Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Търси се компания за пътуване на стоп из Европа
Автор: HAZE   
Дата:   14-11-08 17:12

цел:скитня и фотография

спане:на чували и където ни приютят

кога се тръгва: до края на месецa

къде:към Испания и след това Канарските острови,промени са възможни всякакви

с кого:за предпочитане е момиче между 18 и 28 години,да не е абстинентна и да не пафка много

какво е нужно:около 5-10 лева на ден,раница,спален чувал,малко опит и повече желание

Моля без спам,за повече информация желаещите да пишат лични съобщения или в ICQ:349 848 034

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Chitsujo   
Дата:   14-11-08 17:15

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Успех, ама вече мЪ заеха за друг Euro Trip!

Дано намериш спътница [smilie3]

Re: Търси се компания за пътуване на стоп из Европа
Дата:   14-11-08 17:18

ще да[smilie24]

Автор: vinse   
Дата:   14-11-08 18:37

Е тва е приказка, успех [smilie24]

Автор: Davidoff   
Дата:   14-11-08 18:42

То хубаво ама как я извъртя тая работа баш през зимата :)

Автор: djogata   
Дата:   14-11-08 18:50

Верно човек, що не изчакаш до напролет - да цъфнат дръвчетата - прасковките, сливите особено - и тогава да ходиш [smilie5] [smilie5] [smilie7]

Автор: elrisha   
Дата:   14-11-08 18:50

сега..аз не ставам,щото първо - не влизам във възрастовите ограничения, и второ - никога,ама никога не можах да си представя как момиче пътува на стоп,спи в некви вмирисани чували и не се къпе с дни..просто умът ми не го побира..па ако е зора само да "видя света"..бах го у света..да ми се вмирише задника и да ми капе лой от косата![smilie5]

Автор: Davidoff   
Дата:   14-11-08 18:52

[smilie10]

Дата:   14-11-08 18:53

...кадрото е важно,приоритети всякакви.Моите са на на блендата[shtrak]

Дата:   14-11-08 19:07

НЕма лошо - кой каквото си го влече! Успех с намирането на компания![smilie24] [smile]

Автор: lokole   
Дата:   14-11-08 19:11

Не съм абстинентна, не пафкам много, имам спален човал и малко опит, ама пусто - на 28 години и 52 месеца (навършени утре) съм.
[smilie2]

Дата:   14-11-08 19:15

...то това за възрастта е примерно.има хора които са пенсии още на 19.схващането е, че между тези години(18-28)човек е способен да ВИЖДА по-ясно и МОЖЕ да прави това за което е мечтал,както и да БЪДЕ без укор,вина или страх.

Автор: Stoychev   
Дата:   14-11-08 19:17

Мен пък ме е гнус от тези модерна гнусливост от собствените си тела. Както се вижда, това води до въздържание от екстремни авантюри, а скучният градски (столичен - още по-зле) живот не означава ли празно пропиляване на годините?
Ставане с удар на будилника и проклинане на делниците, къпане, чистичко костюмче, с лъскавата кола до офиса, дремане пред компютъра и лочене на кафе, къпане, решаване на кръстословици с кафе, къпане, безсмислено вечерно излизане с безинтересни хора, къпане, лягане часове след полунощ. Това ако е вълнуващо...

Дата:   14-11-08 19:29

Бе според един смешен тест във facebook истинската ми възраст е 18... това обяснява защо ходя с колело и палатка на море, а колегите ми ме гледат като някакво полезно изкопаемо... [smilie10]

Автор: BirdOfPray   
Дата:   14-11-08 19:53

lokole - аз нямам нищо против тези 52 месеца "отгоре" - така че - Аре да ходим заедно на палатка!? [smilie24]

Дата:   14-11-08 19:56

Стойчев, ми смърди се ,бре,никой не те спира!Само не обиждай хората,които предпочитат да се къпят,да те замоля!
Живота може да бъде екстремен,вълнуващ и интересен и без да вониш на застояла пот![smilie5]

Дата:   14-11-08 19:59

BirdOfPray - супер, ама малко по-към лятото, че отпуска не остана... [smilie21]

Автор: itilien   
Дата:   14-11-08 20:24

Вярно човек, как го измисли баш зимата не знам :)

Аз вчера пък си мислех какво би било яко да заеба работата и да обикалям из българия, па може и извън нея, цяла година :) Но още не му е дошло времето на това :)
Хм, и друго, с 5-10 лева на ден (2,5-5 евро) не знам как ще изкарате в европа, като само един сандвич струва толкова.

