Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Варненски фотограф на косъм от терористична атака
Автор: b0bb0   
Дата:   03-12-08 22:31

По време на пътешествие в Индия

Варненски фотограф на косъм от терористична атака

Иван Стефанов и съпругата му напуснали хотел „Тадж Махал“ минути преди ислямистите да го превземат

Авантюристите са добре, но са потресени от екшъна, прибират се след 10 дни в родината

Варненският фотограф Иван Стефанов, известен в интернет пространството с псевдонима tycoon, и съпругата му се разминаха по щастлива случайност с терористичните атаки в индийския град Мумбай. Два дни преди нападенията те са посетили града като част от самостоятелната си туристическа обиколка в азиатската държава. Семейството е намерило спасение от убийствената през този сезон в Индия жега именно в хотел „Тадж Махал“. Само броени часове след това той бе завзет от нападателите ислямисти и стана сцена на взривове и престрелки. Веднага след като беше разпространена новината за терористичните атаки, засегнали и други публични обекти, Стефанов и съпругата му се свързаха със своите близки в България, за да съобщят, че са в безопасност и вече са напуснали Мумбай. Пред „Народно дело“ фотографът заяви, че той и съпругата му са потресени от случилото се, но все пак не смятат да прекратят предсрочно индийската си обиколка. Заедно с тях пътува и българка с американско гражданство. Очаква се варненските пътешественици да се приберат в родината след около 10 дни.
29.11.2008
Веселин Златков
http://narodnodelo.bg/news.php?news=18867

Отговори на това съобщение
 Re: Варненски фотограф на косъм от терористична атака
Автор: apollo   
Дата:   03-12-08 22:34

[smilie8]

Автор: ffwd   
Дата:   04-12-08 01:04

[smilie10] Милите.. Да сте ми живи и здрави! [beer]

Автор: Amigo   
Дата:   04-12-08 01:11

ислямисти им викат на тия откачалки, дето изтрепаха и раниха поне 130 човека [cool] а в БГ ще се прави ислямски център [cool]

Автор: BirdOfPray   
Дата:   04-12-08 03:04

[smilie10] [smilie10] Аре стига бе! ОХ - да са ни живи и здрави. [smilie24]

Автор: muter   
Дата:   23-12-08 19:34

Г-н Златков,

Тези дни чета една книга за документални филми.
В увода на книгата автора упоменава две основни правила, от които първото мисля няма да е зле да бъде окачено на табела в редакцията на Народно Дело, а и на много други вестници из страната.

"Когато завършвах тази книга, в същото време журналист пишещ за етиката на документиращия ме попита дали мисля че трябва да има етичен код за документиращите. Аз му отговорих че мисля че правилата от детската градина са напълно достатъчни:
Не лъжи.
Не наранявай хората."

(Бари Хампе)

Поздрави,
Янина Манолова

Автор: asahi   
Дата:   23-12-08 19:44

Амиго, от ислямист до мюсюлманин има много сериозна разлика. Не случайно първите често посягат на вторите с терористични средства. Не бъркай двете неща за да не изглеждаш неинформиран.

Автор: kaiser.soze   
Дата:   23-12-08 19:46

muter, я да ЧУЕМ истината от първа ръка [smile]

asahi, мисля, че този път грешиш. религията е ислям а последователите и са мусулмАни.

Автор: asahi   
Дата:   23-12-08 19:49

Ислямизмът е друго нещо.

Мутер, дай инфо, плс.

Автор: DeePPaSSion   
Дата:   23-12-08 19:59

[smilie10] [smilie10] Мили Боже!!! Добре, че сте живи, здрави и отново тук във Варна [smilie24] [smilie24]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   23-12-08 21:11

кво стана с истината [smilie8] вече почвам да си мисля, че вестникът е пропуснал нещо [smilie8]

Автор: asenr   
Дата:   24-12-08 01:02

Вестниците не пропускат, те добавят [smilie23] Всъщност понякога пропускат - истината [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.