Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Продължавам темата на chukov
Автор: Нереален   
Дата:   05-12-08 13:31

Поредните аргументи в негова полза са налице. Главен герой отново е "топ-автор". Става дума за ето тази снимка:

https://photo-forum.net/i/1003002
https://photo-forum.net/static/forum/2008-12/dsxo9763.JPG
http://212.36.3.59/site_pics/146/a_1228316744_1572.jpg

На мен лично снимката не ми харесва и написах ето това:

Пространството пред погледа на модела е твърде малко, а за сметка на това празният въздух зад главата е твърде много. Не ми харесва тоналността, не ми харесва липсата на рязкост на изображението и композицията въобще. С други думи - според мен снимката е твърде надценена.

И друг път съм критикувал снимки от този автор по подобни причини и разбира се, получих отговор:

Нереален, знам че си ми голям "фен" :)), обаче почва да ме става досадно вниманието ти. не си заслужава да ти отговарям повече. моля, не се занимавай с мен

Написах своето мнение и установих, че вече съм блокиран. Тази тактика набира все по-голяма популярност. Отговорят ти нещо и те блокират за да бъде последната дума тяхна. За мен е смешно и нелепо, но за хора, взели се насериозно....
Тъй като не можах да публикивам отговора си, пускам го тук:

22. Недей да се възгордяваш толкова и не приемай критиката ми към снимката, като персонално внимание към теб. Много съм далеч от подобна мисъл. Не е зле да свикнете с това, че съществуват и други хора, които също имат право на мнение. След като пускаш снимките си тук, очаквай и критики. Толкова ли е сложно за разбиране????

И в заключение искам да направя едно предложение. Защо не се направи така, че всеки автор да може да блокира единствено получаването на нежелателни лични съобщения, но не и възможността за писане на коментари. Ако искаш да блокираш мненията - прави го в собствения си сайт, но тук все пак е форум...вие какво мислите?

Отговори на това съобщение
 Re: Продължавам темата на chukov
Автор: tnt   
Дата:   05-12-08 13:36

ми ще цитирам Моканина и Лалинда
"Боже, колко мъка има по тоя свят Божееееееееееей!"

Автор: canonio   
Дата:   05-12-08 13:37

Много приятна светлина.

Автор: tnt   
Дата:   05-12-08 13:38

а! и още нещо : не чакайте кадрите да идат на първа страница, за да критикувате [smilie3]

Автор: Нереален   
Дата:   05-12-08 13:38

Ок, на теб ти харесва това. Не казвам, че светлината е лоша, но пък това, което не ми харесва съм го изложил точка по точка...и ти имаш право да кажеш мнението си и аз, нали?

canonio написа:

> Много приятна светлина.

Автор: Todd   
Дата:   05-12-08 13:41

На мен лично снимката не ми харесва и написах ето това:

Пространството пред погледа на модела е твърде малко, а за сметка на това празният въздух зад главата е твърде много. Не ми харесва тоналността, не ми харесва липсата на рязкост на изображението и композицията въобще. С други думи - според мен снимката е твърде надценена.

А ти от де знаеш дали е твърде малко пространството пред погледа или не ????

От къде на къде празния въздух и е много ????

И какво като не ти харесва тоналноста ?? Да не се жениш за нея ????

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Аз мисля че едно нещо като не ти харесва - не го гледаш !!!

Баа го ако на всички дето не им харесвам снимките трябва да го пиша - нема да спа.Толкоз плява има....[smilie19]

[smilie7]

Автор: charm   
Дата:   05-12-08 13:42

как бе тинто, точно тези кадри бъркат в очите, щото са там, щото са "под светлините на прожекторите"; точно тези кадри са за критика.
А онези, дето са в представяне, те нямат нужда от критика, нямат нужда да се учат хората. Трябва първо да научим тези, дето излизат на първа страница да снимат и най-вече как да си обличат моделите в модни, недразнещи цветове. [smilie24]

да, някои хора наистина много насериозно се вземат. [smilie3]
[beer] [beer] [beer]

но напълно подкрепям, че всеки има право на мнение [smilie24] само много внимално да го облича в думата "критика" [smilie3]

петък еее
тинте, отивам за пуканки, ти искаш ли [smile]

Дата:   05-12-08 13:44

Автор: Todd
Дата: 05-12-08 13:41
Баа го ако на всички дето не им харесвам снимките трябва да го пиша - нема да спа.Толкоз плява има....

