Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Блурей плеар
Автор: petko331   
Дата:   06-11-08 15:36

Здравейте,
знам че в този форум има много техничари.
Каня се да си купя Блурей плеар и гедам SONY BDP-S350 http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=5972
Някой има ли таков анещао? Впечтления? Ще съм ви благодарен ако споделите.

Отговори на това съобщение
 Re: Блурей плеар
Автор: borisyankov   
Дата:   06-11-08 15:39

Първо си направи сметка от къде ще купуваш блурей дискове и дали си струва.

Дата:   06-11-08 15:42

Е аз мисля и музиката и ДВД да си въртя на него.

Автор: stoyan_5   
Дата:   06-11-08 15:46

Всичко без ДиВекс ...

Автор: sauron69   
Дата:   06-11-08 15:50

според мен по подходящата джаджа е туй-
примерно тоз модел DVICO HD M-6500A. Голямото предимство е че можеш да си намериш голямо количество HD медия из интернет [smilie18] . А и се справя добре с другите неща . Ето виж тук, за какво става дума
http://www.tvixbg.com/whatis.html

Автор: sauron69   
Дата:   06-11-08 15:51

аз специално съм много доволен от него [smilie24]

Автор: ogimag   
Дата:   06-11-08 16:09

Борис е прав. Все още няма толкова дискове, които да гледаш. Другите формати ще ти ги плейва, но дали има смисъл. Едно ДВД за 50-100 лв ще ти върши същата работа. Изчакай ги да станат по 200 лв и тогава купувай! [smile]

Дата:   06-11-08 18:06

И аз си мислех да уизчакам до 200лв ама като не ми се чака [smile]
DVICO HD M-6500A - това нещо не ми се купува. Имам среден клас ресивър, и среден клас колони. Това ми се струва някакво изкопаемо страшно. За divx сигурно е супер яко. Само че аз ако искан такива неща, един лаптоп с HDMI ще си взема и съм готов....

Дата:   06-11-08 18:13

По скоро ме интересува дали някой го има SONY BDP-S350 за да каже как се държи. Бързо ли стартира, че един приятел има от по-стариоте и е малко муден при старта.

Дата:   06-11-08 18:15

Е ако няна отзиви ще ходя на място да тествам, но ми се щеше по мързеливият начин да избера [smile] и да го поръчам по интерет.

Автор: ogimag   
Дата:   06-11-08 18:22

Търси да има USB вход. Сони и да имат такъв- поддържа само гледане на снимки. Другото решение е лаптоп с HDMI

Автор: mladenov   
Дата:   06-11-08 18:50

По принцип СОНИ са много капризни,тоест слагат им много защити.Ако мислиш да си пускаш и други дискове,по-добре се насочи към друга марка.А и между другото...какви са цените на Блу Рей дисковете в България?!?!? Тук са между $30 и $60.

Дата:   06-11-08 19:10

USB то няма, и не ме това не ме бурка много. Ето това обаче със защитите обаче ако ми прави някакви номера е изнервящо..

Автор: asahi   
Дата:   06-11-08 22:54

Виж сега: Ако ти е на сърце да си метнеш парите за това - копувай, но...
Все още няма голяма конкуренция на пазара и цените са високи, а качеството и опциите - не толкова. Няма и достатъчно дискове. Малко самоцелно е.

Сони имат хубав сервиз и поддръжка в Бг - няма да съжаляваш. Но ако можеш да устискаш - изчакай.

Дата:   08-11-08 01:11

Ей хора почети ме разубедихте. Исках да сменя едно двд плерче което имам на pioneer. Много в старо вече. От новите формати нищо не чете. То толкова го и гледаме, повече някоя музика си пускам,.. Но ми се искаше нещо истинско. Отлагам покупката за декември.. Някой ако се сети за друго да ми напише ще съм благодарен.

Автор: to6e   
Дата:   08-11-08 12:18

Това чудо до Коледа може и да го има на нашия пазар. Цената му в щатско е около 130$ тук би следвало да е 200-250лв. Само един външен диск и към момента може да върши прекрасно работа - вместо компютър за гледане и слушане.
Все пак нека се изчакат първите отзиви и тестове.

Дата:   08-11-08 14:22

Не ме привлича особенно такова устройство но поне признавам ти е доста по-евтино от тая измишльотина DVICO HD M-6500A

Дата:   08-11-08 14:44

Я вижте нещо май съсвем ново http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=21_141_24&products_id=3432
това не го бях виял. Супер ако е май

Автор: NeDDRaG   
Дата:   08-11-08 20:33

petko331 написа:

> Я вижте нещо май съсвем ново
> http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=21_141_24&products_id=3432
> това не го бях виял. Супер ако е май

Това е много добро. Лично аз чакам обаче да се появи SONY BDP-S550 на пазара, да му видя цената. Щото ТВ-то е Сони, та затова. Управляват се с едно дистанционно.

Дата:   09-11-08 12:33

Опа, това с дистанционното е вярно напълно. И аз съм със Сони. NeDDRaG ти наясно ли си какво е това: Local Storage for BD-Live: YES (1GB USB Flash Memory) Гледам го в сайта на СОНИ. Това USB порт ли има?

Re:
Автор: netizen   
Дата:   09-11-08 12:44

пионерчето и това сони, не са ли в съвсем различни класове [smilie11]

Дата:   09-11-08 12:58

Май са в различни класова да. Пионера е по-здрав като му гледам данните и какво има вътре. Ама то не е ясно и по-големият модел SONY BDP-S550 дали няма да е там някъде като цена.
Я накой да каже дали зане за SONY BDP-S550 има ли USB порт или не

Автор: NeDDRaG   
Дата:   09-11-08 15:20

petko331 написа:

> Опа, това с дистанционното е вярно напълно. И аз съм със Сони.
> NeDDRaG ти наясно ли си какво е това: Local Storage for
> BD-Live: YES (1GB USB Flash Memory) Гледам го в сайта на СОНИ.
> Това USB порт ли има?

За това още не знам. Получих анонс за 550 по майла, понеже си регистрирах ТВ-то. Като се появи на българския пазар, ще го видим. Иначе вече се намира на цена около $330 мисля, че беше.

Re:
Дата:   09-11-08 19:04

330$ ше е в америка, тука ще е в 330 евро като гледам как върви всико.

Автор: tan4o   
Дата:   09-11-08 21:27

Az lichno imam SONY S550 (golemia brat na S350), i sravnenie s Playstation 3 koito suchto imam moga da kaja che nai nakraia SONY iskaraha dostoen player na interesna zena. kachestvoto na obraza e mn dobur i spored men si struva, plus tova ima dobri nastroki kakto i decodiraneto na vsichki novi HD codecs (DTS Master Audio i Dolby True HD). Az ot dosta vreme sum oborudvan s Full HD tv i imam okolo 120 filma na Blu Ray, i chakah da doide na pazara tazi seria. Tuk v Paris go namerih za 300eu a S350 se namira za okolo 229 euros.

Po golemia problem v BG e mai kade da se nameriat filmite...
az nai mnogo pazaria ot edin mn dobur US site : http://www.dvdpacific.com

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.