Дата:   14-11-08 20:38

"Живота може да бъде екстремен,вълнуващ и интересен и без да вониш на застояла пот!"

Да ти кажа, нищо екстремно не ми идва наум, което да не е свързано с изпотяване :)

Re:
Автор: djogata   
Дата:   14-11-08 20:41

Итилиене, разликата е, че след повечето такива екстремни неща отиваш и си вземаш душ, а като си на стоп за няколко седмици, ще ти е бая трудно (въпреки че в някои страни по магистралите има душове - във Франция, Германия и Швейцария съм виждал)

Re:
Дата:   14-11-08 20:43

Ами компромиси трябва да се правят :)
Аз бих направил такъв компромис. Но на мен европа ми е твърде цивилизована и точно такъв тип разходка бих предприел по-скоро в африка или в азия.

Ето и един цитат от един пътепис на един пич пътешественик. Става дума за Судан.

Пристигам в Абри към 11 вечерта. Ток в селото няма, но автобусът ме оставя пред единствения фундук - нещо като хан или странноприемница. По генератора до фундука си личи, че собственикът е богат човек. Няколко лампи премигват в такт с машината и не знам, как на същата тази мрежа е вързан и телевизор, пред който като в кино се е разположила 1/10 от селото. Някъде в двора с тухли, камъни и магия е закрепена сателитна чиния, до нея има два бидона с вода за миене, до тях в земята е иззидана малка мивка, а от някъде в мивката идва маркуч, завършващ със свободно висящо кранче. Хващам кранчето с една ръка, за да измия другата и лицето си, но вода не потича. Другият тип кранчета в Судан са фиксирани на 20 см от земята и (ако има вода) къпането и миенето са продължителни процедури, завършващи с мускулна треска. Пълня кана от бидона и свалям пясъка и прахта от лицето, ушите и косата си. Преди да легна, сипвам вода в ибрика, за да подмия задника си в тоалетната на другата сутрин, когато ибриците ще са кът, и влизам в стаята. Вътре вече спят 4 нубийци, генераторът бумти на около два метра, в стаята има инсталация, ключ и лампа, но ток няма, лягам на единственото свободно легло между врата и прозорец, брава или катинар липсват и през нощта студени ветрове се завихрят над леглото ми, но на двора явно духа още повече, защото от време на време хора като сенки се промъкват в стаята и палят цигари или подпалват дървени въглища за чай. По някое време нубийците се събуждат и събират багажа, спъват се в легла и се блъскат един в друг, с повиквания и подпявания, в далечината лаят кучета и чак на разсъмване заспивам единствено от умора.

Дата:   14-11-08 21:07

...за да оцелееш скитайки трябва да си битник и скиталец по душа и да имаш дух на пътешественик,който го е правил знае че мокрите кърпички вършат чудеса и хигиена винаги може да бъде спазвана.
А за миризмата,има хора които миришат,други намирисват,а има и едни стерилни които вонят ,и не само телата им .
Кой от изказалите се тука има 200 000 км на стоп,кой е свободен,кой е чист и кой не е ?
Има хора,има и човеци.
Хайде сега един човек да затегне презрамките и да пише ,че вече почти тръгнах[smile]

Автор: мъка   
Дата:   14-11-08 21:08

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: zizero   
Дата:   14-11-08 21:14

Ако не беше зимата щеше да се навия, ама много кофти сезон си избрал.. То да спиш в спален чувал в Алпите примерно .. бррр

Иначе [smilie24] за идеята.

Автор: niavaah   
Дата:   14-11-08 21:27

az ne se hvashtam. Strah me e [smilie18]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.