Тоде беее, ти затва ли не ми пишеш под снимките [smilie3] [beer] [beer]

Автор: Todd   
Дата:   05-12-08 13:46

Автор: charm
Дата: 05-12-08 13:44

Тоде беее, ти затва ли не ми пишеш под снимките [smilie3] [beer] [beer]

Ха ха , ша са сетиш .....

[beer] [beer] [beer]

Дата:   05-12-08 13:48

Недейте така бе...
Това е квадрат. Там кадрирането е по-свободно, поне за мен. Има приятна светлина, филмово ретро излъчване.
Верно, че няма фокус, ама то това е и идеята. Пък и 250 / 124 не са много точки. За какво надценяване говорим? Има и други освен мен, дето ще харесат кадъра...

Но нереалният е прав. Трябва да се чуят мненията на всички. Не трябва да се затваря така вратата под носа :(

Дата:   05-12-08 13:48

[thankyou] [beer] [beer] [beer]

Автор: exile   
Дата:   05-12-08 13:50

ми вие пък се съорбазявайте кво пишете...

Автор: likeduh   
Дата:   05-12-08 13:54

аз па мойте толку мноу си ги харесвам , че ма напъва си напиша хвалебствени слова по 2 страници....

Автор: christal   
Дата:   05-12-08 13:57

А ти защо така реши, че ВИНАГИ въздуха пред погледа трябва да е повече от този зад главата? И че ВИНАГИ трябва да има рязкост. Няма такова нещо. Изобщо сред недъзите дето си изредил, няма и един недъг. И после от твоя страна следва короната: "Всеки има право на мнение". Да де, ама нужно ли е твоето?

Автор: kaiser.soze   
Дата:   05-12-08 14:01

всяко мнение е нужно.
най тъпото е да кажеш като тод и георги- като не ти харесва , отминавай.
по скоро като не им харесва да пишат нещо различно от ох и ах да не качват.

Дата:   05-12-08 14:05

Кайзере, това добре. Но има и мнения, които са лишени от смисъл понякога.
Какъв е смисъла от мнение, примерно, което е насочено изцяло към рейтинга на един кадър, а не към самият него.

Ето едно забавно мнение, със естествено приятелски отговор от моя страна. За какво да му се карам на човека?[smilie18] [smilie18]

https://photo-forum.net/i/969426

Автор: Frida   
Дата:   05-12-08 14:12

Композицията е идеална. Погледът, обърнат в посока обратна на пространството, е част от посланието. Авторът го е подсказал и със залгавието "Отсъствие".
Иначе кадърът и мен не ме впечатлява.

Дата:   05-12-08 14:25

ми... извинявай, канонио, ама тия точки са ти много. за такъв кадър, най-много 99 от Б [ezik]
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   05-12-08 14:29

Добре де, ама той не пише за снимката, ами за точките. Ако не се виждаха, какво щеше да напише.

Отдавна искаме точките да не се виждат, като гласуваш. Те са катализатор за безсмислени коментари.

Дори не е лошо и коментарите да не се виждат, та да не се влияят хората от тях.

Автор: exile   
Дата:   05-12-08 14:29

аз предлагам да не се виждат и снимките като пишеш коментари.
ма всъщност едва ли ще има разлика.

Дата:   05-12-08 14:30

някой друг пуканки да иска? [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   05-12-08 14:33

Аз предлагам да не се вижда и текста като го напишеш[smilie18] [smilie18]
И да не си виждаш клавиатурата, докато пишеш[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   05-12-08 14:35

Без да коментирам естетическите достойнства на показаната снимка (има доста такива) ще обърна внимание на обработката - тези цветове ще излезнат блатно сиви на хартия.

Автор: feliz   
Дата:   05-12-08 14:36

Всеки има право да си казва мнението [smilie24]
Ако отсрещната страна няма сили и нерви да го изслуша - да блокира, щом са му дали тази възможност.[smilie8]
Клубът пък е мястото където да си кажем болката, нали? [smilie24] [smilie3]

Автор: мара   
Дата:   05-12-08 14:38

канонио е изказал и моето мнение. аз също харесвам кадъра, не съм съгласна със забележките на нереалния-струват ми се меко казано...мммм...опростенчески.
НО СМЯТАМ, че всеки има право да остави виждането си под снимката, стига да не е отявлено просташко(...ма дори и тогава, де[smilie5] )
имаше едни думи на сократ по тоя повод...[cool]

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.