рок-звезда все пак не работи във фирма за предпечат. та ей за тва ми е и калъфа за китара, за да разсея всякакви съмнения относно попрището в което се подвизавам. ама ще кажете че калъфа си личи като е празен, ми аз ще си го напълня, то си е една голяма раница, що бира събира, също така ще си нося и една точилка, защото се предполага че след като мацката вече е напълно убедена в моя звезден статус и ми предложи бърз, мръснишки и животински секс(естествено у тях, няма да водя някви парантии у нас я) и понеже не съм сигурен дали мацката има точилка у тях си, пък аз много обичам баница, та за това ми е и точилката
хайде сега моля ви кажете от къде да си купя калъф за китара
|
|