Автор: vassko
Дата: 21-11-08 21:38
Мног жалко да...
Но немога да разбера, защо всички плюят по шофьорите. Политици, медии, катаджии, полицаи, билбордове - все шофьорите им виновни.
Аз като шофьор какво съм виновен, че за 30 години няма нито една магистрала построена от А до Я, а дори и тези, които са прекърпени постоянно са в ремонт.
Някой си решил да си сложил една ръждясала каравана за кебапчета до главния път, подкупва местния началник на пътното и по ЗАКОН там слагат ограничение 40. Всички главни артерии минават през села покрай детски градини, училища, площади и там трябва да караш по ЗАКОН със 40. Нощна маркировка няма почти на нито един първокласен път. Е извинявай....
Ако трябва да минеш дестинацията Видин-Бургас и спазваш всички ограничения ЗАКОННИ, 12 часа няма да стигнат. В коя държава 600 км. се взимат за толко време....... Имам минати близо 50 000 км. в Германия, без нито едно нарушение за тук няма да казвам. Цяла Западна Европа, ако иска да иде до Гърция, трябва да мине през Княжево и да кара с 20-30 км. щото нема от къде другаде, а там по бързо не става. Ми аз незнам защо не вкарат един ЗАКОН 40 км. за цялата страна - тогава всички могат да си вират краката по бюрата и с пълен глас да викат ШОФЬОРИТЕ СА ВИНОВНИ - не спазват правилата.
|
|