Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Опасните отпадъци
Автор: slivenski   
Дата:   08-12-08 16:49

Батерии, акумулатори, препарати или

Всичко, което незаконно изхвърляме

Опасните отпадъци са едва около 1% от сметта на домакинствата, но дори и в малки количества те могат да замърсят почвата и подпочвените води или да предизвикат експлозии и пожари

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1258036

----------------------------

Аз не знам къде да изхвърлям старите си батерии и празните дезодоранти... Не съм виждал такива места.
А вие? [smilie21] [smilie21] [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: tnt   
Дата:   08-12-08 17:58

и аз не съм и винаги съм се чудила... а монитори, компютри ... сигурно и те някъде отделно се хвърлят [smilie8]

Re: Опасните отпадъци
Автор: мара   
Дата:   08-12-08 20:08

ми гледам, че до нас ги бяха натрупали в двора на банката, после дойде един камион и ги отнемА. ма де ги отнесоха-не разбрах...дали да си фърлям опасните отпадъци в двора на банката[smilie11] [smilie5]?

Автор: Stoychev   
Дата:   08-12-08 22:44

В България трябва ДА СИ ПЛАТИШ за да ти вземат монитора за рециклиране. [smilie10] [smilie23]

Автор: asahi   
Дата:   08-12-08 22:50

Вносителите плащат екотакса, която покрива разходите по преработката. Не ми е ясно как после се случва преработката.

Автор: trace74   
Дата:   08-12-08 22:54

Sexwell стартира кампания "Батерии за презервативи"

Дата:   08-12-08 23:17

Кампанията "Батерии за презервативи" е провокирана от проблема със замърсяването и екологичното равновесие.

... или от идеята за лесна реклама. [smilie23]

Автор: e-mil   
Дата:   09-12-08 01:04

Аз пък пуснах друга тема без да видя тази.
На сайта на софийския Общински съвет има нов проект за наредба за отпадъците. Раздел втори е за батериите.

Наредба за поддържане и опазване на чистотата и управление на отпадъците на територията на Столична община.

Автор: ejko   
Дата:   09-12-08 07:16

Stoychev хахахах лесната реклама не е толкова лошо нещо, ако има макар и минимален обществено полезен замисъл. Защото от скъпата реклама, ефекта го виждаме- пълни ефирно време! Така или иначе дори 2-ма човека да си върнат батерията в еротичен магазин, който после да я предаде е вече несравнимо повече от това 200 000 да си купят вафла.

Автор: мара   
Дата:   09-12-08 07:30

ежко[smilie5] [smilie24]

Дата:   09-12-08 15:04

Да, така е. [smilie24]

Автор: BirdOfPray   
Дата:   17-12-08 16:44

АЗ пък носих БАТЕРИИ в магазин на Sexwell - една мацка каза, че не е чувала за такова нещо.
На сайта можело да си пише каквото иска - това нея не я интересувало, да си поръчам ако искам презервативи от сайта [smilie18] [smilie18] [smilie18] щото в магазина нищо не били чували за Кампанията на Sexwell и батериите. [smilie23] [smilie23] [smilie23]
Хубава работа - ама циганска [smilie18] [smilie18] [smilie18] както се казва

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.