Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Отново катастрофа, отново същите коментари...
Автор: Pulsar   
Дата:   21-11-08 20:34

СПРЕТЕ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА !!!!
На жестока автомобилна катастрофа покрай Благоевград на връщане към Пловдив станах свидетел днес... 21.11.2008. Малък Ситроен и Форд Транспорт се бяха сблъскали челно с доста висока скорост... Дано да няма жертви. По радиото също не дадоха подробна информация...

http://www.youtube.com/watch?v=kDfXX_z5mPs

Отговори на това съобщение
 Re: Отново катастрофа, отново същите коментари...
Автор: tnt   
Дата:   21-11-08 20:36

[smilie2]

Re:
Автор: Chitsujo   
Дата:   21-11-08 20:45

Вчера, ето това на същия път, пак челно. Човекът с опасност за живота е наш контрагент на фирмата. Всички се молим да не стават такива неща http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=306532

Автор: Amigo   
Дата:   21-11-08 20:48

те скоро колко се изпотрепаха [cool] ей потърсете в новините от последните седмици и да видите кво става [smilie8] абе който иска да се трепе, но идиотското е, че отнася и други, които не са търсели това [smilie23]

Автор: Chitsujo   
Дата:   21-11-08 20:49

Pulsar-e, ням а новини от региона още в дарик поне проверих [smilie8]

Автор: marto   
Дата:   21-11-08 20:57

Форд Транспорт - не съм чувал да има още... (дребна забележка, сори)

Иначе темата е актуална... много [smilie24]

Автор: vassko   
Дата:   21-11-08 21:38

Мног жалко да...[smilie2]

Но немога да разбера, защо всички плюят по шофьорите. Политици, медии, катаджии, полицаи, билбордове - все шофьорите им виновни.
Аз като шофьор какво съм виновен, че за 30 години няма нито една магистрала построена от А до Я, а дори и тези, които са прекърпени постоянно са в ремонт.
Някой си решил да си сложил една ръждясала каравана за кебапчета до главния път, подкупва местния началник на пътното и по ЗАКОН там слагат ограничение 40. Всички главни артерии минават през села покрай детски градини, училища, площади и там трябва да караш по ЗАКОН със 40. Нощна маркировка няма почти на нито един първокласен път. Е извинявай....
Ако трябва да минеш дестинацията Видин-Бургас и спазваш всички ограничения ЗАКОННИ, 12 часа няма да стигнат. В коя държава 600 км. се взимат за толко време....... Имам минати близо 50 000 км. в Германия, без нито едно нарушение за тук няма да казвам. Цяла Западна Европа, ако иска да иде до Гърция, трябва да мине през Княжево и да кара с 20-30 км. щото нема от къде другаде, а там по бързо не става. Ми аз незнам защо не вкарат един ЗАКОН 40 км. за цялата страна - тогава всички могат да си вират краката по бюрата и с пълен глас да викат ШОФЬОРИТЕ СА ВИНОВНИ - не спазват правилата.

Дата:   21-11-08 21:44

vassko написа:

> Аз като шофьор какво съм виновен, че за 30 години няма нито
> една магистрала построена от А до Я, а дори и тези, които са
> прекърпени постоянно са в ремонт.

Аха, миналата неделя издивях на тъпата магистрала Хемус, защото отново беше затворен един участък от пътя и да не ви казвам каква колона се беше проточила -1 час 10 км [smilie9] [smilie9] [smilie23] [smilie23] Абе няма ли поне един месец тая магистрала да функционира пълноценно [smilie23] [smilie23] За дупките и неравностите по пътищатата на БГ да не говорим [smilie23] [smilie23] Мафиотчета като Черепа, "батко" и т.н. само си прибират комисионните и премиите в милиони, а дупките остават [smilie23]

Публикацията е редактирана (21-11-08 21:45)

Автор: vassko   
Дата:   21-11-08 21:50

Само за сръвнение, Словения когато се отдели от Югославия - нямаше и метър построена магистрала. Сега е оплетена от аутобани - и това за десетина години

Публикацията е редактирана (21-11-08 21:51)

Автор: Lithium   
Дата:   21-11-08 22:07

vassko написа:

> Само за сръвнение, Словения когато се отдели от Югославия -
> нямаше и метър построена магистрала. Сега е оплетена от
> аутобани - и това за десетина години
>

>
> Публикацията е редактирана (21-11-08 21:51)

=== Те имат интелигентни политици, вложили са 30-40%, нашите са по 30-40 % на 3-4 места и накрая парите не стигат само за рушветите.

Автор: Lithium   
Дата:   21-11-08 22:11

... апропо преди 2-3 месеца пак беше на мода ремонта на Цариградско в София, тогава заместника на Бат Бойко (левскарите спокойно, за Бойко Борисов става въпрос)заяви по телевизията (неточен цитат):
"Цариградско отговаря на БДС, затова ще ни компенсират с ремонт на друг пътен участък.."

...още не мога да захапя за какво ще компенсират ако ремонта на Цариградско отговаря на БДС??!!

Дата:   22-11-08 01:00

те така се прави [smilie3] [cool] [smilie8]

Къркан шофьор без книжка заспа след катастрофа [smilie8]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.