Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Мед ми капе на сърцето! Побъркаха ме с тия SMS-и да се включа в малоумната игра.
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   01-12-08 12:46

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) глоби със 150 000 лв. Globul заради промоционалната игра „100 на 100”, съобщиха от комисията. Чрез играта Globul продава услугата SMS, като участието предполага изпращане на минимум 2 SMS-а на обща стойност 2,40 лв. с което се добива право на участие в разпределението на леки автомобили Mercedes Benz. Анализът на Комисията показва, че стойността на всяка една награда в играта надвишава изключително много допустимите прагове, предвидени в закона, а именно 10 минимални работни заплати или 100 пъти стойността на предлаганата услуга SMS.

Наред с това КЗК отчита психологическото въздействие от играта, което измества реалното търсене на съответния пазар и не е обусловено от съществените характеристики на услугата, а от хазартната възможност за печалба. При определяне на санкцията Комисията е взела под внимание продължителния срок на кампанията, количеството автомобили, както и необходимостта от съизмеримост на глобата с икономическото състояние на търговеца. Комисията постанови прекратяване на нарушението.

http://www.kaldata.com/comments.php?catid=3&id=39572

Отговори на това съобщение
 Re: Мед ми капе на сърцето! Побъркаха ме с тия SMS-и да се включа в малоумната игра.
Автор: nf0rc3r   
Дата:   01-12-08 12:56

[smilie24] [beer] [beer]

Re: Мед ми капе на сърцето! Побъркаха ме с тия SMS-и да се включа в малоумната игра.
Автор: didesignbg   
Дата:   01-12-08 12:59

а за спам кога ще ги глобят[smilie24]

Re: Мед ми капе на сърцето! Побъркаха ме с тия SMS-и да се включа в малоумната и
Автор: boni   
Дата:   01-12-08 13:03

Именно за спам... А най-тъпото е, че вече 2-3 пъти ми се случва да има някакво забавяне и да получа СМС посред нощ, което ми изкарва акъла...
Супер нагли и досадни са .

Автор: shampoanta   
Дата:   01-12-08 13:05

ДА!!!
Супер нагли и досадни са [smilie23]

Автор: asahi   
Дата:   01-12-08 13:10

Глобул раздавали мерцедеси? Веднага сключвам договор с тях!

Автор: Amigo   
Дата:   01-12-08 14:34

и аз си чакам мерцедеса [smilie8] [smilie8] [smilie5] [smilie5]

Re: Мед ми капе на сърцето! Побъркаха ме с тия SMS-и да се включа в малоумната и
Автор: vinse   
Дата:   01-12-08 14:39

При мен от 2-3 седмици активноста им е нулева. Но в началото на играта за един ден ми бяха изпратили сигурно 7-8 съобщения. Идваше ми да гръмна някой [smilie23]

Автор: pmartinov   
Дата:   01-12-08 14:42

Ни сЪ притеснявайте и Мтел ни побъркаха с тяхната игра преди време .

Ноо не клъвнах .[smilie23]

Автор: danbi   
Дата:   01-12-08 14:53

любопитно е, че КЗК все пак може да бъде ефективна... но дали не е избирателно?

Автор: elrisha   
Дата:   01-12-08 15:55

всяка сутрин се събуждам с редовните ДВА смс-а от Глобул - подканващ и с въпрос. Няма нужда да навивам аларми - винаги са точни![smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: kubeto   
Дата:   01-12-08 16:29

Вчера ми докараха двата мерцедеса които спечелих,защо така свирепо ги наказват горкинките византийци!?Жалко че са ги спрели,така ми трябваше трети:(

Дата:   01-12-08 16:32

kubeto, мани...

Какво си турих на главата с ония петдесет перални миналата коледа. Едвам ги изтиках половината. Има още двайсетина на двора, пере ги дъжда вече цяла година.

Автор: kubeto   
Дата:   01-12-08 16:49

Dani_Koev_BG -Кажи къде са,да мина да метна 10-на,да ги видя колко носят,дееба и мерджаните,да не се окаже,че са ментета,щото на византиец вера немам:)))

Автор: Императорът.   
Дата:   01-12-08 16:52

До смърт ги намразих копелетата сръпски - такива досадници няма на светът !!!
[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: Todd   
Дата:   01-12-08 16:53

Разгеле мамка им....100 пъти им писах че искам БМВ !!!!
Ама не - мерцедес та мерцедес .Нека им е !!!

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: marchello   
Дата:   01-12-08 18:29

[thankyou]
ура! [smilie19] [smilie21]

Автор: RAFA   
Дата:   01-12-08 18:52

Бълха ги ухапала,толкоз пари изкарват сигурнона минута..... кой ще ги плати тея глоби - пак абонатите [smilie23]

Автор: A400   
Дата:   01-12-08 19:03

мда.. много са досадни.. браво че им забраниха...
[smilie24] [beer]

Автор: HP   
Дата:   01-12-08 19:29

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: kkkolelo   
Дата:   01-12-08 19:33

Нищо не съм им забранили, пак изпращат, в почивните дни по 2 СМС около 12 ч. Вчера погледнах единия въпрос, малко по ентелигентни задават : как определяте музиката на Остава 1-брит-поп 2-спеед метал [smilie11] [smilie18]

Re:
Дата:   01-12-08 19:37

Аз преди малко пак получих. Аман!

Автор: ksuhorukov   
Дата:   01-12-08 19:44

Аман от тия мерцедеси вече... през ден получавам подкана. Нека да ги глобят да им дойде акъла.. и секи ден реклами реклами.. как някой си спечелил просто така случайно... [smilie23]

Дата:   01-12-08 19:46

Да бе, случайно. 11-годишната му щерка пратила 300 SMS-а без да знае.

Автор: arriah   
Дата:   02-12-08 02:09

интересният момент е, че въпреки, че е наложена санкция тъй като Глобул (естествено) ще обжалват, по българското законодателство играта не спира.

Прочее, HP, не може абонатите да ги съдят за SPAM - по закон операторът може да изпраща рекламни съобщения за собствените си услуги без ограничение. Иначе - може да поискате да ви изключат от списъците за разпращане на рекламни съобщения - аз така направих на глобулската си карта - обаждане до кол-центъра им (123)...

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.