Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Е, най-накрая някой да отрази темата за ченгетата...
Автор: Pulsar   
Дата:   04-11-08 17:38

Да не повярва човек, но най-накрая една пловдивска медия (Plovdivmedia.com), която явно чете блога ми реши да се включи в темата за полицаите, корупцията, двойните стандарти и последващите проблеми от тях... Преди време бях качил няколко видеоклипчета в профила ми в ЮТюб, та явно някой се позаинтересувал...

Интересно ми стана само отговорът на "Началникът на ІІІ РПУ главен инспектор Георги Ралчев", който казва, че не бил получил снимките ми, защото просто нямал интернет ?!?!?!?!?

Ето и линк към цялата статия в Plovdivmedia.com

Гафове на катаджии дебне фотограф

както и така коментираните статии и клипчета:

http://www.badzhakov.com/blog/?p=116

http://www.youtube.com/watch?v=adj6ZrRNsxo

http://www.youtube.com/watch?v=BrETX40zEQE

http://www.youtube.com/watch?v=_8g4R-eOiHQ

Коментарът на Джурналиста беше: "А не те ли е страх, че ченгетата ще ти се разсърдят???"

Аман от страхливци в тая държава, мисля, че отдавна е време да се казва истината в очите...

Отговори на това съобщение
 Re: Е, най-накрая някой да отрази темата за ченгетата...
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   04-11-08 17:55

Браво! [smilie24]

Автор: slivenski   
Дата:   04-11-08 18:01

Проблемът е, че и нарушаващите закона, и опазващите го, произлизат от един и същ, характерен за региона човешки субстрат - склонен към корупция, независимо дали взима или дава, лесно поддаващ се на влияние от съмнителни авторитети, мекушав и блюдолизен. Няма да се преборим с корупцията. Тя е културен, а не икономически или политически феномен... Тя е в нас и ние сме в нея, ако може така да се каже... Като времето... [smilie18] [smilie21] [smilie21]

Публикацията е редактирана (05-11-08 10:22)

Автор: Jamess   
Дата:   04-11-08 18:18

[smilie24]

Евала, Баджаков!Само така!

[beer]

Дата:   04-11-08 18:27

slivenski/

В един мой любим фиУм "Изкуплението Шоушенк" се казва така: "Всичко е въпрос само на натиск и време..."

Автор: SLR   
Дата:   04-11-08 18:45

Pulsar [smilie24]

[beer]

Дата:   04-11-08 21:21

Странно кой и как е казал и научил, но току що (21:15) ми се обадиха от в."168 часа"... Искали утре интервю с мен ?!?!?

Да видим какво толкова ще има да питат...?
Важното е, че малко поне се шумна около тая проява не господа полицаите...

Автор: mladenov   
Дата:   05-11-08 01:32

Pulsar
Прави ти чест ,че се мъчиш да промениш нещо в тази гнила система.Само че гнилото винаги смърди ,така че внимавай къде ще е интервюто,бъди сигурен ,че ти ще посочиш мястото...за всеки случай.Късмет[beer] [beer]

Публикацията е редактирана (05-11-08 01:33)

Автор: ALBIREO   
Дата:   05-11-08 01:52

Пулсаре [smilie24]
В интервюто спомени и за Декстър и как аджеба от полицията ръсят такива небивалици по неговия случай.
Сега не мога, но ще следя темата с голям интерес [smilie24]
Успех! [smilie24] [shtrak]

Автор: Kanonir   
Дата:   05-11-08 05:36

Браво Пулсар![smilie24] [smilie24] [smilie24]
За 168 часа - искай задължително да се съгласят че единствено с твое писмено удобрение (подпис, и-мейл) предоставената ти от тях окончателна версия на интервюто за публикуване ще види бял свят - ще си спестиш ядове и обяснения после!

Автор: dila   
Дата:   05-11-08 10:20

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: tnt   
Дата:   05-11-08 10:22

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: BirdOfPray   
Дата:   05-11-08 10:27

ТАКА трябва да се натиска..... баси държавата!![smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   05-11-08 10:37

mladenov /

Много съм се сблъсквал със системата в тази държава, и все по лоши поводи, повярвай ми.

ALBIREO/
Ще се постарая да си задам и моите въпроси, защото не ми е безразлично... Независимо дали става дума за колега или просто обикновен човек...

Kanonir /
Благодаря много за съвета !

Благодаря за подкрепата на всички ви ! Не спирам да се надявам, че нещото наречено България може да е по-красиво, по-подредено, по-чисто, по-истинско, така че дано имаме късмет колкото и смешно да звучи на повечето от вас...

Автор: dinkoff   
Дата:   05-11-08 10:41

Браво Мен! [smilie24]

ма ше бЕреш ядове май [smilie8]

ако стане масова практика да се заснемат подобни неща може и да се вземат в ръце куките. е, тогава като видят човек с фотоапарат или камера ще се мръщят малко, ама ще свикнат [shtrak]

Автор: Vinsent   
Дата:   05-11-08 10:44

Браво, Пулсар![smilie24]
Канонир! [smilie24]

Дата:   05-11-08 10:47

dinkoff /

Активната позиция и отстояването и на всеки един от нас "човек с фотоапарат или камера, или джиесем" би помогнала зам ного неща... Ще разочаровам много от хората във форума поради наскоро коментираната тема за манипулацията, но това явно е начинът, по който хората се справят с нещата. Повече активност, повече ясни действия...

