Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой, който е бил в Страсбург
Автор: exile   
Дата:   14-12-08 19:24

Мога да си поръчам да ми донесат едно-друго от Страсбург, но не знам къде какво има [smile]

Интересувам се главно какви магазини за материали за рисуване - общо казано - има, някакви галеми вериги, евентуално да видя онлайн какво предлагат...

По специално разни материали за калиграфия - тушове, мастила, пера, корк, но пък и на разни моливчета или добри четки за акварел ще съм доволен.

Пък в най-краен случай може да ми кажете някой магазин за фото материали поне да забия някое свястно филмче... въпреки, че не ми се иска, щото после няма кой да го прояви свястно...

Отговори на това съобщение
 Re: Някой, който е бил в Страсбург
Автор: djogata   
Дата:   14-12-08 20:08

Еми има ли нещо в Страсбург, което е по-специално от някой друг голям европейски град?
Или просто имаш познат, който ще пътува до Страсбург с кола примерно [smilie5] [smilie5]

Защото доколкото знам Страсбург си е град като град - предполагам ще има разни интересни неща, но не вярвам да има нещо, което да го няма в Лондон или Париж например [beer] [beer]

Автор: Lalinda   
Дата:   14-12-08 23:47

О, сещам се как точно в Страсбург имах проблем с фотоапарата и как попаднахме на много любезен фотограф в едно магазинче, който успя да реши проблема начаса (познаваше работата на Зенита, което ме шокира!).
Близко до Катедралата е... Оттам си купихме и страхотни шапки със заден сенник, спускащ се върху врата, можеш да си поискаш и такава! За малко дори изгубихме едната на Монблан, като я духна вятърът!
[smilie24]

Иначе, във Франция има верига магазини за художници на име Le Geant des Beaux-Arts (Tout pour l'Artiste), филиали на немския Gerstaecker, имат магазин и в Страсбург.

91, route des Romains
67200 Strasbourg
Спирка Gruber на авт. 4, 4A и 50.

Ето го и сайтът на магазина:

http://www.geant-beaux-arts.fr/Magasin-Strasbourg--2483.html

http://www.geant-beaux-arts.fr/Zoom-Plan-Strasbourg--6845.html

Re:
Дата:   15-12-08 08:31

Мерси, Лалинда[smilie24]

Ами имам роднини в Страсбург, които се връщат за празниците, това е.

Автор: Luxor   
Дата:   15-12-08 14:29

Щрасбург си е един германски град, както и да го погледнеш...

Дата:   15-12-08 14:44

Не съм бил, може би пролетта ще отскоча.

Хората си били французи, казват, не знам какво имаш предвид. Иначе ходят да пазаруват в Германия често [smile]

Автор: papadok   
Дата:   16-12-08 14:59

"Щрасбург си е един германски град, както и да го погледнеш... "

Не е, както и да го погледнеш !

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.