Започвам да звуча като политик, но честно казано съм и радостен от това, което гледах досега, а именно речта на Барак Обама от снощи... Може и да не ми е работа да намесвам едното с другото, но една поговорка ми се набива в главата: "Където има желание има и начини", а аз сега отивам на срещата...

Дата:   05-11-08 12:41

Срещата мина добре, обичайните въпроси, търсене на "жълтата" новина...Очаквам да ми пратят варианта на статията, която може да публикуват другата седмица. Искаха снимки, линкове от случките и отново ме питаха дали не се притеснявам от полицията ако евентуално ми се разсърдят??? Коментираното РПУ е 3-то Районно в Пловдив...

Трябва ли да се притеснявам? [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: dinkoff   
Дата:   05-11-08 13:14

[smilie8]
[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: грегари   
Дата:   05-11-08 19:56

браво пич![smilie24] точно така.
ежедневно се сблъсквам с безпардонното им поведение. минават с колите през пешеходните зони, през градинки и площади.
минават на червено,крият се къде ли не, само за да ти направят куркапан.
дали някога изобщо ще проумеят, че полицейската кола без вкл. буркани и сирени е като всички други коли. и т.н.
до едно време и аз се палех и писах мейли до разни инстанции...., но това са недоказуеми неща. писна ми.

голямата беда е, че тези които пишат законите са същите като ония дето следят за прилагането им. - параграф 22.

успех!!!

Автор: zahar4e   
Дата:   05-11-08 20:01

Браво, Pulsar-че, ние сме с теб![smilie24]

Автор: Vinsent   
Дата:   05-11-08 20:14

Казвай какво стана в 168 часа! [beer] [shtrak] [beer]

Дата:   05-11-08 22:00

Срещата мина нормално, в духа на търсенето на скандалното и тн жълтории... Отново си разказах приказката. Питах и за Декстър, казах, че медийната апатия е зверски груба в някои случаи. Оказа се, че този човек, Емил Кацаров е свободен агент и работи за не знам още кой си...

По-голямо впечатление ми направи засиленият интерес към проблема (като че нямат други новини в момента) и отново ми се зададе въпроса дали нямало да ми се разсърдят полицаите... Искаха снимки, видео (то си е ДжиСиЕм-ско) ама квото-тва, и ако съм имал някоя друга фрапираща жълтина (все едно съм папарак) да съм им я дал, че да я публикуват...

Навиха се да ми пратят статията преди публикацията, но можело да търпи промени (което няма нужда да обяснявам какво значи)[smilie5] [smilie18] и толкоз...

Сега ще видим кон боб яде ли, но и това е нещо...

Публикацията е редактирана (05-11-08 22:01)

Автор: Jamess   
Дата:   06-11-08 11:54

[beer] за Гражданското Общество в България!

Снимайте ,колеги съфорумци!И ни отваряйте очите по-често!

Дата:   25-11-08 16:22

За да извадя малко нагоре темата ще си позволя коментар по случилото се в следствие на дадените интервюта, защото и покрай тези "новини" с Коритаров се присетих за мойте си позабравени каузи... За съжаление, новините се диктуват, както се видя, по интерес и рейтинг, както многократно вече споменавах, ако една новина се случи извън София, то тя не е новина...
Също така, ако една новина не и е време да се появи в дадена медия независимо от вида и, то тя НЕ се появява, за да могат определени хора да спят спокойно и да се радват на своята недосегаемост.
За съжаление за ПОРЕДЕН път виждам безсилието на хората както и огромния им страх от промяна...

Цитат от личния ми скайп:
[05.11.2008 г. 15:37:37] Emil says: zdravei
[05.11.2008 г. 15:38:43] Pavel Badzhakov says: здравей
[05.11.2008 г. 15:39:06] Emil says: ako sega ti e udobno, prati mi snimkite i klip4etata
[05.11.2008 г. 15:40:38] Pavel Badzhakov says: http://www.badzhakov.com/blog/?p=130
[05.11.2008 г. 15:40:43] Pavel Badzhakov says: тук са всичките неща
[05.11.2008 г. 15:40:52] Pavel Badzhakov says: както и в самите подтеми вътре в темата
[05.11.2008 г. 15:40:59] Pavel Badzhakov says: сега излизам аз
[05.11.2008 г. 15:41:02] Pavel Badzhakov says: до после
[05.11.2008 г. 15:41:17] Emil says: dobre
[05.11.2008 г. 15:54:54] Emil says: ok, ako imash vazmojnost, prati mi niakakvi snimki
[12.11.2008 г. 21:13:14] Emil says: Сори, пич, няма да публикувам материала. Успех с блога. Журналистите не сме канибали, споко ;) Като липсва съдействие от ответната страна, няма смисъл. Жив и здрав.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.